Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Eleia off..ce te mai chinui tu cu alergiile astea... Eu iti urez mult succes, sa reusesti. Ca tot e un picut de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Mersi frumos iti tin pumnii si tie si tutoror fetelor de aici.
Lasa ca o sa vina si ziua in care o sa ne tinem puiutii in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ms frumos Remy si eu o sa va simt lipsa dar cand ma intorc vreau neaparat sa vad cele II liniute mult asteptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

aleesicoo concediu placut si sa aveti vreme frumoasa. Stiu ca te pregatesti si ptr botez dupa mare, sa-ti traiasca finutul (care am inteles ca e si nepotel), sa fie sanatos, sa va bucurati de el si nu in ultimul rand sa-i faceti un verisor sa aiba cu cine se juca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Ms frumos
daaa am un concediu ff agitat . verrisorul cred ca o sa vina in urmat 2 luni

Citat:
citat din mesajul lui eleia

aleesicoo concediu placut si sa aveti vreme frumoasa. Stiu ca te pregatesti si ptr botez dupa mare, sa-ti traiasca finutul (care am inteles ca e si nepotel), sa fie sanatos, sa va bucurati de el si nu in ultimul rand sa-i faceti un verisor sa aiba cu cine se juca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, va invit la o cafea, la noi e cald de mori zici ca suntem la Ecuator, m-am prajit la soare si eu si sotu suntem ca 2 raci
Remy uite o si-un ca sa-ti treaca oboseala, tu stii ca noi suntem femei puternice nu ne dam batute cu una cu doua
Am vazut aseara o emisiune cu Celin Dion in care explica lupta pe care a dus o pentru a avea un copil, ea a fost prima "vedeta" quebecoasa care sa recunoasca ca are probleme de fertilitate, dupa ce a ramas insarcinata(prin Fiv) a inceput capania pentru subventionarea Fiv-urilor. Nu sunt fan Celion Dion dar felul in care a povestit experienta ei m-a emotionat, va dati seama ea vine dintr-o familie de 11 sau 14 copii(nu-mi mai aduc aminte exact).... nimeni din familia ei nu a avut asemenea probleme
Ilenus sa dea DD sa se intample cat mai repede (stiu ce-i asteptarea) si sa-ti mai zic un secret......antrenamentul e totul
Eleiaeu sunt optimista atat timp cat exista o sansa, cred ca este foarte important sa stii ca te poti "agata" de ceva....o speranta(cel putin eu asa gandesc) Daca as sti ca nu mai am alta sansa chiar ca as lua o razna.
Aleesicoo vreau si eu in concediu sa te gandesti si la amarata de mine .....auzi Nasico sa ne faci poze sa te vedem cu finutu.
Polo fata mea esti de admirat......eu nu ma pot abtine de la mancare, pana la 23 de ani am avut 48Kg dupa ce am inceput anticonceptionalele am luat 4 kg dintr-un foc....cand am ajuns aici am mailuat 2kg ....si iaca am ajuns la 54Kg de care nu trec nici batuta. De cate ori vorbesc cu mama la telefon ma intreaba daca am mai pus un kg pe mine.... ...mama tot mama.
Fetelor am observat o chestie .....nu am mai scos de mult majoretele la lucru

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Dragaica, facem ce facem si tot nu prea ne sincronizam Cum a ramas cu dr? La ce ora aveti programare?
Hai sa bem o cafea impreuna ... eu o sa bag si o cat se mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

E azi la 15 AM (aici) orele 22 in tara , trebuie sa recunosc ca sunt cam stresata

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Stresata? Ce crezi ca v-ar putea zice? Ma gandeam ca esti nerabdatoare...
Hai sa ne dai de veste maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Aleesicoo Sa va traiasca finutul, sa fie sanatos si sa ii aduca nasei un bebe cat mai curand. Concediu placut!
polo Concediu placut! Poate ne explici si noua in mare in ce consta dieta (as vrea si eu sa dau jos vreo 8 kg)
mvb Distractie placuta la nunta! O sa fii o frumoasa Nu va stresati prea mult cu vizitatul mai bine va ocuparti timpul cu alte "activitati"
Eleia chiar nu exista nici un tratament ptr alergiile tale? Macar sa iti poti face analizele, sa stiti in ce directie sa o luati

Aproape toata lumea este in concediu, numai eu nu pot sa plec pana in septembrie

Mergi la inceput