Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

vreau si eu pe mess cu voi!!!

dana.simionca@yahoo.com

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helllooo burtici

am intrat si eu repede sa fac un pic de galerie iulikai ..

IULIKA

NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI PAPACIOS!

ma rog pentru Maria si bebelu ei ..

aida am citit .. iubita, te admir enorm pentru puterea ta, esti un exemplu pentru toate. eu cred ca nimic nu e intamplator pe lumea asta .. acel catel ti-a transmis un mesaj de la emma .. ca nu e singura, ca si-a gasit alti prieteni intr-o lume mai buna .. te imbratisez si te pup cu drag!

eu sunt intr-o stare proasta .. azi-noapte s-a prapadit bunica din partea tatalui. nu eram foarte apropiate dar era bunica mea .. ce sa mai spun. maine o inmormanteaza ..

eu nu am dormit bine deloc .. m-am invartit si m-am sculat cu durere de spate ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nu stiu ce vreau sa fac . In prima faza sa merg sa vad daca mai este si sa aiu niste boabe si niste apa la mine sa ii dau . Nu stiu inca ce sa fac ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Am citit ce ti s-a intamplat, dar nu am gasit cuvintele potrivite sa iti raspund; dar legat de cutzu, daca ai posibilitatea sa il ingrijesti, eu zic sa il iei acasa...ca o sa te tot gandesti la intamplare si la el; poate ca e greu sa il privesti si sa nu te gandesti la fetita ta, dar catelusii sunt veseli si jucausi, asa ca asocierea se va face doar cu lucruri frumoase, mai ales ca Emmei ii placeau animalutele...

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Elenuta, condoleante!Si eu am pierdut-o pe buni la inceputul sarcinii in martie...am suferit f mult mai ales ca eu stateam in casa cu ea de la 4 ani...

ANCO nu mai stiu exact cat ne taxeaza astaia pt celulele stem...m-am uitat pe contart si cred ca e in jur de 60 mil pt amandoi...chiar nu mai tin minte cat era exact...faza buna e ca platim in 3 rate si prima cam la 2 luni de la nastere si numai dupa ce se confirma ca celulele sunt bune.

KIKI 33+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor , am recuperat tot , dar nu's ce draq am ca nu pot sa scriu si sa exprim nimic. Sunt blocata.
Vreau sa va zic ca va multumesc ca existati si ca va imbratisez pe toate si va cu mare drag .

Sunt in continuare pe baricade si agit

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

dragelor , am recuperat tot , dar nu's ce draq am ca nu pot sa scriu si sa exprim nimic. Sunt blocata.
Vreau sa va zic ca va multumesc ca existati si ca va imbratisez pe toate si va cu mare drag .

Sunt in continuare pe baricade si agit

Aida ... 34+
Poze cu noi

Aida si eu as lua catelusul acasa...

KIKI 33+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ellenuta, condoleante

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Despre celule stem - eu am ales Cord Blood Center, din urmatoarele argumente:
- platesti la 3 luni dupa recoltare/nastere, deci daca se intampla ceva la recoltare, nu stai dupa aceea pe drumuri sa-ti recuperezi banii sau, in cazul altor companii, nu pierzi banii dati ca avans;
- costul de 3200 lei mi se pare super OK + faptul ca se plateste anual o taxa de 140 lei; in situatia in care Doamne fere, ai nevoie de aceste celule in 2-3 ani, sa zicem, nu are sens sa platesti din start pe 18-20 de ani;
- semnarea actelor + primirea pachetului a durat fix 10 minute, asta deoarece de curand au un sediu nou si pentru depozitare si pentru curierat si toate cele, nu mai e cazul sa colaboreze cu firma mama, aflata in nush ce judet, ba in strainataturi.

