Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
si eu ca m-am linistit acum ca avem vesti, ma duc sa mai fac treaba...mai bag 2-3 chestii in bagaj
in stilul asta sigur uit ceva, ca nu m-am organizat si eu intr-un fel, sa fac o lista, pe care sa bifez ce am pus 
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI! 
nunta
M Oana spune:
Ellenika n-am cuvinte......
Iulika e morfinata? Pai de ce, fratele meu? Tare sunt curioasa, ca p-asta n-am mai auzit-o.... Iar daca are moasa langa ea si asteapta dilatatia inseamna ca merge pe naturala. Aaaaa, ar mai fi situatia in care pana ajunge la dilatatie 4 se pune morfina si dupa 4 poate fi pusa epidurala, dar morfina......![]()
34 
monica_dicut spune:
Off, parca vad ca vine Bruce exact cand o sa fie eu la doc 

Eu i-am trimis mesaj Mariei si i-am spus ca suntem alaturi de ea si daca vrea si poate sa-mi dea un bip sa o sun. Nu a sunat pana acum... o sa imi iau inima in dinti cand ma voi duce la spital. DAca va raspunde bine, daca nu... nah, o inteleg 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
laura78nico spune:
Am ajuns acasa!
Sunt si eu pe baricade si astept vestile de la voi in legatura cu Iulika si Bruce 

Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
Si am uitat sa va zic ce am facut eu. Am fost la doctor, dar mai trebuie sa merg o data, ca ametita de mine n-a vazut acolo ca a gresit ceva pe foaia de boala... 
Si am intrat si eu in magazine din astea de pijamale. Mi-am luat camasuta de noapte care are capse pana la buric
. Am vazut si camasuta super sexy cum are Selen dar marimea care imi era buna era un galben ca si pe mine ma dureau ochii, d-apoi pe bebe...
Si voiam sa va zic celor amatoare de pantaloni (ca mine) ca si de la firma Andu aveau cu nasturi pana la buric pijama cu tricou si pantaloni 3/4, si mai era de la Sofiamann (firma de la care e si camasuta sexy dar galbena) pijama cu pantaloni si exact ca si camasa de noapte, are doua fante laterale cu nasturei, deci nu se deschide aiurea. Dar aveau din astea cu pantaloni numai marimi mici
. Sper sa mai primeasca... desi a zis ca nu crede...
Eu cautam si cum spunea Manga barbateasca, dar nu am gasit decat din satin... Oricum si nasturi pana la buric la bluzita sunt suficienti, am probat si ies ambii sani afara deodata
. Cu nasturi pana jos mi-ar fi placut inca dintr-un motiv, sa pot sta piele pe piele cu bebeul, ca am citit ca e tare bine pentru el. Daca ma dezbrac de tot cred ca o sa-mi fie frig...
30+ 
monica_dicut spune:
Mesaj de la MAria:
Am nascut. Are 1700 gr. E la terapie intensiva. Mai vedem.
DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
anamaria1979 spune:
ellenutza sincere condoleante
iulika sa fii sanatoasa si tu si bruce
monica succes la control si poate vii cu vesti bune
intru la somn ca m-am trezit la 6 azi.
+ 35
M Oana spune:
Acum hainele/trusoul de spital ale/al bebelusei......![]()
Pai daca pronunta cumva vreo asistenta cuvantul "scutec" pe mine ma face KO
, ca nu-s la ce foloseste. Au la Carrefour super simple si frumusele la vreo 7 lei unul, dar de cate ori vreau sa cumpar, nu poci.
Pai la ce hainutze gen office (rochitele cu pantalonasi "flu-flu", cu bolerouri tricotate etc) am luat sa-mi acopar ploada, habar nu am cum se poate "asorta' scutecul.
A, am luat si pijamalutze de la Zet, ca si la ei sunt suuuper reduceri si au francezii astia o arta in a imbraca copilasii, plus acele body-uri cu manecutza lunga si scurta de la Disney si Tex, cum va spuneam, insa nu mai bine duc la spital sacul de dormit de la Ikea, daca vin vantoasele prin septembrie si body-urile acestea, in situatia in care Giulestiul accepta hainele mele, ca inca n-am discutat, ca si sa-mi vad copila doar in pampers si scutec nu prea pot....
Cat despre partea cu dresurile, tot cei de la Zet au, din punctul meu de vedere, cele mai tari sosetutze si dresuri, reduse acum doar 30 %, dar vor fi reduse si mai mult, iar cea mai mica dimensiune e 15-16, adica pentru nou nascuti. Sosetele au niste culori pastelate de vis si sunt la 7 lei, iar dresurile parca vreo 27 lei, nu mai stiu, ca am taiat etichetele si le-am luat de ceva timp.
34 
crocodana spune:
adela sunt pe pozitii...mi se pare mie ca azi a coborat si mai tare burtica fata de ieri!![]()
ellenuta, condoleante!
trei persoane dragi am pierdut si eu in ultimul an....e tare greu!
constat ca iulika e hotarata tare!
dne ajuta sa nasca usor si repede!
MOana...utile listele tale si coincid in mare parte cu ce am cumparat si eu..la hainute insa nu stau asa bine...te pot aborda cu o intrebare pe PM?
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea