Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza uno,pt toata lumea ca nu am mai dat demult,ce noapte am avut demult nu am mai dormit asa bine(sau asa mi sa parut)nici Luca nu sa trezit decat dimineata pe la 5 a papat putin apoi somn de voie pana pe la 8.30,ce bine ar fi daca ar dormi asa in fiecare zi,sa aveti o zi placuta in continuare va pe toate si pe toti prichindeii.

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Andrei de Andy_galro

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Nu stiu daca ati mai vorbit si n-am fost eu atenta (tot ce-i posibil) dar vreau sa va intreb daca ati studiat oferta de jocuri educative pentru copii incepand cu varsta de 1 an. Jocuri care sa-i stimuleze, sa fie atractive, sa-i tina ocupati si sa si invete ceva. Vreau cam multe nu? Eu m-am uitat putin si pe net si prin magazine dar nu m-am hotarat la nimic. Voi? Ati luat ceva?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Andrei de Andy_galro LA MULTI ANI! Sa fii sanatos si norocos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!
LA MULTE LUNITE si pentru boboceii nascuti intr-o zi de 18: Erik Alexandru de Ramonzca79 si Sorana Daria de Lacribel.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Andrei, sa fii sanatos si norocos!

Ticker Edi

Mergi la inceput

AlexaM, multumesc, -ici.
c.valy, bine ai revenit.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Felicitari pentru progresele boboceilor, incep sa descopere, fiecare zi aduce ceva nou pentru ei.
Ca tot vorbiti despre progrese, sa ne laudam si noi, chiar daca am sarit peste capitolul "mers de-a busilea":
- de vreo cateva zile si Bianca a inceput sa bata din palme,
- este innebunita dupa Pufu, motanul nostru persan, cand o intreb de Pufu, lasa totul, uita sa mai planga, n-o mai doare nimic si se uita pe jos,
- face si ea "pa" cu manuta, dar numai cand are chef, vorba babytzei, cand ceilalti deja au plecat.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Trebuie sa plec.
Ma duc sa fac ceva cumparaturi si apoi sa vin acasa, ca azi sunt .

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Neata!

Nu stiu daca ati mai vorbit si n-am fost eu atenta (tot ce-i posibil) dar vreau sa va intreb daca ati studiat oferta de jocuri educative pentru copii incepand cu varsta de 1 an. Jocuri care sa-i stimuleze, sa fie atractive, sa-i tina ocupati si sa si invete ceva. Vreau cam multe nu? Eu m-am uitat putin si pe net si prin magazine dar nu m-am hotarat la nimic. Voi? Ati luat ceva?

Ticker Edi

Ce pot eu sa-ti zic de pe partea cealalta a baricadei, ca sa zic asa (ca vanzator de jocuri educative) este ca jocurile educative, mai ales pt varsta asta nu-i tin ocupati doar pe copii ci si pe parinti. Adica tre' sa te joci tu cu copilul daca vrei sa invete ceva si daca vrei sa nu se plictiseasca imediat. (oricum ei nu se pot concentra mult timp pe un singur lucru si trebuie sa tot schimbi).

Ca recomandare: diverse jucarele care ii invata coordonarea mana-ochi. Adica jucarele pe care sa le imbine, jucarele cu butoane pe care sa apese si sa obtina un efect, mai sunt unele jucarele care au un ciocanel si tre sa loveasca anumite bilute (tot asa obtinind un efect). Si mai sunt cele cu diferite forme pe care tre sa le introduca prin orificii de aceeasi forma.
Cele care stimuleaza mersul: diverse jucarele de impins...

In rest...tot ce avem prin casa poate fi o jucarie...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ieri la vaccin a fost horror, de ce mi-a fost teama n-am scapat. Carla a plans foarte foarte tare si mult. Urasc vaccinurile iar peste o luna trebuie sa mergem iarasi sa facem ROR.

Peste noapte n-a facut febra, acum insa are, aseara si dimi la 5 i-am pus cate 1/2 sup. Paracetamol iar dimineata i-am dat Nurofen. Nu e in apele ei, a varsat

Claudinna, nu mi-am recuperat casuta de mail. Am primit de la ei ceva mail cum ca yahoo team poate sa stearga orice cont fara nici o atentionare daca considera ca s-a incalcat regulamentul. M-au spart la faza asta, nu inteleg ce regulament am incalcat, singura chestie care am facut-o diferit de alte zile e ca am trimis prin shared photos yahoo messenger niste poze de la ziua Carlei unei prietene cu care vorbeam on line. Probabil ca erau de rezolutie prea mare sau prea multe, doar erau poze decente ... anyway, chiar n-am inteles de ce, mi s-au parut nesimtiti la faza asta

Nausica, multumesc pentru aprecieri.

Vorbeati de jucarii, Carla a primit catelul acela vorbitor de la Fisher Price. Vreo 3 zile i-a fost frica de el, nu-l atingea, il lovea si il impingea cu picioarele. De ieri a inceput sa-i placa, il atinge pe nas si bate din palme cand incepe sa cante . Mai are un calut din plastic in care sunt niste piese mici si gaurele in forma pieselor, evident ca nu reuseste sa le nimereasca in gaurele dar ii place la nebunie sa le scoate prin "burta" calului . Oricum preferatele ei sunt niste cuburi moi si colorate din plus pe care le darama cand sunt asezate unele peste altele si pe care le scoate cu placere din punguta in care sunt asezate.

Vreo veste de la Monica?

Claudinna, m-ai dat gata cu progresele lui Razvanel, super

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an

Mergi la inceput