Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
Adi sa dea DD sa fie bine! eu cred ca nu este nimic ingrijorator..poate ca are o perioada de "leneveala";
fetelor stiti cumva marimea 8 in UK cam cat inseamna la noi?
Dana 32s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
laura78nico spune:
Adimercedes bafta tinem pumnii

sa fie totul bine!
La fel si pt toate fetele care se duc azi la control!
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
Dana15 spune:
Adela si zici ca s-a rupt patul?!
un motiv sa-l schimbati, nu?!
eu ma uit la desene animate
.."frumoasa si bestia" pe prima!
Thank God I'm a woman!
kawaichan spune:
Nu o suna nimeni pe MariaI? Sper din tot sufletul sa fie bine si ea si bebe.
Iulika tinem pumnii sa nasti usor 
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
Dana15 spune:
Monica a spus ca o va suna pe maria atunci cand va ajunge ea la polizu..adica undeva, dupa masa, mai tarziu..
Thank God I'm a woman!
mary_07 spune:
Adi,tinem pumnii stransi sa fie totul ok...desi eu cred ca bb e mai molesit azi,de la vreme probabil![]()
Ellenuta,condoleante pt bunica ta![]()
M-as baga la
cu Alex dar mi-e ca poate pierd vreo nastere in direct

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

vik-cj spune:
Buna fetelor...inca sunt tot in recuperari de capitole dar pe asta l-am citit intergral. Si ...ce sa zic...si vesti bune si vesti rele.
Eu trebuia sa fiu in austria zilele astea, dar m-am simtit si ma simt in continuare rau, asa ca tocmai m-am intors de la cardiologie ca sunt tot tahicardica si am puls ce oscileaza intre 110 si 130...ceea ce imi da ameteli si stari de panica. Mi-a fost teama sa nu ii fac rau lui bebe cu tahicardia mea. Mi s-a recomandata doar diazepam...dar sper sa reusesc sa ma calmez cu ceva mai light decit diazepamul.
Acum sa le iau pe rand....in primul rand Monica si celelalte fete care va plingeati de soti...eu sunt de principiu ca asa sunt barbatii romani...mai neimplicati ptr ca asa sunt crescuti si educati, ei duc banu' in casa si in rest nu conteaza mai nimic. Pe mine ma surprinde sa vad prin cluj o gramada de mamici singurele care isi plimba copilasii prin parc si rar, dar rar de tot cite un tatic pierdut si el in fata unui carucior. Afara sunt mult mai implicati in viata de familie...Si eu sunt suparata pe al meu sot care toata luna septembrie va fi plecat prin diverse tari...sper doar sa nu nasc si sa nu fie in tara...cind am comentat si i-am spus ca mai pot "sari" cite o deplasare mi-a inchis gura spunandu-mi ca nu se poate, moare firma fara el...si ca oricum eu sunt cea care in orice situatie ma descurc si singura...no comment. Dar...sper si eu si el sa fie prezent la nastere.
MariaI sper ca esti ok si tu si bebele...ma rog pentru tine sa treci cu bine de incercarea asta...
Hai Iulika

nastere usoara si bebe mancacios!
Aida...eu cred ca ai primit un semn...eu una as lua catelusul acasa. NU prea pot sa exprim acum ceea ce gandesc ca sunt agitata si cu moralul jos de tot...dar poate odata o sa iti povestesc despre "semne" si "semne". Oricum eu te admir pentru cat esti de echilibrata si cum ai trecut peste acea incercare...
Adimercedes..sper sa fie ok bebe...poate are si el o perioada mai "calma". Si bebelina mea are perioade cind e hyperactiva si altele cind 5-6 ore nu o simt deloc (atunci panica pe mine!). Dr mi-a spus ca e ok...sa nu imi fac griji, au si ei momentele lor de somn precum si cele de veghe si ca de acum inainte ptr ca au mai putin spatiu incep sa miste mai putin...Oricum....domnisorica mea inca e in pozitie transversala....cu capul in ficatul meu si picioarele in splina. Si doar in 24 august mai am programare la ginecolog...
.
M-am lungit de numa...va mai citesc si revin...
31+ cu 
titi143 spune:
Buna fetelor.

HAI IULIKA

. Sa ai o n astere catr mai usoara si un bebe sanatos, frumos si destept.
Am lipsit 2 zile si ati umplut 3 capitole, ce rapide sunteti.
Am fost la doctor marti si mia spus ca este totul bine. Bebele are 1,4 kg, si ca este mai mare cu o saptamana. Mi-a spus ca contractiile nedureroase sunt normale si sa nu ma alarmez prea tare. L-am vazut , asa era de dragut, l-am vazut cum isi sugea buza de jos, mi-a venit sal mananc
.
Ieri am fost la Cluj si am facut putine cumparaturi pentru bagajul de spital si pt bebe.
30+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra
vik-cj spune:
Ellenuta...condoleante pentru bunica ta.
Fetelor care ati facut shopping...mai spuneti-ne si noua ce ati luat si de unde...eu apreciez tare mult orice idee.
31+ cu 
kemsy spune:
Ufaaa, am burta plina, am mancat bineeeee
Ellenuta: condoleante pentru bunica ta 
.
Adela, si eu muream de ras dupa ce-mi trecea spaima
. La mine nu s-a rupt inca, dar asa scartaie cand ma intorc in pat...l-am depasit pe sot in greutate, azi aveam 74, si sotu are 72 

Am calcat trusoul bebelinului pt spital, camasile de noapte, am pus prosoape...acusica fac si eu valiza.
Sper ca Iulika se odihneste, ca sa aiba forte pentru mai tarziu 

Adi, o sa fie totul bine, au si ei zile mai miscarete si zile mai fara miscari. 
Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii