Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 9
adela2006 spune:
aida ai grija ca e cald rau pe afara 
adi tin pumnii ptr deseara
sper sa nu fie nimic si al meu are zile cand e tare tare lenes
si mai nou noaptea abia daca mai misca
bine ca reactioneaza cand pun mana pe burta imi trage un sut in palma
e chiar dragut ![]()
cu patul e destul de nasol
chiar ieri ne-am dus sa vedem paturi ptr casuta cea noua
am pus eu ochii pe unul cu lemn si fier e super 
dar e ptr casa noua
nu era in plan unu nou ptr aici ![]()
sper sa ne descurcam cumva inca o luna ![]()
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
37+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
Fragutza spune:
Oana, foarte bine ca ai studiat toate produsele! Eu am avut superstitiile mele cu cumparaturile, mi-au trecut acum o saptamana de tot dupa ce mi-a zis medicul ca e safe sa se nasca. Si partea buna cu sarcina obtinuta greu![]()
![]()
a fost ca deja prietenele mele au copilasi si mi-au dat multe lucruri. Plus ca a rasuflat toata lumea usurata ca-s gravi si toti vor sa-mi ia cate ceva. Si tampoanele alea mari pt spital le-am primit
.
Noi am cumparat caruciorul si hainutze pentru primele luni, totul comandat pe net.
Si am mai cumparat material pentru lenjeria de pat, am gasit in obor, ff ieftin, cu 8.5 ron metrul. Si trusa de anestezie, ca asa e la noi
.
Baby
36+
Natalia
gegea spune:
Saluti !
Ma alatur si eu gastii si spun "hai, iulika!", nastere usoara si bebe Bruce sanatos ! Abia astept vestile ! 

aida, m-a emotionat f tare intamplarea, e impresionant, am ramas fara cuvinte, dar cu lacrimi siroind.
Te pup si te strang tare in brate ! 
elle, condoleante.
adi, bafta la control ! La mine, sunt mai dese zilele cu bebe abia falfaind, intinzand cate un cot/genunchi si mai rarute zilele in care face show si e activ bine. Asa a fost mereu si ma rog zi de zi sa fie sanatos. Imi doresc sa il tin in brate, sa fie sanatos si, in afara de sanatate pt toti membrii familiei, nu mai cer nimic maret de la viata asta.
M-am gandit f mult la Maria, Dumnezeu sa-i oroteasca si sa ii ajute pe amandoi !
tuturor si multumesc fetelor pt gandurile bune !
Geani
35+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()
lutoniana spune:
Aida ai fost sau nici nu ai plecat ?
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
adela2006 spune:
fetele care stiti si va pricepeti
monica_dicut cred ca tu esti experta in domeniu ![]()
am fost luni pe la cabinetul unde lucru ca eram deja in 10.08 si sefa mea nu dadea nici un semn ca mi-ar da si mie salriul
si am intrebat-o daca eu mai iau sau nu bani
la care mi-a zis ca nu stie si trebuie sa sune contabila 

aia nu a raspuns si a ramas ca ma suna ea sa ma anunte
si nu m-a mai anuntat nimic de atunci
mi se pare de-a dreptul penibil sa o tot sun eu desii e vorba de banii mei
cine trebuie sa-mi dea banii ptr concediu prenatal angajatorul sau casa de asigurarti sau cine ?
sau nu mi mai da nimeni ? 
![]()
va pupaceste adela
de
37+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
adela2006 spune:

hai iulika 

hai iulika 

hai iulika 

va pupaceste adela
de
37+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
selen80 spune:
si eu sunt aici, am papat ceva ca era ora...
of, sper sa nasca Iulika azi, sa nu se/ne chinuie prea mult 
deci teoria cu lipsa Techilei se confirma....eu propun ca de acum sa ne anunte mai din timp cand are planuri de plecari, in caz ca mai sunt fete care nu si-au facut bagajul ![]()
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI! 
nunta
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 fetele care stiti si va pricepeti monica_dicut cred ca tu esti experta in domeniu am fost luni pe la cabinetul unde lucru ca eram deja in 10.08 si sefa mea nu dadea nici un semn ca mi-ar da si mie salriul si am intrebat-o daca eu mai iau sau nu bani la care mi-a zis ca nu stie si trebuie sa sune contabila ![]() ![]() aia nu a raspuns si a ramas ca ma suna ea sa ma anunte si nu m-a mai anuntat nimic de atunci mi se pare de-a dreptul penibil sa o tot sun eu desii e vorba de banii mei cine trebuie sa-mi dea banii ptr concediu prenatal angajatorul sau casa de asigurarti sau cine ? sau nu mi mai da nimeni ? ![]() va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 37+ cu calin andrei POZELE NOASTRE![]() AMR ......25 august |
Adela, banii ti-i da angajatorul in perioada de pre si postnatal, si apoi firma se compenseaza cu casa de asigurari...dar tu ar trebui sa primesti in continuare banii atunci cand primeai salariul...
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 4 SAPTAMANI!

nunta
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Elenuta, condoleante! Si eu am pierdut-o pe buni la inceputul sarcinii in martie...am suferit f mult mai ales ca eu stateam in casa cu ea de la 4 ani...ANCO nu mai stiu exact cat ne taxeaza astaia pt celulele stem...m-am uitat pe contart si cred ca e in jur de 60 mil pt amandoiKIKI 33+ si ![]() Poze KIKI |
mersi kiki, la cam atat ma gandeam si eu, de fapt am intrat pe site-ul de la cord blood center si parca era vorba de 3200 ron , dar fiind doi am vrut sa imi spuna cineva care face recoltare daca suma e dubla.

anco
34+
???? si 
poze
M Oana spune:
Adela ti-as raspunde eu, dar depinde mult si de alte date ale problemei, legate mai ales de locul tau de munca.
Uite, eu, ca avocat, primesc concediu prenatal de la "angajator", desi sunt in categoria "liber profesionisti", deci de la Baroul Bucuresti. Cei 85 % insa ii voi primi de la casa de asigurari, in virtutea faptului ca am fost cotizanta atatia ani la taxe si impozite catre stat.
Dar uite aici un link extreeeeeeeeeem de util cu orice informatie de care ai nevoie, legata de CIC si nu numai:
http://mamici.blogspot.com/