Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Voi ati facut teste copiilor sa vedeti daca-s alergici la ceva? Barbata-miu e alergic la algocalmin si derivate, mi-e teama sa nu fie si Edi la fel.
Intrebare intrebatoare: vreau sa vad daca Edi e alergic la ceva, nu conteaza, medicamente, alimente... Exista testari in sensul asta? Ma duc cu el, ii ia o proba si-mi spune de ex ca e alergic la zahar, sau ma duc la testare si spun: vreau sa vad daca e alergic la zahar?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci sa nu va mai tin in suspans cred ca mai bine auziti direct de la sursa info-urile.
M-a chemat doc joi la control cu o intentie de internare. PRobabil, la auzul vestii mi-a urcat tensiunea pe la 14 cu 9. Intr-un final am reusit sa o conving sa ma lase acasa sa dorm in patul meu ca imi e greu acolo. Cu promisiuni de monitorizare si stat cuminte in pat.
PE langa tensiune mai am deja ceva contractii cam naspa si dureroase, placenta este deja grad 3 de maturare dar bebe este excelent, misca non-stop si nu pare sa aiba nici o problema momentan.
Ideea generala este ca treaba cu tensiunea poate sa se termine tragic intr-o fractiune de secunda si avand in vedere ca luni suntem in 24 august (...) trebuie sa trecem cumva cu bine de aceasta data trista si fara repercursiuni asupra lui bebe sau a mea. (marog...)
Asa ca maine ma internez si probabil ca pana la sfarsitul saptamanii voi naste. Nu stiu inca daca va fi cezariana sau naturala, nu stiu foarte multe detalii. LE voi afla abia maine probabil in urma unei monitorizari foarte atente dar va va tine cu siguranta babytza la curent cu ce se va intampla.

Va multumesc frumos ca va ganditi la noi si nu pot decat sa va rog sa va (suna aiurea, imi cer scuze) pentru noi sa fim bine de data asta. Imi este frica, am emotii dar sper ca finalul sa fie unul fericit. Acum inchei, ca deja m-a apucat plansul.

Va izez pe toate si pe bobocei, mai ales pe cei sarbatoriti zilele astea. Sa-mi fie cu iertare ca n-am mai intrat la voi dar va rog sa ma intelegeti ca imi este greu, mai ales acum, cand ma gandesc ca luni am fi facut si noi un anisor....

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Moni iti doresc nastere usoara, sunt sigura ca totul va fi bine! Ma rog pentru tine si pentru puiutul din burtica!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Moni, tinem pumnii sa fie bine. Ne rugam la Doamne-Doamne sa ai o nastere usoara si sa-ti tii puiul in brate cit mai curind. Incearca sa nu te gindesti la ziua de luni, e greu, ma gindesc ca poate iti e chiar imposibil, dar incearca sa te gindesti la ziua de aiz - maine si la comoara din burtica. Ingerasul tau e acolo sus si vegheaza ca totul sa fie bine.

Ai grija de tine, odihneste-te. O sa o bombardam pe babytza cu intrebari.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

monica te imbratisez cu drag!! Totul va fi bine de data asta!!! Andrei vegheaza asupra fratiorului lui.... te pup!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

cuscra, mie mi-a propus dr sa-i facem Dariei testele standrad de alergii la copii. Am fost, i-a luat sange si le-a facut..Nu a trebuit sa cer eu veca special, au ei o lista intreaga.... si nu e alergica la absolut nimik!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput