Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Acum trec la "tocat" Ikea.
Am plecat spre ei pentru ca mi s-au parut cei mai buni la capitolul produse de baie.
Si am luat salteluta lor de infasat, al carui colac se umfla, cu 25 lei bucata, ca prin alte parti e de la 50 lei in sus.
Buuuun, numai ca pentru aceasta salteluta exista un set de 2 prosoape/huse, unul cu margine albastra, altul cu margine rosie (iar mamele cu un copil, au nevoie doar de rosu sau doar de albastru, adica daca tot sunt 2, sa fie de fetitze sau de baietei, sa stim o treaba, ca n-om avea toate gemeni baietel +fetitza), care imbraca saltelutza, la vreo 29 de lei setul. Peste acest set mai exista acel prosopel sub forma de broasca sau ursulet, cu 2 fete, una flausata si alta anti derapare, care mai costa vreo 35 lei, suuuuperb, de greu rezisti in fata lui.
Peste toate acestea tre' insa sa vii si cu prosopul in care asezi si stergi copilul, ca partea aia flausata nu stiu daca e la fel de buna, ca un prosop, iar sa tot invarti copilul, cand pe o parte a "broscutei", cand pe alta, dupa cum e la capitolul uns sau la capitolul sters, mi se pare cam peste mana.
Deci, ajungi sa vrei o saltea de infasat, dar sa te trezesti ca tot "trusoul" pentru salteaua asta te costa vreo 150-200 lei.
Eu am cugetat indelung si am ajuns la concluziile:
- saltelutza de 25 lei, gonflabila e utila, e baza problemei;
- prosoapele/husele la set de 2 care imbaraca salteaua mi se par total in plus, mai ales ca e vorba doar de 6 luni din viata copilului, cat se foloseste aceasta saltelutza, deci nu vad rostul, doar sa le folosesti ca saci de haine ulterior....;
- prosopelul gen broscutza, cel primit de voi la promotie, de care vorbeati e suuuuuuper, dar la cei 35 lei si cu 2 fete, de stai sa intorci copilul ca pe sarma dupa fetele lui, iar mi se pare in plus, mai ales ca la masutza de infasat primita cadou de la patutzul Bertoni am primit si acolo ceva asemanator, cu 2 fete, deci daca ma apuca pofta de facut sarmale din bebica mea, ma joc cu bucata aceea cu 2 fete, poate asa descopar si utilitatea fiecarei fete;
- insa daca tot am renuntat la husa/prosoapele de saltea si la "broscutza/ursulet", am ales de la ei 2 prosoape de vis care sunt ca un poncho si care macar sunt utile de la 0 luni pana la 10-12 ani, ca sunt ideale si pentru plaja, pentru copilasi de varsta scolii. Prosopelele sunt la vreo 30 lei, dar chiar merita fiecare banut.

Tot de la ei mi-a placut si nu am putut sa ratez sacul de dormit de 0-6 luni, la vreo 40 lei parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

e iulika online, acum a intrat. am sarit direct pe ea....astept sa-mi raspunda....sper sa nu ma injure ca nici 5 sec nu am intarziat dupa ce a intrat online pe mess...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

e iulika online, acum a intrat. am sarit direct pe ea....astept sa-mi raspunda....sper sa nu ma injure ca nici 5 sec nu am intarziat dupa ce a intrat online pe mess...

AMR maxim 12 zile

si eu i-am scris si nu zice nimic
am intrebat-o daca a venit Bruce sau a dormit ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Ufff,am terminat si eu cu bucatareala pe ziua de azi,am facut si ciorbitza si friptura si pilaf si dovlecei pane,acuma sa vedem cine le-o manca,si v-am si citit printre picaturi.
Aida,si eu as lua catelusul acasa.Mai mult nu stiu ce sa spun
Iulika asteptam vesti!
Ellenuta,condoleante pt bunica ta,stiu ce inseamna sa treci prin asta.
Monikus,saracuta de tine cat trebuie sa induri cu raul asta aproape zilnicAi vb cu medicul,poate poti lua ceva pastile,metoclopramidul stiu ca era permis.
Madalina84,din pacate virusul de hep era activ inainte de sarcina,oricum mi s-a spus foarte clar de catre toti medicii(infectionist,ginecolog) ca nu am voie sa alaptez.Am repetat acum analizele,zilele acestea am rezultatul,dar oricum nu cred ca o sa risc.
Camypus,foarte dragut caruciorul si pare usor de carat,cred ca o sa-l caut si eu,nu am descoperit modelul asta pana acum.
X ggg,si eu patesc ce descrii tu si tot asa eram ingrijorata ca e lichid amniotic ,dar nu este,ca la eco a aparut in cantitate normala.Cred ca e o secretie mai abundenta a colului,dar e bine sa verifici.Bafta
Adimercedes,Kiki,bafta la control
Ma duc sa incerc sa pap ceva din ce am gatit,si apoi ca azi noapte am dormit 3 ore

36 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

elenuta condoleante
adi si kiki cri asteptam vesti bune de la control
si de la iulika...?oare bruce e afara?

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

iulika a dormit pana acum de la morfina, dar va naste azi. are o super moasa si o super doctrita..acum asteapta sa vina sa masoare cat s-a dilatat...

AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

Fetelor Iulika a dormit sub influenta medicamentelor ..inca nu a venit Bruce.
Il mai asteptam

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ma duc si eu sa pap, ca dupa 4 merg la o croitorie unde am intrat si mi-am dat comanda azi de 2 fete de pernite cu tweety , ca aveam in camera care va fi a bebeilor, pe fotolii niste prnite imbracate, set cu perdeaua si cum perdeaua s-a schimbat, si e cu tweety...si fetele de pernite trebuiau schimbate, asa ca...7 ron ma costa amandoua. abia astept sa le vad. mi-am luat si perdeaua de la facut, acum sa vad cand voi avea chef in dupa masa asta sa o calc, sa-l pun pe sotz sa o urce sus la geam.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

iulika a dormit pana acum de la morfina, dar va naste azi. are o super moasa si o super doctrita..acum asteapta sa vina sa masoare cat s-a dilatat...

AMR maxim 12 zile

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

eu de la emotii ma intind putin ....ca sa am putere sa fluier mai pe seara cand iese Bruce

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput