Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
claudinna no problem 
nocom probleme cu tensiunea. Nu vor sa mai riste nimik dr si de aceea sunt pregatiti sa scoata buburuzul mai repede daca e cazul
DPN-ul era la inceputul lui septembrie, deci nu ar fi mult mai devreme.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
claudinna spune:
Nocom, bine ai revenit!!
sa va zic acum progresele lui Razvan:
- aseara, stateam amandoi in pat, gata de culcare. fereastra era deschisa si se auzeau greierii cantand. el mi-a atras atentia ridicand un degetel in dreptul urechii (asha face cand sesizeaza el ceva deosebit, un fel de "ia, sa ascultam") si eu am inceput sa-i spun: cri-cri-cri, toamna gri...el se uita la mine f atent cand ii spun ceva nou, cand ii cant sau ii recit si a zis si el "c-hi, c-hi, c-hi"
am scris asha, ca asha a zis, nu a zic "chi", deci l-a inlocuit pe R cu H...ce greu o sa-i fie sa-si spuna numele, la inceput!
oricum, l-am chemat si pe tac'su si i-a spus si lui![]()
- eu pup un ursulet si zic "muahhh" si apoi il pupa si el si zice cum zic eu
- in parc, cand vede fantana arteziana arata cu degetul si striga 'apa", iar daca incerc sa ocolesc incepe scandalul 9asta o fi tot realizare?)
- cand recunoaste pe cineva rade si arata cu degetul
- daca-l intrebi unde este parul, isi pune mainile in cap (acum nu mai are par
). se intampla cam asha: se joaca in parul meu si eu il intreb unde este parul lui si atunci se mangaie pe chelie![]()
-in baie se duce la chiuveta si la cada si spune 'apa'
-i-am aratat porumbeii care se culcasera pe cladirea primariei, sus de tot si dupa un timp, cand a venit fratele meu l-am rugats a-i arate si lui porumbeii si i-a aratat. si azi si-a amintit unde sunt
- mergem de manuta, tinandu-se si de carucior, chipurile sa impinga si eu, impingand la carucior, il mai calc usor din greseala si atunci se opreste si ma calca si el. asta a devenit deja un joc, il mai calc cateodata si ma calca si el si rade
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
problema cu tensiunea am avut-o si eu, de asta m-au operat mai devreme
tot la inceputul lui sept aveam DPN-ul
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
Razvan a primit de ziua lui un scaun auto Chicco Neptune si aveam mari emotii ca nu va sta in el
azi am facut primul drum si a fost excelent!!
a fost f incantat sa vada pe fereastra, sa il urmareasca pe tac'su cum conduce! ce sa mai, e un succes!! mi se pare ca sta f confortabil
blog cu basca
Razvan
Nausica spune:
Am vazut ca vorbeati zilele trecute despre alaptare (beneficiile alaptarii cit mai indelungate) si despre lapte. Vreau sa zic si eu o vorba-doua.
In primul rind, ca va admir si va invidiez pe cele care inca alaptati. Dupa cum stiti, eu am lucrat cu pompa, pina la 8 luni si un pic. Atunci a inceput sa scada laptele si, ce mai, am cedat psihic. Mi-as fi dorit din tot sufletul ca Ania sa suga si i-as fi dat si acum, si peste un an.
Acum Ania bea lapte de trei ori pe zi. Dimineata, cind se trezeste, seara inainte de culcare si inainte de somnul de dupa-amiaza. Uneori ii mai dau cite-un biberon si noaptea, cind maninca mai putin peste zi si o aud ca se mai frichineste in camera ei.
In afara de biberonul ocazional de noapte, pe care i-l dau aplecata peste marginea patutului, bautul laptelui e mai mult un moment pe care-l impartim noi doua. Desi isi tine singurica biberonul, niciodata nu-i dau sa-si tina biberonul cu lapte. I-l dau eu, de obicei stind tolanita linga ea. Incerc ca ritualul asta sa semene cit mai mult cu suptul ei la sin, si cred ca, pentru ea, bautul laptelui inca e mai mult decit o "masa". E apropierea de mine, e mirosul meu, e pielicica ei lipita de a mea, a adormitul linga mama, si cine stie mai cite.
Cind o sa vrea sa-si tina singurica biberonul, o s-o las, clar, dar o sa-mi fie tare dor de momentele astea care au fost "the closest I could get to breastfeeding".
Si, ca tot sint la capitolul siroposenii feminine, sa va mai zic una.
Acum trei zile am fost cu sotul meu intr-o vizita, si am lasat-o pe Ania cu soacra. Existau toate premizele pentru o seara linistita, pe care s-o savuram. Aiurea! Ce credeti ca eu am reusit sa ma relaxez?
Ania dormise bine de dupa-amiaza, bunica-sa a scos-o la plimbare, apoi au venit acasa si i-a dat sa manince, s-au mai jucat putin si a incercat s-o culce. Chiar atunci ne-am intors noi.
Dar credeti ca, in cele trei ore si jumatate in care am lipsit, eu m-am putut gindi la altceva decit la Ania? Aveam incontinuu un nod in git, imi venea s-o sun pe soacra-mea din minut in minut, si mi-era (dupa juma' de ora deja) un doooooor de ea, de nu mai puteam. In consecinta, toate celelalte lucruri la care ma gindeam erau invaluite si ele intr-o ceata a nesigurantei, a spaimei, a incertitudinii (un fel de colcaiala psihico-fizica pe care-o simti in plex si careia eu ii spun "grija").
Si ma gindeam: uite, cum, acum un an de zile, nu m-ai fi putut convinge niciodata ca voi fi asa, ca voi avea inima strinsa cind voi pleca trei ore de linga "Nedelcu", ca voi fi singura cu sotul meu si nu-mi va ajunge asta, ca, in ultima instanta, nu-mi voi mai ajunge EU MIE! Habar n-aveam acum un an. Si, mai ales, habar n-aveam cita fericire ma astepta.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
babytza spune:
claudinna wooow cate face puiul !!!!!!! 

Bravo Razvanel 
Fac si eu o listuta cu ce facem sau nu facem inca ![]()
Azi am invatat si noi sa cantam ( sau sa lalaim
) eu ii cantam cu la la la si el dupa mine laaaa aaalaaaa laaaa
era mortal cum se stramba ca sa ii iasa sunetele 
Dimineata ne face cu mana cand vede ca ne-am trezit si ne uitam la el , apoi imediat incepe sa faca bau la noi
. Se lasa in jos pana in dreptul patului si apoi se ridica brusc si tipa ...adica hello, sunt aici ![]()
Face PA ( dar numai cand vrea el, de regula dupa ce ne intoarcem cu spatele la persoana careia ii facem )
Da din cap cand nu mai vrea sa pape si mai nou imi da peste lingura direct.
Intelege multe cuvinte dar inca nu zice nimik cu directie ![]()
Daca spun tati se uita dupa el , daca spun catelul il cauta pe jos, daca spun papa plescaie din gurita...
Edit : pozulici cu Tina in vacanta la tati
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nausica spune:
Claudinna, wow! Ce progrese! Sint impresionata.
Trebuie sa-i urez si eu un "La multi ani!" intirziat lui Razvanel, si sa-l felicit pentru cit e de istet.
Nocom, sa-ti traiasca nepotica!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
gaia.nevia spune:
Hello!
Felicitari puilor pentru progrese.
Noi ne ocupam cu regresele. La Teo.
S-a bebelit de tot.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
julax spune:
Lala,multumesc!
Probabil ca voi sta 3 zile(asa a spus si medicul data trecuta) doar cu antitermice ,apoi,daca febra nu va ceda probabil va fi nevoie de antibiotic.Of,mi-ar placea sa scapam fara,dar vom vedea...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gaia.nevia spune:
Julax, noi tocmai am avut muci, rosu in gat, fara febra.
Am scapat cu Eurespal, homeopate pt gat, picaturi in nas si aspirat la greu.
Deci fara antibiotic. Sunt foarte multumita, la Teo e a doua sau a treia oara la rand ca raceste destul de rau si totusi nu-i nevoie de antibiotic... ceea ce e minunat.
Multa sanatate!
Poti sa-i dai Tantum Verde 0.15% cum au spus si fetele, si daca are febra, antitermicele la 4 ore alternativ nurofen cu paracetamol.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri