Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 18
crocodana spune:
selen..nu stiu daca-s urmatoarea dar alergam umar la umar cu iulika si cu adela...si nici tu nu esti deloc departe
!!!!
mi se inchid ochii de somn da nu ma dezlipesc de monitor..poate ne mai spune indirect Maria ceva de bebe sau poate chiar reuseste Monica sa vorbeasca cu ea la spital!
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mey aidule, nu sunt veterani, sunt intelepti

....Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile
monica_dicut spune:
Dovlecelul MAriei este baietel si avea la semnatura ceva de genul mami de Alex si bebe nou
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Luto, a, uitai ca nu e vorba de Romania, stiu cum e pe afara, dar macar pe epidurala se merge acolo unde e ea........ ![]() |
Daaaaaaa....epidurala ne da ca si cum ar fi aspirina, macar atata bucurie sa am si eu in toata afacerea asta
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
Andrecluj spune:
Ralucapaun, multumesc de intrebare. Tot acolo. Si nu rezist asa uneori. As da orice pentru niste sfaturi de la tine, dar probabil ca esti prea ocupata acum. Multumesc ca te-ai gandit la mine
Recuperez imediat.
23 +
Chiara Ada
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Dovlecelul MAriei este baietel si avea la semnatura ceva de genul mami de Alex si bebe nou ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Multam Monica,de asta eram putin confuza,ca nu-mi aduceam aminte culoarea caruciorului,stiam doar ca mai are un baietel mai mare

Doamne ajuta sa fie bine !
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
raluk16 spune:
M Oana eu acuma sunt la citit in spate informatiile de la tine, pentru care iti multumesc mult 
Acuma sunt la capitolul ikea. Eu am avut noroc ca am mers la cumparaturi cu prietena mea, care are fetita, si ne-am luat seturi din alea pentru salteluta de infasat si am impartit, la mine albastre, la ea rosii
. Peste ala nu mai trebuie sa pui broasca sau ursul. Broasca sau ursul sunt pentru voiaj, asa am inteles eu (sunt micute, pentru parc, masina, etc.). Si pui bebe pe partea cauciucata cu un scutec probabil pe el. Partea flausata e de decor. Deci pe salteluta pui bebe pe prosopelele alea cu elastic. Intr-adevar, scumpici, deci daca nu le luam alea, puneam prosopel simplu de baie, scutecel, ceva. Dar nu broasca sau ursul.
Si apropo, prosopul castigat de noi e prosopul de baie broasca, ala cu capison, de bumbac 100%, deci nu salteluta de infasat broasca.
Pentru exemplificare,
www.ikea.com/us/en/catalog/products/10124731" target="_blank"> prosopel baie broasca, castigat de noi
Asta cred ca e www.ikea.com/us/en/catalog/products/30124730" target="_blank"> prosopelul cumparat de tine, poncho
www.ikea.com/us/en/catalog/products/10142419" target="_blank">salteluta de infasat urs (si daca alegi acolo in loc de brown, green, apare broasca cu acelasi scop )
www.ikea.com/us/en/catalog/products/45568900" target="_blank">salteaua de infasat
www.ikea.com/us/en/catalog/products/90140548" target="_blank"> huse pentru salteaua de infasat
30+ 
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Dovlecelul MAriei este baietel si avea la semnatura ceva de genul mami de Alex si bebe nou ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
pana la urma ne vom numi ..
"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009" ..
deci la scutece vom fi
"Mamici de dovlecei de septembrie-octombrie 2009"
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
raluk16 spune:
A, si intr-adevar, sacii de dormit sunt cei mai ieftini de peste tot!
Si chiar daca si cel mai scump dintre cei ieftini
era cel mai frumos (www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40150549" target="_blank">sac mai frumos alegeti voi acolo la lista, ca sunt doua culori), eu totusi de zgarcita am luat de www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80150552" target="_blank"> cel ieftin. Si asta are doua culori, acolo de la sagetuta se pot vedea.
Asta ieftin venea sub 40 ron.
M-am zgarcit pentru ca noi mersesem la Budapesta pentru mobila, si am luat asa multe pe langa mobila... ca deja imi era groaza de factura...
30+ 
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Ralucapaun, multumesc de intrebare. Tot acolo. Si nu rezist asa uneori. As da orice pentru niste sfaturi de la tine, dar probabil ca esti prea ocupata acum. Multumesc ca te-ai gandit la mine Recuperez imediat. 23 + Chiara Ada |
Andre, azi stau numai cu burta in sus. Am stat dimineata dupa cei cu telefonul si cablu si am obosit. Daca vrei sa ma intrebi ceva, zi-mi. Asa, pe scurt stiu cate ceva despre infertilitate de natura tubara, sangerari in sarcina, placenta praevia
Baby
36+
Natalia