Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Kiki te asteptam cu vesti minunate 

Bafta multa 
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
ionika spune:
Iulika, ne gandim la tine si sper sa fie un travaliu scurt!Asteptam vesti !
Dana, , am un convertor de marimi pe telefon, si la rochii marimea 8 uk a iesit 34 marime europeana (feminin), japoneza (feminin)- 4, sua (feminin)-6, la pantofimarimea 8 uk (feminin) a iesit 43 marime europeana (feminin), japoneza (feminin)- 27, sua (feminin)-10,5, la pantaloni marimea 8 uk (feminin)a iesit 36 marime europeana (feminin), japoneza (feminin)- 5, sua (feminin)-6.
Pentru cine ma "doreste" pe mess, adresa mea e ionika_ghe@yahoo.com.(am ratat partea in care ati scris voi adresele).
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+
THEA22 spune:
MARIA, Dumnezeu e mare si te va ajuta sa treci peste momentele acestea asa de grele! Sunt alaturi de tine!
Imi pare rau de situatia Danutzei...multa sanatate sotului tau. Sa nu fie stresul de vina?
Claucia, ma bucur sa mai aud de tine. Ce ingeras Alessia in poza! Esti o mamica fericita. Apropo, cand mi-o veni si mie sorocul pot sa te anunt pe tine din listutza?
Devylla, ma bucur tare mult ca fetita ta LIsa e pe calea cea buna. Te cred ca nu-ti vine a crede cum a trecut vremea de la venirea ei pe lume.
Ionika, m-ai tinut in suspans, dar m-am linistit acum. Sa te odihnesti cat poti de mult! Va veni si ora lui bebe!
Adimercedes, si eu am avut zile de slaba miscare.Totusi e bine sa urmaresti situatia...Te pup sa te linistesti!
Cat despre IULIKA....
eu ii tin de departe companie si suport cu o fanfara improvizata! Doamne ajuta!
THEA22
33+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
Ellenuta spune:
multumesc fetele mele dragi pentru gandurile bune! au fost ai mei si au depus-o la capela, au vorbit la biserica, cu groparii, la restaurant pentru pomana .. uff e greu .. si ma doare cand ma gandesc cat sufera tata .. si nici el nu e intr-o sanatate deplina. sper doar sa fie bine .. de cand a murit tatal lui (acum 11 ani ..), are atacuri de panica si stari de anxietate .. are vise ciudate si de multe ori a ajuns la spital cu tensiune 20 si chiar peste ...
fetele .. nimic despre iulika si maria?
adi tin pumnii sa fie totul bine cu piticotul! te asteptam cu vesti bune!
adela ce tare ai fost .. ai rupt patul .. scuza-ma dar nu ma pot abtine ..
lasa ca se repara el!
selen la maternitatea unde nasc eu nu-mi trebuie hainute .. o sa iau doar pampers, servetele umede, ulei de corp, bepanthene unguent, ser fiziologic si comprese sterile, gel de spalat, baneocin pudra ptr buric si cam atat ..
MOana imi cer scuze ca nu am apucat sa-ti spun bine ai venit! tare mult imi plac sfaturile tale .. sunt foarte utile! multumim
! si eu tot bibe avent am .. mi se par foarte ok!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
techila spune:
eu pazesc messul,
iulika
tot offline, dar am adormit si am sonorul dat la maxim si de cate ori imi scrie cineva sau se aude vreun zgomot sar repede sa vad daca nu e iulika online....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile
raluk16 spune:
Am revenit.
Lucia, Dana, Raluca ![]()
![]()

Elle imi pare rau pentru bunica ta
Claucia oofff, bine ca totul e bine, inseamna ca muschii tai nu erau anchilozati (ca ai mei)
.
Adela ce tare ai fost cu patul ![]()
Oooffff, Adi bine ca ai simtit diferenta, eu nici nu ma gandesc la astea, daca simt ceva, consider ca e ok
. Imi place cum se ocupa acolo de tine. Tinem pumnii sa fie doar o zi mai somnoroasa a lui si totul sa fie ok. Doamne ajuta

