Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 6
remy_mv spune:
Eleia off..ce te mai chinui tu cu alergiile astea... Eu iti urez mult succes, sa reusesti. Ca tot e un picut de ajutor.
eleia spune:
Mersi frumos
iti tin pumnii si tie si tutoror fetelor de aici.
Lasa ca o sa vina si ziua in care o sa ne tinem puiutii in brate. 
aleesicoo spune:
ms frumos Remy
si eu o sa va simt lipsa
dar cand ma intorc vreau neaparat sa vad cele II liniute mult asteptate
eleia spune:
aleesicoo concediu placut si sa aveti vreme frumoasa. Stiu ca te pregatesti si ptr botez dupa mare, sa-ti traiasca finutul (care am inteles ca e si nepotel), sa fie sanatos, sa va bucurati de el si nu in ultimul rand sa-i faceti un verisor sa aiba cu cine se juca. 
aleesicoo spune:
Ms frumos
daaa am un concediu ff agitat . verrisorul cred ca o sa vina in urmat 2 luni ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleia aleesicoo concediu placut si sa aveti vreme frumoasa. Stiu ca te pregatesti si ptr botez dupa mare, sa-ti traiasca finutul (care am inteles ca e si nepotel), sa fie sanatos, sa va bucurati de el si nu in ultimul rand sa-i faceti un verisor sa aiba cu cine se juca. ![]() |
Dragaica spune:
Neata fetelor, va invit la o cafea, la noi e cald de mori zici ca suntem la Ecuator, m-am prajit la soare si eu si sotu suntem ca 2 raci ![]()
Remy uite o
si-un
ca sa-ti treaca oboseala, tu stii ca noi suntem femei puternice nu ne dam batute cu una cu doua 
Am vazut aseara o emisiune cu Celin Dion in care explica lupta pe care a dus o pentru a avea un copil, ea a fost prima "vedeta" quebecoasa care sa recunoasca ca are probleme de fertilitate, dupa ce a ramas insarcinata(prin Fiv) a inceput capania pentru subventionarea Fiv-urilor. Nu sunt fan Celion Dion dar felul in care a povestit experienta ei m-a emotionat, va dati seama ea vine dintr-o familie de 11 sau 14 copii(nu-mi mai aduc aminte exact)....

nimeni din familia ei nu a avut asemenea probleme
Ilenus sa dea DD sa se intample cat mai repede (stiu ce-i asteptarea) si sa-ti mai zic un secret......antrenamentul e totul 

Eleiaeu sunt optimista atat timp cat exista o sansa, cred ca este foarte important sa stii ca te poti "agata" de ceva....o speranta(cel putin eu asa gandesc)
Daca as sti ca nu mai am alta sansa chiar ca as lua o razna.
Aleesicoo vreau si eu in concediu 

sa te gandesti si la amarata de mine
.....auzi Nasico sa ne faci poze sa te vedem cu finutu.
Polo
fata mea esti de admirat......eu nu ma pot abtine de la mancare, pana la 23 de ani am avut 48Kg dupa ce am inceput anticonceptionalele am luat 4 kg dintr-un foc....cand am ajuns aici am mailuat 2kg ....si iaca am ajuns la 54Kg de care nu trec nici batuta. De cate ori vorbesc cu mama la telefon ma intreaba daca am mai pus un kg pe mine....
...mama tot mama.
Fetelor am observat o chestie .....nu am mai scos de mult majoretele la lucru

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
remy_mv spune:
Dragaica, facem ce facem si tot nu prea ne sincronizam
Cum a ramas cu dr? La ce ora aveti programare?
Hai sa bem o cafea impreuna
... eu o sa bag si o
cat se mai poate...
Dragaica spune:
E azi la 15 AM (aici) orele 22 in tara
, trebuie sa recunosc ca sunt cam stresata 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
remy_mv spune:
Stresata? Ce crezi ca v-ar putea zice? Ma gandeam ca esti nerabdatoare...
Hai sa ne dai de veste maine
trutzi spune:
Aleesicoo Sa va traiasca finutul, sa fie sanatos si sa ii aduca nasei un bebe cat mai curand. Concediu placut! 
polo Concediu placut! Poate ne explici si noua in mare in ce consta dieta (as vrea si eu sa dau jos vreo 8 kg)![]()

mvb Distractie placuta la nunta! O sa fii o frumoasa
Nu va stresati prea mult cu vizitatul mai bine va ocuparti timpul cu alte "activitati"
Eleia chiar nu exista nici un tratament ptr alergiile tale?
Macar sa iti poti face analizele, sa stiti in ce directie sa o luati
Aproape toata lumea este in concediu, numai eu nu pot sa plec pana in septembrie