Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 20
piolica spune:
Hello!
LA MULTI ANI Andrei! Sa cresti mare si frumos!
Babytza, soricelul merge? wow! Felicitari! mi-au placut pozele Valentinei din Italia, ce mi-ar placea si mie sa ma sprijin de bordura de la Fontana di Trevi. Sau sa ma duc in piata Navona. O invidiez!
Este un oras de vis!
giulianna. Elsa se joaca cu niste pahare care se baga unele in altele, de fapt ei ii place foarte tare sa le scoata unul cite unul. Eu le asez frumos unele in altele si i le dau. Pot sa-ti spun ca nu o mai intereseaza nimic in jur pina nu scoate toate paharele. Astea se si pun unele peste altele, insa cind sint asa le darima instant. Eu ma gindeam sa-i iau o cutie cu diverse forme, are niste orificii mici prin care trebuie sa bage formele alea. Asa va invata sa deosebeasca diverse forme, iar mai tirziu culorile acestora.
Noi mai avem niste jucarii care scot sunete haioase, insa astea le are de ceva timp.
La altceva nu m-am gindit. O sa vad ce au la cresa si in functie de asta o sa-i iau altceva pentru acasa.
piersicutza. ma intrebai de cresa. Luni mergem pt prima data. O sa stau cu ea acolo vreo doua ore dupa care mergem acasa impreuna. Miercuri o sa stau cu ea o ora si ea va ramine acolo fara mine vreo 2-3 ore, sa vad ce zice directoarea. Iar vineri va sta mai mult.
Insa peste o saptamina, va trebui sa stea fara mine 10 ore... Mi-e groaza. Eu sper ca ea sa se simta bine acolo cu copiii, e clar ca eu voi suferi, dar asta e. La noi a fost cam take it or leave it, si la cum e penuria de locuri la cresa in Franta, am luat locul fara sa ne gindim prea mult. Daca luam mai putin de 10 ore pe zi, ar fi putut sa bage un alt copil in orele libere, ceea ce ar fi insemnat ca mai tirziu nu am fi putut prelungi orarul Elsei. Eu cred ca voi cauta un part time, insa unul special, adica sa lucrez cele 3 zile cit e Elsa la cresa si nu 1/2 din zi. O sa mai vad. O sa-ti spun cum a fost la cresa. Tine-mi pumnii sa fie bine.
Vad ca vorbeati de progrese, Elsa bate din palme de ceva timp, face cu minuta de bye-bye (noi nu-i spunem pa-pa, ca pentru ea papa inseamna tata si nu vrem sa o zapacim), roteste minutele cind eu ii cint o melodie cu marionete si ma ajuta sa intind rufele! Adica le scoate din cos si le scutura dupa care le intinde prin toata casa! ![]()
Plus de asta lalaie la greu, daca eu ii cint ceva ea lalaie mai tare ca sa ma acopere. Plus ca danseaza de fiecare data cind aude o melodie sau o lalaiala de-a mea.
anca, ce nasoala faza asta cu vaccinul. Si Elsa tb sa faca vaccinul pe 15 sept, azi merg cu ea la pediatru pentru un certificat medical de care am nevoie la cresa. O sa vad ce-mi zice doctorul apropos de bilant.
am vrut sa scriu mai multe, dar am uitat ce am citit si ce vroiam sa zic... scuze!!!
o zi buna va doresc!
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
nu vreau sa bag cutitul in rana, bebelina mea se trezeste numai pe la 10-11. Si doarme de la 9-9.30 seara cu o trezire din cind in cind pentru un biberon sau numai suzeta pe la 6 (dar nu in toate noptile). Insa azi am trezit-o la 8, ca vreau sa o obisnuiesc incet, incet cu trezitul mai devreme pt mers la cresa, mama ce suparata a mai fost. Parca scotea flacari pe nari de suparici.
Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Anamona felicitari pentru progresele lui Thea 
Nocom bne ati revenit, asteptam impresii 
Babytza felicitari si voua pentru progrese
, tare frumoase pozele, mai dam noi o cafea pt trezirile soricelului 
Claudinna
, mai mai ce baiat mare ai 
Sanatate multa puiutilor bolnavi 
LA MULTI ANI ANDREI, sa cresti mare, sanatos. Andy_galro te
am cu drag mamico

Erik de ramonzca , Sorana de Lacribel
Multam de cafea fetelor 
Giulianna si pe mine ma intereseaza cam ce jocuri sunt de la 1 an in sus
, daca gasesti ceva anunta-ma si pe mine 
Anca o
am pe Carla si pe tine, sa treaca mai repede efectul vaccinului
Piolica o
am si pe Elsa, speram sa se obisnuiasca repede cu trezitul devreme.
Crina este mai bine, nu a mai facut febra, a mancat ceva mai bine, acum sta cu fetele afara
Astazi pentru prima oara a facut pipa la olita, mai mai deja creste fata mea

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
anca81 spune:
Piolica, super ca doarme Elsa atat de bine, ce mi-as dori sa doarma si Carla macar pana la 9 dimi. De cand s-a nascut n-a depasit niciodata ora 8.30
. Si multa bafta cu cresa 
Eu incerc sa fac o "simulare" de bagaje si ma ingrozesc cate lucruri s-au adunat. Mi-ar prinde bine o lista operativa, daca are cineva salvata. Numai caruciorul si patul pliant imi ocupa tot portbagajul masinii, si nu e mic deloc 
Carla e mai bine, n-a mai facut febra.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
anca81 spune:
Angelynna, wow, olita, ce pui mare ai. Eu nici macar n-am cumparat. Presimt ca vom avea mare show cu olita, Carla cred ca nu va sta nici 2 secunde pe ea 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
angelynna82 spune:
Anca am stat langa ea, i-am cantat, ne-am jucat..a baut ceai (pe care nici nu punea gura
), incet incet se va obisnui 
Babymom super ce fac fratiorii in baie, poate ii filmezi data viitoare 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
c.valy spune:
Felicitari angelynna si noi facem la olita cam de o luna cei drept nu in fiecare zi dar cand sunt pe faza si aduc olita face cred ca a inceput sa se obisnuiasca la inceput nu vreea deloc sa stea se ridica dar la fel ca si tine ii dau jucarii,ii vorbesc ii distrag atentia si sta de aia am incercat sa il pun asa devreme imi era teama ca mai tarziu cand va intelege o va refuza categoric.Apropo este posibil ca schimbarea aerului sa il stranga la burtica?caci mancarea nu i-am schimbato si tare greu mai iese afara nu plange iese zilnic dar il vad ca se screme se inroseste tot iar pana acuma el nu avea asemenea probleme iesea normal
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic
poze nunta
c.valy spune:
I-am schimbat laptele praf de seara pana acuma i-am dat ,,nan,, acum ii dau ,,milupa,, ca-ci nan nu mai vreea deloc asta sa fie cauza?
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic
poze nunta
Didididi spune:
Valy frumoase tinutele de nunta; bebicul seamana cu tati; si da, s ar putea de la lapte sa se constipe. Esti si f tanara.
Legat de progrese: nu merge netinut de mana, dar mai uita si pleaca singur; in schimb o mai ia de nevoie de a busilea
. Face pa cui ii place, pe bona o si conduce; plange cand plec la serviciu; ma ia de gat si ma baleste, cica ma pupa. Ii plac cateii si zice ham, cand ii vede. Rade in hohote cand ii spun cum face cocosul, pisica, etc. (avem o carticica cartonata) si prin urmare mananca cu ea pe masa. Scoate si baga jucariile in cutie, plasa, carucior. Mor de ras cand il vad cum se baga in carucior cu totul si cauta ceva. Se da in leagan de copii mari si stie sa se traga cu mainile de margini ca sa alunece in topogan. Cand apasa pe telecomanda se uita la TV sa vada daca se aprinde, noroc ca nu e fan uitat la el.
Ce nu face: nu arata cu degetul nimic, nu zice decat mama si ham, nu pare sa recunoasca lucrurile pe care le numesc.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)