. Si te asteptam cu vesti bune, ca ai vazut ca nu rezistam bine la emotii
.
vik of, si noi te admiram ca poti sa mergi in vacante... Doamne ajuta sa te simti bine repede si sa se regleze pulsul, cu medicamente cat mai slabe, cum vrei tu
. Si uite ca nu ma gandisem cu barbatii ca e in Romania o chestie generala... Dar ai mare dreptate!!! De cate ori mergeam in strainatate, parca li se parea "cool" taticilor de acolo chiar si sa schimbe bebeul in public, nu mai vorbesc de joaca si altele... Poate vom reusi noi, mamele de baietei, sa facem o mica schimbare la generatia urmatoare ![]()
M Oana recunosc ca ma intorc la mesajele tale mai tarziu, ca eram tare curioasa ce mai aud de Iulika
Eu nici nu m-am descaltat, dezbracat, direct la calc. Inca n-am papat de pranz... deci daca o tinem asa pana in octombrie, nu ma vad bine
(m-am distrat de Selen "sa nu se/ne chinuie prea mult"
)
30+ 
ionika spune:
Kiki, asteptam vesti si de la tine, bafta la control!
De ieri experimentez o senzatie ciudata in jurul buricului, de usturime. O fi din cauza de piele intinsa? A mai pati cineva asa ceva?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+
raluk16 spune:
techila dupa ce imi aduc ceva de papi aci langa calc, poti sa te culci linistita, ca preiau eu garda 
30+ 
cristina_ana spune:
Imi merge si mie netul in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!
De duminica nu mai stiu nimic de voi, inca nu am apucat sa citesc, pentru ca tocmai in acest moment au instalat internetul. Abia diseara o sa reusesc sa recuperez!
Dar vad ca am picat taman in mijlocul galeriei pentru Iulika!!!!
Nastere usoara, Iulika, sa fie totul perfect si sa ai un bebe minunat asa ca tine!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
34+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Raluca te inteleg perfect si eu sunt in mutari, partea proasta e ca nu ma mut de tot, tre' sa aranjez in aceeasi masura in 3 locuri, n-am nici cea mai vaga idee in care voi sta o perioada mai lunga, de aceea in 6 saptamani trebuie sa fie toate 3 gata......![]() Eu am vazut de-a lungul timpului, de cand am tot nasit si am asistat la bucuria zecilor de prietene din jurul meu, care au devenit mamici, ca la inceput e extrem de mult stres cu venirea pe lume a ingerasilor. Pe langa faptul ca e totul nou si e multa bucurie imbinata cu multa panica, mai sunt si toate cumparaturile si nevoile bebelui + ca piata e plina de produse, de nu stii ce sa cumperi. De aceea eu am zis sa folosesc la maximum timpul acesta, cat inca imi car bebita in marsupiu, pentru a studia cat mai mult piata, a cumpara cate un produs din fiecare macar (desi la hainutze am batut orice record, acolo cred ca am deja pentru tot primul an de viata, ca prea am gasit niste oferte in fata carora si al meu nu a rezistat, dar iou), a testa preturile, iar cand vor aparea nevoile, sa stie al meu scurtaturile, ca daca il arunc pe el, in lumea pampersilor si a cremelor si a biberoane n-are nicio sansa sa vina acasa cu ceva UTIL..... Selen in toate maternitatile private din Bucuresti, ca p-astea le-am studiat eu, copilul este imbracat de ei, iar unele chiar iti scot copilul din spital cu trusoul lor, iar la "stat" nu prea accepta hainutze de acasa. Vorbeste cu medicul tau si vezi care e politica spitalului unde nasti. Betigasele cu opritori sunt cele de copii, stai sa vad daca gasesc poze, care sa nu fie reclama ilegala....... 33+ ![]() |
Fetele, referitor la hainute in spital, eu ultima data am intrebat doctora ce sa pun in bagaj si mi-a zis ca pt. bebe neaparat pampersi, servetele umede si hainute sa-l imbrac in spital. E vb de Bucur. Nu stiu de altele. Deci eu una trtebuie sa iau cu mine si cateva schimburi pt. bebe.
Dana
34+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani