Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 19
techila spune:
ma intind un pic sa imi linistesc creierii, nu ma intalnesc nici cu columbo, am niste picioare foaaaarte dureroase si diseara am chef
...macar sa ma odihnesc un pic inainte....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Veteranii nu-i deranjam asa, cu nimicuri...
30+
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Iuliko baga mare fata mea Eu cred ca am sa fac o plangere ca mie mi-au zis ca primesc mancare, bautura si dans numai dupa nastere. Adica daca am travaliu 5 ore ...n-am decat sa mestec bomboane sau ce am eu la pachet.....ca papa bun nu primesc decat dupa ce voi merita Hmmmmm....inseamna ca difera putin sistemele astea Sau au citit-o aia ca-i place mancarea ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura |
ceva gratare 
M-ai distrat ca primesti mancare doar dupa ce o meriti

30+
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mei, dar eu pana in octombrie mor de inima si de somn si de foame, intepenind aci pe fotoliu
30+
gegea spune:
Bun venit pe lume bebelusului Mariei, sa auzim vesti bune de la mamica lui! Ii pupam pe amandoi, sunt niste luptatori! Sa-l ajute Doamne-Doamne sa se intremeze si sa aiba parte de multa multa sanatate !
Iulika, da-i inainte cu acelasi curaj si optimism !

Geani
35+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
Poze
M Oana spune:
Raluk uite ce echipa frumoasa facem noi....

Pai atunci ce ati primit voi cadou, am luat eu, dar pe alb, pentru printesici si e cam pentru bebeloi, ca-i destul de marisor. Mie imi place mult.
Cel poncho e fix ce ai dat tu.
Sacul de dormit "mai frumos" am impresia ca e cel de vara (iar noi prindem toamna-iarna) si e de la 6 luni in sus, cel putin asta aveau pe stoc la Baneasa, deci eu l-am exclus pe aceste argumente.
Eu l-am luat pe cel roz, pe care l-ai dat si tu, cu maimutica pe piept, tocmai ca e de sezonul nostru si era de 0-6 luni, deci fix ce avem noi nevoie.
Broscutza cu 2 fete era pusa ca model/reclama pe o saltelutza si de aici am tras concluzia ca pentru baie e, nu pentru parc si am zis : "hopsa, stai ca-i prea mult pentru un echipament de spalat copilul".
Tocmai am primit vestea ca tre' sa plec la Valcea, in seara asta,sa termin si pe acolo renovarile, asa ca voi intra mai putin pe la voi, ca acolo am net doar pe mobil si pe vodafone si mi-e mai greu sa intru si sa stau la taclale......
34 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui M Oana Raluk uite ce echipa frumoasa facem noi.... ![]() ![]() Pai atunci ce ati primit voi cadou, am luat eu, dar pe alb, pentru printesici si e cam pentru bebeloi, ca-i destul de marisor. Mie imi place mult. Cel poncho e fix ce ai dat tu. Sacul de dormit "mai frumos" am impresia ca e cel de vara (iar noi prindem toamna-iarna) si e de la 6 luni in sus, cel putin asta aveau pe stoc la Baneasa, deci eu l-am exclus pe aceste argumente. Eu l-am luat pe cel roz, pe care l-ai dat si tu, cu maimutica pe piept, tocmai ca e de sezonul nostru si era de 0-6 luni, deci fix ce avem noi nevoie. Broscutza cu 2 fete era pusa ca model/reclama pe o saltelutza si de aici am tras concluzia ca pentru baie e, nu pentru parc si am zis : "hopsa, stai ca-i prea mult pentru un echipament de spalat copilul". Tocmai am primit vestea ca tre' sa plec la Valcea, in seara asta,sa termin si pe acolo renovarile, asa ca voi intra mai putin pe la voi, ca acolo am net doar pe mobil si pe vodafone si mi-e mai greu sa intru si sa stau la taclale...... 34 ![]() |

Ce tare... eu cum am cumparat sacul din Budapesta, nu intelegeam ce scrie acolo pe sacii de dormit
. Deci am cumparat tocmai bine 
Drum bun si renovari placute!

30+
adimercedes spune:
Fetelor, multumesc mult pt sustinere, incurajari si ca ati impartasit cu mine din experientele voastre de zile lenese la bb
. Sunteti fantastice
!!!
Acum am venit de la spital. Inainte sa plec am mancat niste paine de secara prajita cu branza de burduf, 2 pumni de M&M's pt a ridica zaharul si a activa pe bb, plus o cana de lapte cald, ca sa fie la socoteala
.
M-au tinut 1h la monitorizare, intr-o camera de travaliu. Noroc ca nu nastea nimeni chiar acum, desi azi dupa amiaza, cand am fost, cu LISA dupa mine, am auzit ceva tipete si plansete de bebelusi
si m-am emotionat.
Dar sa revin. M-au tinut monitorizata 1h, ca sa fie siguri. Daca la inceput bb nu dadea nici un semn ca i-ar pasa de ceva, am inceput sa ii cant "Twinkle, Twinkle Little Star" - cantecul de seara ce il ofer lui Lisa de obicei. Si parca a inceput sa se activeze. Sau o fi fost zaharul de la bomboane
. Oricum, ideea e ca am inceput sa simt miscari mai voinice fata de cele de ieri si azi. SI asistenta a zis ca e ok, sa nu imi fac griji, ca ii va arata medicului rezultatul. Maine il sun pe medic la cabinet sa vad ce zice si el si daca vrea sa ma vada cumva mai repede de cele 2 sapt regulamentare de-acuma.
Sper sa apuc maine sa va ajung din urma. Acum merg in pat, ca la mine e 12:20am!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
laura78nico spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Am facut cateva poze la hainutzele pt puradea Baby 36+ Natalia |
Sunt foarte frumoase sa le poarte sanatoasa!
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007

Natalia