Despre locul nasterii - eu am studiat toate variantele private si variantele de neprivate si mi-a dat Giulesti, in "celula de una singura", cu Marinescu, ca pe mana lui merg de multa vreme si ma cunoaste in toata splendoarea mea, alte argumente fiind:
- el e medic si la CMU Regina Maria, numai ca m-am nimerit prin zona fix cand la CMU il scoteau pe targa pe bietul copilas David, fapt care m-a cam traumatizat; la CMU Marinescu costa 4000 euro la naturala si vreo 4500 euro la cezariana, insa mi-a zis ca indiferent cat de draga ii sunt, nu poate sa-si lase Giulestiul si sa stea dupa contractiile mele sau problemele eventuale care-mi apar, el la Regina Maria vine fix la etapa extragerii lozului norocos, iar daca lozul are dubii cu privire la ora exacta, el nu poate sa fie toata ziua prin preajma;
- la toate maternitatile private din Romania e problema prematurilor si cum niciodata nu poti sa stii ce te asteapta, e cam aiurea sa dai 20% din suma cand semnezi contractul cu ei, apoi sa te trezesti ca esti plimbat cu salvarea pe la spitale care-ti primesc ori ba urgenta ;
- moasele si personalul de la Regina Maria e si la Giulesti, deci diferenta e doar de pereti.

Acum despre cumparaturi:
- la capitolul sterilizator, am luat in calcul ca vreau ceva spatios, pentru orice tip/forma de biberon si chiar cu care sa mai pot face ceva si dupa aceea, in genul sterilizat borcanase pentru dulceata, ca de vara asta m-a apucat pasiunea de a aduna singurica fructele din gradina proprie si a le transforma in dulceturi "ca la mama acasa".
Deci am ales acest sterilizator: http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-1319-29-sterilizator-electric-pentru-6-8-biberoane.aspx. E vorba de cel de la CHicco de 6-8 biberoane, il gasiti fara probleme pe net....
Desigur, l-am luat din farmacie, cu vreo 145 lei, insa l-am vazut apoi la Metro cu 110 lei.
- pentru bikinei am mers si eu pe varianta celor de unica folosinta, frantuzesti, da la Carrefour, cu 12 lei 4 bucati;
- m-am speriat de treaba cu colicii si, preventiv mi-am rugat o prietena sa-mi aduca infacol cu 3 lire, din Anglia, ca sa iei de pe net sau de la coltul strazii cu 50 lei mi s-a parut cam aiurea; deja am primele 2 flacoane la rece ;
- sunt fan body-uri marca Disney de la Carrefour, dar si fan body-uri marca Tex, cele la set de 4, in plic de plastic, unde un body e in jur de 4 lei, si au un material de vis, desigur am luat deja o gramada de 3 luni si 6 luni, nimic de o luna, ca sunt satula de replica : "cumparati doamna de o luna, ca o saptamana sau2, ii este bun sigur" ; plus ca Marinescu mi-a estimat-o grasunica pe prunca, peste 3,5 kilisoare, daca totul decurge ca pana acum;
- pentru hainele de scos din spital si de scos in lume sunt fan Okaidi, frantuzesti, unde au genul office la hainutze, o splendoare si mai sunt reduse si 50-70 %, de imi vine sa le mananc; deocamdata am imbracat cu ele toate papusile si ursuletii mei de plusi adunati de prin lume........
- la capitolul lenjerie de pat, am vazut ca fetele fac ele lenjeriile care acopera salteaua, insa tot de la Carrefour am luat cearceaful de pat cu elastic, din bumbac 100% cu 7 sau 9 lei, pe niste culori superbe; desigur, l-am luat si pe cel frantuzesc cu 33 lei, pentru ca prea avea scris pe el "once upon a time" si avea aer de poveste, insa de ambele sunt la fel de multumita la calitate.

See you later........

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Claucia macar primesti premiu de gimnasta sefa in odiseea noastra...cam cati centimetri mai aveai pana la pamant ? la spagat ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mai aveam, mai aveam, si am cazut intr-un genunchi cu un picior in spate, un fel de fandare, asa de pe locuri..fiti gata...start! Numai ca ala din fata era tare in fata, uh, ca ma doare acum cand ma gandesc. Un picior il sar asa din sold sa vina in fata, mai ca il momesc sa nu ramana in spate, sunt mistoaca rau, si poimaine ma duc la un botez...hi hi, daca nu se sperie aia cand intru pe usa poate chiar dansez.

Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

io las putin agitatele deoparte, si ma duc sa spal sa-mi termin si eu naibii o data bagajul ala ca maine fac 37 de sapt..

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput