Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ellenuta imi pare rau pentru bunica..dumnezeu s-o odihneasca in pace! ai grija de tine!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am recuperat in sfarsit!

Aida un si de la mine. Am vazut ca fetele s-au exprimat mult mai bine decat mine...

Devyla ce repede trece timpul in 2 saptamani vine Lisa acasa

Daciana si verisoarei mele din Bz i-au facut cezariana,dar au zis ca bb fiind mare (4.300Kg) e mai bine asa.

Ellenuta condoleante pt bunica!

Claucia ce frumos dormea printesa mica... asa era si Ramona, dar nu am poze la servici am acasa

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nimic nici o veste ?
sper ca a apucat sa se odihneasca iulika
bai m-a apucat asa o stare .... niste emotii
sper sa nu urmez eu
mai o saptamana , de fapt pana in 24 sa mai stea acolo calin apoi poate sa iasa cand vrea el

crocodana chiar ma uitam dupa tine

aida

elenuta candoleante

atata se zbate copilul asta in burta
isi tot scoate cate ceva ( cred ca picioare ) se vede tare prin piele
azi-nopate nu am prea dormit din cauza arsurilor
si la un momentdat dau sa ma ridic sa-mi iau un dicarbocalm
si cum ma ridic si stau eu asezata in fund pe pat aud un trosc
am rupt patu
s-a rupt un placaj ceva , ca mi-am luat perna si m-am mutat in living
si m-am trezit cu sotiunea langa mine
am ras putin impreuna de intamplare apoi a bagat ceva sub pat si a dormit el pe partea aia

nu stiu daca v-am zis dar toata sarcina ( ma rog de cand il simt eu pe calin ) bebelu a stat dor in partea dreapta a burtii
se vedea si la eco ca era tot inghesuit in dreapta si in partea stanga nu se vedea decat lichid

si iar mi-am amintit ca nu am bagaj ptr spital
dar parca daca nu-l fac nici nu trebuie sa nasc

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

37+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nop , nici o veste ...

ellenutza sincere condoleante

adela bwahahaaaaaa , io cred ca lesinam de ras

monicutz , nu o suni pe mariaI?

ioi ce stare de incordare parca si gandurile sunt ametite

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu sunt cam stresata ca de aseara nu il simt pe bb foarte activ. Am pus-o initial pe seama faptului ca mai au si ei zile, dar cand azi, la orele obisnuite de aerobice am avut parte doar de cateva fataieli, am intrat la griji. Si am facut teste: burta goala sub spoturile de la birou, baut apa rece, lapte fierbinte, mancat M&M's, nuci cu miere. Slaba miscare. Nu tu protestele obisnuite cand ma aplecam sa schimb scutecul lui Lisa. Testul suprem a fost sa ma pun in 4 labe si apoi sa ma las pe genunchi, implicit pe burta, sa il inghesui, sa reactioneze. Doar un ghiont slab. Am pus mana pe tel si am sunat la medic. M-a vazut extrem de repede. Bataile inimii ok, dar a vrut sa faca un CTG (cardiotocograma = monitorizare inima bb si contractiile mele uterine) si m-a trimis sus in spital la camera de garda. Am stat 15' cu senzorii pe burta si Lisa scotand cu spor diverse din geanta. Asistenta a zis ca in principiu e ok, dar bb ar putea fi mai activ si sa merg inapoi in seara asta. Asa ca ma duc sa o culc pe Lisa si ma duc iar la spital pt monitorizare.

Tineti pumnii sa fie bine.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

AdimercedesBafta!Sunt sigura ca totul e ok cu bebe. Am auzit ca oadata ce inaiteaza in sarcina bebele nu mai misca asa mult ca nu mai are loc.

Iulikaasteptam cu sufletul la gura vesti.

KIKI 33+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, eu sunt cam stresata ca de aseara nu il simt pe bb foarte activ. Am pus-o initial pe seama faptului ca mai au si ei zile, dar cand azi, la orele obisnuite de aerobice am avut parte doar de cateva fataieli, am intrat la griji. Si am facut teste: burta goala sub spoturile de la birou, baut apa rece, lapte fierbinte, mancat M&M's, nuci cu miere. Slaba miscare. Nu tu protestele obisnuite cand ma aplecam sa schimb scutecul lui Lisa. Testul suprem a fost sa ma pun in 4 labe si apoi sa ma las pe genunchi, implicit pe burta, sa il inghesui, sa reactioneze. Doar un ghiont slab. Am pus mana pe tel si am sunat la medic. M-a vazut extrem de repede. Bataile inimii ok, dar a vrut sa faca un CTG (cardiotocograma = monitorizare inima bb si contractiile mele uterine) si m-a trimis sus in spital la camera de garda. Am stat 15' cu senzorii pe burta si Lisa scotand cu spor diverse din geanta. Asistenta a zis ca in principiu e ok, dar bb ar putea fi mai activ si sa merg inapoi in seara asta. Asa ca ma duc sa o culc pe Lisa si ma duc iar la spital pt monitorizare.

Tineti pumnii sa fie bine.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Adi draga sper sa nu fie nimic Mai au si ei perioade din astea cand n-au chef de joaca..eu am patit-o odata pe la 27sapt cand n-a miscat vreo zi deloc si acum de curand,de vinerea trecuta pana luni,cand l-au pus la monitorizare si parca in ciuda se misca mai tare..Tin pumnii pt diseara,sa vii cu vesti bune !

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ellenuta imi pare rau sa aud de bunica ta,condoleante !

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

adi, multa bafta, eu cred ca bebe e ok, atat ca o avea o zi mai proasta si are chef de leneveala, dar pr orice eventualitate trebsazica dr ca e ok.

Ioana 29+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iulika e inca offline

adi tinem pumnii , oricum va fi bine , nu am nici un dubiu

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput