Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 18
anamona spune:
claudinna, razvanel m-a impresionat, felicitari
babytza, felicitari inca o data lui david si tie pentru ca ai 2 copii minunati - valentina e tare frumusica, parca il vad pe tatal ei peste 2-3 ani ce o sa pazeasca de "handralai"
prin cluburile din bucuresti![]()
si ca tot suntem la capitolul laude, tzuki de cele mai multe ori cand vede catelul zice "Ham" cu un h mai infundat.
julax spune:
Gaia.nevia,ma bucur ca ati scapat fara antibiotic.Cand imi amintesc ca cel mare facea rosu in gat,fara febra si medicul(nu cel la care merg acum)ii dadea antibiotic,cica preventiv,ma apuca nervii
Asta mica in schimb face febra la rosu in gat,ceea ce e mai aiurea.Multumesc de raspuns!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
babymom75 spune:
Julax, Victor al meu a reusit sa scape fara antibiotic de la o chestie mult mai complicata decat un "rosu in gat", adica a facut o amigdalita pultacee urata de tot ( "puroi in gat" ), cu febra peste 40, care a tinut cam 4-5 zile, si la care eu, ca medic de formatie allopata, as fi recomandat fara discutie antibiotic. Dar am ales sa mergem pe mana homeopatului si nu mi-a parut rau. Adica daca alegeam tratamentul clasic cu Penicilina injectabil sigur simptomele nu ar fi cedat mai repede de 1 saptamana, dar cu trat. homeopat totul s-a potolit dupa prima administrare a remediului, adica aprox. in a 5-a zi de la debut.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona si ca tot suntem la capitolul laude, tzuki de cele mai multe ori cand vede catelul zice "Ham" cu un h mai infundat. |
Bravo Thea mica!
Cred ca esti foarte mandra de ea, nu? Mi-ar placea sa o vad cum se bucura si aplauda - "Baa!"Azi mi-am dat si eu seama ca Dragos incearca sa imite cum face cainele. Cand il vede e gata sa-mi sara din brate sau din carucior si spune "Ha-ha!". Face asa de vreo cateva zile, dar eu abia azi am realizat care e semnificatia sunetelor, desi si Victor facea exact la fel si exact la aceeasi varsta ( pana acum e singurul lucru la care se aseamana cei doi copii ai mei ).
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Azi la noi in baie a fost aproape inundatie. Baietii mei s-au distrat copios si in tandem, la... bideu. Bine-nteles ca Dragos a dat tonul - s-a ridicat in picioare pe marginea bideului, a dat drumul la apa si a inceput sa stropeasca, initial fara sa-si dea seama ce face. Cand a realizat ce efecte are gestul lui nu se mai putea opri. Stropea totul apoi izbucnea in hohote de ras. Victor, fara prea multe inhibitii, a inceput sa-l imite ( ca tot vorbea Ada de regrese
).
De mentionat ca scurgerea bideului fiind defecta, "aparatul" cu pricina e nefolosit, dar tot din motiv de scurgere defecta baia s-a umplut aproape instantaneu de apa.
Ca sa completeze distractia Victor a pus dopul sa se umple si a "dizolvat" in apa hartie igienica, dupa care si-a bagat capul in acea apa
. Evident ca a venit timpul ca Dragos sa-l imite si si-a bagat si el capul in apa, ajungand mai mult cu fata si partea din fata a frezei sale blonde. I-am lasat sa-si faca pana la capat damblaua ca prea era mare distractia.
Am innebunit cu totul, nu? De ne-ar fi vazut mama...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
AlexaM spune:
Felicitari David!!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_16 Babytza, felicitari pentru primii pasi ai lui David. Acum ai baiat mare, ce mai... Vad ca foarte multi bobocei mananca cereale. Biancai nu prea ii plac, mai ia 2-3 lingurite din cand in cand, ii fac si apoi le mananc eu. Mai sunt bobocei carora sa nu le placa cerealele? Mamica de Bianca Maria |
Nici Matei nu mai papa cereale de mult timp. Cu ele am inceput, insa nu-i mai plac. II mai pun seminte si cereale 7 korn in iaurt si asa mai papa...dar altfel de cereale...sunt cah...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Neata mamici 
O cafea cu lapte
si pepsi pentru mami de huni scumpi 
La multi ani Andrei !!!! Sa fi un baietel voios si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor !!!! Andy g sa iti traiasca puiul !!!!! 
La multe lunite Erik de ramonzca , Sorana de lacribel !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Raportez si eu o noapte cu "numai" 20 treziri 

Asteptam ora de masa sa vedem daca azi papam ceva ![]()
anamona 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Khristin am si eu o intrebare : ai cumva idee , pastilutele aste homeopate de la Hyland se gasesc numai in farmacii speciale , sau ar trebui sa fie peste tot ? Ca nu le gaseste Simo 
Multumesc 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Distractie placuta fetelor in IOR 

La cat va vedeti si unde ?
Babytza si puii
Valentina
David
Poze