Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 8
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 legat de bagaj..va tot aud (vorba vine |
Mie mi-au dat lista de la spital cu ce sa aduc, si printre altele, intra si minim 3 schimburi pentru bebe, . Eu am pus , de exemplu, la un schimb, un body, cu o flaneluta de corp si cu salopetica de aia cu bretelute, la alt schimb am pus o salopetica intreaga, etc. Pe langa asta, mi-au zis sa mai aduc pt bebe o paturica, o caciulita...si cam atat.
Cum sunt betisoarele alea cu opritori??Nu sunt alea normale??
Gianina
33+ cu
Loris StefanLoris
Fotografii
M Oana spune:
Raluca
te inteleg perfect si eu sunt in mutari, partea proasta e ca nu ma mut de tot, tre' sa aranjez in aceeasi masura in 3 locuri, n-am nici cea mai vaga idee in care voi sta o perioada mai lunga, de aceea in 6 saptamani trebuie sa fie toate 3 gata......
Eu am vazut de-a lungul timpului, de cand am tot nasit si am asistat la bucuria zecilor de prietene din jurul meu, care au devenit mamici, ca la inceput e extrem de mult stres cu venirea pe lume a ingerasilor.
Pe langa faptul ca e totul nou si e multa bucurie imbinata cu multa panica, mai sunt si toate cumparaturile si nevoile bebelui + ca piata e plina de produse, de nu stii ce sa cumperi.
De aceea eu am zis sa folosesc la maximum timpul acesta, cat inca imi car bebita in marsupiu, pentru a studia cat mai mult piata, a cumpara cate un produs din fiecare macar (desi la hainutze am batut orice record, acolo cred ca am deja pentru tot primul an de viata, ca prea am gasit niste oferte in fata carora si al meu nu a rezistat, dar iou), a testa preturile, iar cand vor aparea nevoile, sa stie al meu scurtaturile, ca daca il arunc pe el, in lumea pampersilor si a cremelor si a biberoane n-are nicio sansa sa vina acasa cu ceva UTIL.....![]()
Selen in toate maternitatile private din Bucuresti, ca p-astea le-am studiat eu, copilul este imbracat de ei, iar unele chiar iti scot copilul din spital cu trusoul lor, iar la "stat" nu prea accepta hainutze de acasa. Vorbeste cu medicul tau si vezi care e politica spitalului unde nasti.
Betigasele cu opritori sunt cele de copii, stai sa vad daca gasesc poze, care sa nu fie reclama ilegala.......
33+
monica_dicut spune:
Elle, condoleante pentru bunica 
adi, tinem pumnii pentru mai pe seara. Sti ca si eu m-am mai plans ca da de nu mai poate si apoi are cate o zi doua de abia il simt falfaind. CHiar si azi e asa, cate o falfaiala la ceva timp. EU zic ca e bine, n-ai de ce sa-ti faci griji 

kiki, bafta si tie la control 

Luci, si eu cred ca naste de nu da niciun semn. Doamne ajuta sa vina Bruce sanatos 

Am calcat si eu lucrurile de bebu dar ma simt cam naspa. COntractiile m-au lasat dar ma simt lesinata rau, parca am o greutate in piept si cum ma ridic din pat gafai de zici ca am alergat 50 de km de maraton... (nu ca as sti cum e
) DEci eu sunt pe aici dar o lalai 
Ah, cine intreba de masuri de UK. EU de exemplu mi-am luat de la mothercare blugi nr 14 (eu port 31 la blugi normali, sau undeva 44 la pantaloni). E adevarat ca sunt putin lalai dar blugii oricum se lasa. Nr 8 eu spun ca e un XS asa sau 36-38 parerea mea.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
aidaciolac spune:
ok fetelor , daca sunteti pe pozitii dau si eu o fuga ,este foarte aproape ...
... eu cred ca iulika doarme ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
M Oana spune:
Incerc sa-ti pun un link de la betigasele cu opritori marca Dalin, la 8 lei, la cate sunt, cred ca ajung pana duci copilul la gradinita : http://www.lorymarket.ro/Dalin_bete_pentru_urechi_cu_opritor_pentru_copii_contine_300buc.htm
Daca e reclama ilegala, cauta pe net dupa denumire si le vezi cum arata.
33+
kemsy spune:
Ce greu merge forumul 

Am trimis pe mail celelalte date ale mele, ca nu mi-au placut golurile.Poate o sa vrea o fata draguta sa completeze...
Lullaby, esti trecuta in agenda telefonului
...
Monikus iti multumesc si tie ca mi-ai explicat pe PM ce se intamplase cu Maria 
Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
aidaciolac spune:
ha?
nu mai e nimeni pe aici? 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
laura78nico spune:
Fetele plec si eu acasa si voi deschide calculatorul de cum ajung...dar stiti ca la traficul din Bucuresti dureaza cam o ora sa ajung acasa...
Sper sa aud vesti bune cand ajung.
la toate
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
tulibu spune:
ba da euuu!
usor cocosata de cate picioare in ficat mi-a dat grasu asta mic, dar sunt aici
astept vesti de la iulika si maria
Ioana
29+ 

bebe
M Oana spune:
Aida eu mi-s, dar cum am promis liste de atatea zile si cum nu mai stiu cand pot sa ma mai tin de promisiune, par ca vorbesc pe limba mea......![]()
33+