Ajutor, a scazut cantitatea de lapte brusc!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Totusi 100 de grame in luna a treia este extrem de putin. Cred totusi ca medicul ei are dreptate.

Si eu aveam probleme cu greutatea la fetita, dar nu asa de mare, era vorba de 400 g. La 4 luni i-am dat formula cu cereale de cateva ori cu lingurita la recomandarea a 2 pediatre, insa apoi am ramas doar cu sanul pt ca nu mi se parea asa tragic ca e mai slabuta. Insa daca ar fi luat doar 100 g clar ca as fi insistat cu completarea. Si zic asta mai ales pt ca bebe plange, deci nu e in forma.

Deci eu as zice sa continue cu sanul si sa incerce sa dea copletare cu lingurita lapte cu cereale. De fapt nu stiu daca le zice exact cereale, eu cumparasem din farmacie un praf care ingrosa laptele special pt nou nascuti. Se putea amesteca si cu lapte matern, evident.

Mai depinde si de cat a luat in greutate in primele luni. daca in primele luni a luat cate 1 kil, apoi a scazut brusc la 100 de grame nu e chiar de nebagat in seama.

Sanatate si lapte mult mamicii!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Sybille,

La inceput greieras spune ca fetita are "aproape 3 luni" si apoi ca in luna a3a a luat doar 100g....
De fapt, cred ca e posibil ca fetita sa fi crescut in lungime si sa nu ia in greutate, mai ales daca mami i-a dat des sa pape si copilul mai mult a supt laptele "de sete".
Oricum, iti pot da exemplu pustiul meu care in luna a3a a luat doar 500g (toata luna) si in schimb a crescut 7 cm in lungime...
Deci, eu tot consider ca mami ar trebui sa nu se dea batuta si sa apeleze la un dr care ii poate arata clar ca copilul nu suge corect si se poate insista pe asta,nu pe formula.

Pupici!

Ana & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Multumesc pentru toate raspunsurile. Intr-adevar copilul s-a lungit mult, dar problema e ca nu manca, pur si simplu refuza sanul si formula i-au dat-o cu lingurita...un chin. Pana la urma, au mai chemat si o pediatra de la Puls, care s-a uitat mai adanc in gat, si copilul era rosu si iritat rau in gat. I-a dat ceva tratament, si de fix 2 zile a inceput sa manance la san ca inainte, se scoala si noaptea si mananca. Sora mea s-a muls intre timp si i-a revenit laptele, si acum alapteaza din nou cu succes.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui greieras

Multumesc pentru toate raspunsurile. Intr-adevar copilul s-a lungit mult, dar problema e ca nu manca, pur si simplu refuza sanul si formula i-au dat-o cu lingurita...un chin. Pana la urma, au mai chemat si o pediatra de la Puls, care s-a uitat mai adanc in gat, si copilul era rosu si iritat rau in gat. I-a dat ceva tratament, si de fix 2 zile a inceput sa manance la san ca inainte, se scoala si noaptea si mananca. Sora mea s-a muls intre timp si i-a revenit laptele, si acum alapteaza din nou cu succes.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput