Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI, ANDREI!!!
Sa fii vesel si sa ai parte de bucurii si noroc toata viata!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
babytza, sa ne spui cum e David azi, sper sa pape totusi ceva.
Multa sanatate bebeilor bolnaviori, Crina, Ioana, Carla.
Felicitari tuturor pentru progrese, bravo Thea si Razvan! Ce bebei mari si destepti!
Nocom, Valy, bine ati revenit!
Nocom, poze??
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
Didididi spune:
Zicea cineva ca a luat antemergator din Real; adica din supermarket?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Corrina spune:
La Multi Ani ANDREI!!!!
Felicitari parintilor!
Fetelor, eu sunt ingrozita de vaccinul Priorix - ROR. Am inteles ca nu exista varianta de cumparat (cum sunt pentaxim sau infarix). Am auzit numai grozavenii despre posibilele efecte secundare
care sunt in principal de ordin neurologic. Si nici nu e ok sa il refuzi pt ca e ciudat cu inscrieri la crese, scoli, gradinite, etc, pe de o parte, iar pe de cealalta parte copilul poate face forme urate de pojar, oreion cu urmari pe masura...
Mamici cu pitici mai marisori, ne spuneti o vorba de incurajare?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
angelynna82 spune:
C.valy e posibil ca laptele sa il constipe
am. Tare frumoase poze, arati asa de bine
iar Luca e mortal
Lumi multi
ici tie si hunilor pretiosi
Ahh...am uitat sa va spun: sambata am fost la tara, pitica mea a facut cunostinta cu o vacuta si asa de frumos a reactionat. Radea in hohote cand o atingea cu botul
Diddi mai mai da' ce baietel mare ai 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina La Multi Ani ANDREI!!!! Felicitari parintilor! ![]() Fetelor, eu sunt ingrozita de vaccinul Priorix - ROR. Am inteles ca nu exista varianta de cumparat (cum sunt pentaxim sau infarix). Am auzit numai grozavenii despre posibilele efecte secundare care sunt in principal de ordin neurologic. Si nici nu e ok sa il refuzi pt ca e ciudat cu inscrieri la crese, scoli, gradinite, etc, pe de o parte, iar pe de cealalta parte copilul poate face forme urate de pojar, oreion cu urmari pe masura...Mamici cu pitici mai marisori, ne spuneti o vorba de incurajare? fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare |
si eu sunt ingrozita. Am citit o gramada de tampenii. Totusi, cred ca il facem pana la urma.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
andy.p spune:
LA MULTI ANI ANDREI<SA CRESTI MARE SI SANATOS<BUCURIA PARINTILOR TAI
LA noi ploua,s-a mai racorit asa ca suntem in casa...Alexia n-a vrut sa doarma azi nici un minut
Anca ma bucur ca e mai bine CArla,ce vaccin ai facut pana la urma???Se poate ROR face separat?In alta luna??Nu e obligatoriu facut deodata??
BAbytza sper sa fie mai bine azi David
Corina eu nu-mi mai amintesc de reactiile lu Andy la vaccinul de 1 an.Si mie mi-e groaza de vaccinul asta.
Ange
Crinutza si pe mami.
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Corrina spune:
Si noi il facem.....La o luna distanta de cel de 1 an.
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
_giulianna_ spune:
Vaccinul asta intra si in schema de la stat? E optional sau cum?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anca81 spune:
Andy, pediatra le-ar fi facut pe ambele deodata, n-am fost de acord mai ales ca mergem la mare si am tot citit ca ROR da reactii dupa cateva zile. Pentaxim am facut.
Giuli, da, e inclus in schema de stat, daca ai optat pentru ea. Diftero-tetanus-pertussis, polio si Haemophilus Influenzae (asta ultimul nu stiu daca e inclus in schema gratuita).
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an