Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Adi sa dea DD sa fie bine! eu cred ca nu este nimic ingrijorator..poate ca are o perioada de "leneveala";

fetelor stiti cumva marimea 8 in UK cam cat inseamna la noi?

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

e marimea speciala pentru fetele trase prin inelul de la cravata de pionier ...adica asa cum sunteti tu si Manga cand nu aveati burta
dar nu stiu exact cat
Dar stiu ca 16 echivaleaza cu 44-46....cat am eu acum nadragii

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

merci Luci! bag si un search pe google..poate gasesc ceva mai detaliat

am trimis mesaj MarieiI..i-am spus a dea bep daca vrea sa povestim..nu stiu..va spun daca este ceva

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Ufaaa, am burta plina, am mancat bineeeee

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Sa-ti fie de bine! SI eu am papat cate ceva pe la servici...

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

poate reuseste si IUlika sa doarma, daca e offline...

Adi, tinem pumnii pt diseara! si eu zic ca e totul bine si ca asa cum noi avem zile cand vrem doar sa lenevim, asa au si bebeii nostri

legat de bagaj..va tot aud (vorba vine ) vorbind de hainele de scos din spital..dar pt cele 2-3 zile cat sta in spital nu luati nimic? ii lasam in scutecele de la spital?

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit tuturor!

Am incercat sa recuperez ce ati scris zilele astea, dar nu prea am reusit. Sunt inca in mutari, netul inca nu merge bine..sunt tot pe drumuri.Bagajul de spital e in masina, pt orice eventualitate! Sambata botezam un baietel si sper ca saptamana viitoare sa fie una linistita..eu sa stau acasa in pat cu laptopul in brate.

Mimika, bine ai venit acasa!

Iulika, tin pumnii sa fie nasterea cat mai usoara!

Aida, te imbratisez cu drag!

Raluk, esti atat de draguta si sensibila!

Oana, ce ma bucur ca scrii si aici!

Ionika, esti ok acum? Te mai duci la medic?

Andre, tot in pat stai?

Pupici, revin!

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Adi bafta deseara la control si stiu ca nu te ajuta cu nimic acele cuvinte "si mie mi s-a intamplat"...atata vreme cat tu simti ca e ceva ciudat.
Mergi si deseara si vezi cum sta treaba si sa ne tii la curent.

Propun sa-i cumperi si Lisei o geanta cu diverse sa si-o care cu ea si sa aiba ce-i trebuie in momente ca astea

Ellenuta

Fetelor ma bag sa pap ceva ...aici la calculator si mai revin. Sunt complet epuizata ca am fost la cumparaturi sa-mi iau de-ale gurii .....si apa....si suc si fructe....
Offf mai am si eu putin ...si nu mai car ca o magarita....
De cate ori merg la cumparaturi vad tot felul de lucruri bune si yami si nu mi le cumpar ca sunt grele....azi gasisem un compot de visine dar era asa intr-un borcanoi de 1 kg aproape ...si cu sticla aceea....era fparte greu si deja aveam in cos apa, necatarine, iaurturi....
Poate mai ies odata mai pe seara

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

La capitolul pampersi - am luat de la marca Bela Baby, set de 42 de bucati, pentru newborn de 2-5 kg, cu gaurica speciala in jurul buricului, pentru prima saptamana, de la Billa, cu vreo 26 lei, la set cu un pachet de servetele pentru nou nascuti cadou, asta ca sa nu mai caut si servetele special pentru prima perioada; am vazut ca fetele nu stiu daca sa ia tot pachetul cu ele sau sa-l puna pe husband sa vina cu produsele; eu am o cutie frumusica foc (ador cutiile si ambalajele finutze si am adevarate colectii de prin calatorii), in care voi pune din start cate putin din cele trebuincioase: aduca voi aranja frumos vreo 5-7 pampersi intr-o punguta speciala, iar daca mai trebuie, mai aduce al meu, voi pune cremele si alte chestii necesare fix cat mi-ar trebui pentru 3 zile de spital, totul in cutia delicata, sa fie la indemana si sa stiu ca nu le am insirate prin bagaj.

Cu betigasele acelea speciale pentru copii am avut o adevarata aventura. M-am trezit intr-o dimineata ca eu n-am liniste pana nu am in casa asa ceva, deoarece am oroare sa-l trimit pe al meu sa cumpere ceva, ia fix primul produs care ii iese in cale si da mereu de 10 ori mai mult pe el, plus ca de cele mai multe ori ia exact altceva. Asa ca am plecat eu la farmacie si am luat o cutie de betisoare vata cu aparatori la 90 de bucati cu 17 lei. Ajung apoi in Carrefour si gasesc la 56 de betisoare cu 3 lei, marca Bella Baby. Ma enervez si trec inca o data pe la Sensiblu, sa vad cat costa la ei marca asta Bella Baby si constat cu stupoare ca e vreo 9 lei. Asta am patit si la termometrele de camera si alte prostioare de genul asta, la Carrefour sunt la 3-5-7 lei, iar la Sensiblu sunt cel putin dublu, aceeasi marca. Desigur, sunt sume mici, dar cand faci un total general la cate sunt de luat.....

Patut. Eu cum sunt intre 3 case, am nevoie de patut pliabil, gen travel si ma hotarasem la cel de la Bertoni, cu 2 niveluri, cu masa de infasat, cu leagan, jucarie etc. Pe site-ul lor era prin luna iulie 450 lei, iar tot la Carrefour a fost (nu stiu sigur daca mai e) la 250 lei, fapt pentru care desi plecasem dupa alte cumparaturi, m-am intors acasa cu patut.

Cu biberoanele, mi-a luat zile intregi sa ma hotarasc, e prea evoluata tehnologia la capitolul asta. Cum am niste sfarcuri extrem de sensibile si nici macar nu ma pot uita la filme despre alaptare, n-am avut liniste pana nu am luat chiar de prin saptamana 20 biberoane anticolici, pentru prima perioada. M-am oprit la setul acela de 2 biberoane de la Avent, tocmai pentru ca sunt gradate, ca sa ma descurc la inceput si sa n-am stresul cu alaptarea, (in cazul in care se intampla ceva si o dau in bara la acest capitol), cand stomacelul e cat o cireasa, apoi cat o nuca, cum scriau fetele mai destepte de pe aici.

Inca din saptamana 32 am inceput sa folosesc dupa dus crema garmastan si chiar incep sa vad partile bune ale acestei creme, nu mai am asa sfarcuri sensibile si extrem de "neplacute" la atingere. Tot pentru acea zona am mai luat bio active multi mam compresses de la Bioclin, cam scumputze (42 lei), insa am zis ca pentru primele zile macar, pana imi dau drumul in lumea asta, inainte de alaptare sa folosesc asa ceva, macar sa scap de "pasarelul" care-mi sta de cand ma stiu pe creier cu "eu nu pot alapta, nu sunt facuta pentru asta...."

Fara Bepanthen unguent eu am simtit ca nu pot pleca spre spital, nu stiu sigur daca bebelusa va avea probleme legate de iritatiile de la scutec, insa atat pentru mine, cat si pentru ea si mai ales pentru linistea mea, ca viitoare mama responsabila, am cumparat o cutie mica, sa fie de urgenta.

33+

Mergi la inceput

Vicky imi pare rau ca ai amanat o parte din concediu dar mai bine stai acasa si totul va fi bine...cu inimioara ....sper fara diazepam
Eu ii multumesc lui Dumnezeu si unor prieteni care ne-au carat la ocean..in acea zi demult....ca am facut si eu o baie pe anul asta si am vazut ceva frumos.
Si cand imi amintesc ca nu vroiam sa merg...ce mufa ....abia aveam o burtica mica.....Nu stiam eu ce ma asteapta acum
Multa sanatate

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

aida , am venit acasa, sunt pe baricade...iulika tot offline, daca nu ai plecat deja du-te la catel, pazesc eu messul...
sper doar sa nu adorm...o sa las sonorul la maxim oricum, sper sa fie suficient, ca m-a rupt cora de oboseala...plus ca m-am trezit la 6...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

sunt si eu aici fetele....dar am asa un sentiment ca Iulika naste si nu doarme

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput