Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
Adela, angajatorul iti plateste pre si postnatalul. Apoi, el, cu concediile tale se duce nu stiu unde, le depune, si isi recupereaza banii. Eu asa stiu de la ai mei.
Sper sa rezolvi, mama lor de nesimtiti 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 atata se zbate copilul asta in burta isi tot scoate cate ceva ( cred ca picioare ) se vede tare prin piele azi-nopate nu am prea dormit din cauza arsurilor si la un momentdat dau sa ma ridic sa-mi iau un dicarbocalm si cum ma ridic si stau eu asezata in fund pe pat aud un trosc am rupt patu ![]() s-a rupt un placaj ceva , ca mi-am luat perna si m-am mutat in living si m-am trezit cu sotiunea langa mine am ras putin impreuna de intamplare apoi a bagat ceva sub pat si a dormit el pe partea aia nu stiu daca v-am zis dar toata sarcina ( ma rog de cand il simt eu pe calin ) bebelu a stat dor in partea dreapta a burtii se vedea si la eco ca era tot inghesuit in dreapta si in partea stanga nu se vedea decat lichid si iar mi-am amintit ca nu am bagaj ptr spital ![]() dar parca daca nu-l fac nici nu trebuie sa nasc ![]() ![]() va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 37+ cu calin andrei POZELE NOASTRE![]() AMR ......25 august |
mai, ce bine ca mai aud pe cineva care se plange ca se zbate copilul prea tare

, imi imaginam ca numai la mine se lupta asa, bine ca la mine are cu cine ...
anco
34+
???? si 
poze
M Oana spune:
Raluca eu sunt antitalent la pus poze, reusita vietii mele in acest domeniu fiind doar aceea ca am invatat sa pun link-uri
. Stiu ca fetele s-au oferit sa ma invete, am si uitat sa le multumesc
, dar stau prost rau cu timpul.....
O fac eu si p-asta, cand o veni momentul, in viata mea...
Poate imi dai si mie link-uri cu ce ai comandat sau chiar poze ca cele cu tine, suuuuuuper profesioniste. Eu sunt mare amatoare sa vizionez.....
Uitai, azi am intrat in 34 de saptamani 

lutoniana spune:
vaiiii Adela ca ma apuca disperarea ......mama lor....
Pai si daca suni zice ca nu a avut timp, ca a uitat...si tie iti crapa obrazul de rusine sa suni ...ca ti-e rusine de jena lor.
Eu sunt satula de faze ca asta...si de ACEST GEN de umilinta....ca asta a fost unul din motivele principale pt care am plecat.
Ca aveam si casa si ce sa mananc si prieteni si mama si frate.....
Dar nu am suportat niciodata aceasta batjocora......umilinta....pentru drepturile tale.
Deja m-am incins fetelor 
Iti doresc din toata inima sa iti rezolvi problema si suna, nu-i lasa sa respire .....
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
santorini spune:
Vai ce cald e afara, mai ales cand esti graviduta. Am fost sa imi cumpar niste fructe si dupa aia, pt ca tot e aproape de mine am fost si la Domus Flex sa ma uit de saltelute (ma gandeam eu sa salvez banii de curier). Din pacate nu aveau (de abia peste doua saptamani primeau) asa ca am revenit acasa si am facut comanda de salteluta ca a ta Aida. Tu ce faci, au fot sa iei catelusul?
Ellenuta condoleante pentru bunica ta!
Adi iti doresc multa bafta diseara la control, dar eu cred ca bebe e OK. Au si ei zile si zile. Al meu saptamana trecuta a fost foarte lenes, in schimb saptamana asta se agita in continuu, asa ca au si ei perioadele lor!
Eu daca ma duc la control m-am gandit sa imi fac o listuta cu intrebari despre nastere (eu vreau cezariana). Imi tot bat capul ce sa scriu!
35+ cu 
nazdravanul meu
monica_dicut spune:
Luci, calm te rog, ca urca tensiunea. Las ca-i 
eu pt tine ![]()

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
Fetelor stiu ca la voi e cald ..dar luati un suc rece si vedeti ca am trimis si eu ceva pe mailul comun ....extrem de amuzant...
Personal am crezut ca voi lesina de ras.
Have fun !
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
santorini spune:
Adela angajatorul trebuie sa iti plateasca sumele cuvenite pe perioada concediului de maternitate! Du-te si fa scandal!
Kiki bafta la control!
Oare fetele noastre Iulika si Maria ce mai fac? Sper ca sunt bine amandoua si o sa aflam vesti cat mai curand!
35+ cu 
nazdravanul meu
tulibu spune:
eu ma duc in unirea sa fac cumparaturi pt bebe, sa vad poate gasesc hainute mai groase. Fetele cu experienta... help.... copii sub body-ul mai grosut de iarna, mai tb imbracati cu altceva? un maieut gen body? se pun si ciorapei, chiar daca ala mai gros are si talpici?
cred ca o sa fiu o mama denaturata care ori isi va tine copilul vesnic inghetat ori il va infofoli ca alte alea.

Ioana
29+ 

bebe

de