Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

haideti mai fetelor, stau intepenita pe forumul asta zile si nopti si sa nu prind si eu o nastere??? plus ca pe a iulikai o transmit live - parte din ea. stati sa vedeti de pe 25 pana pe 29 cate nasteri vor fi...atunci voi absenta puternic, dar motivat

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mai fetelor Maria avea nume la semnatura sa stim si noi ce dovlecel s-a nascut ?
Felicitari Maria !!!!!!
Tine-l Doamne pe puiut sanatos si fericit ca este tare dorit si iubit.
Asteptam acum vesti daca va fi dus la operatie sau consultat.
Succes puiule de om si fii luptator !!!!!

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

A, poate ma treceti si pe mine pe prima pagina, sa fiu si eu oficial de-a vostra:
UM 25.12.2008
DPN 1.10.2009 (dar preconizez ca iese cam pe 20 si ceva septembrie)
Data nasterii: 30.12.1974

IT'S DONE!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Felicitari Maria pt bebe grasunelu , acum asteptam si celelalte vesti , sa fie cat mai bune

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida multumesc ca mi-ai spus

In febra evenimentelor nici nu am observat ca ma apropiu de maturitate , asa ca atunci cand aveti ceva important de intrebat, va astept , si eu ca si Lucia, in zona noilor membri maturi

30+
auzi? si cu veteranii ce faceti?ii impuscati?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

FELICITAAAAARI MARIAA111
Pentru incurajare: sotul meu a avut la nastere fix 1700 g, si acum e barbtat in toata regula!! Va fi bine, ne rugam pentru tine!
Fetelor, eu azi mi-am luat rezultatele de la sedimentul de urina pe care mi l-a dat sa-l fac lunar si mi-au iesit multe leucocite: 500 micrograme pe litru, sau asa stiu eu sa citesc. Ce stiti?? E grav? Dr. de familie mi-a zis sa fac si urocultura sa vedem daca e ceva serios. Voi stiti ceva de asemenea lucru??

Doamne ajuta!
29+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mai fetelor Maria avea nume la semnatura sa stim si noi ce dovlecel s-a nascut ?
Felicitari Maria !!!!!!
Tine-l Doamne pe puiut sanatos si fericit ca este tare dorit si iubit.
Asteptam acum vesti daca va fi dus la operatie sau consultat.
Succes puiule de om si fii luptator !!!!!

Cea mai fericita 35 + cu

Io nici nu stiu daca e fetita sau baietel Voi stiti?

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Luto, a, uitai ca nu e vorba de Romania, stiu cum e pe afara, dar macar pe epidurala se merge acolo unde e ea........
Noi stim de sex de la 12 saptamani, dar uneori se mai schimba sexul pana la final..........
La a mea a ramas acelasi sex de la 17 saptamani incoa, daca se razgandeste e cam naspa, ca am cam dat-o in roz si in multe rochite si sarafanele.....

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iuliko baga mare fata mea

Eu cred ca am sa fac o plangere ca mie mi-au zis ca primesc mancare, bautura si dans numai dupa nastere.
Adica daca am travaliu 5 ore ...n-am decat sa mestec bomboane sau ce am eu la pachet.....ca papa bun nu primesc decat dupa ce voi merita adica dupa ce nasc.
Hmmmmm....inseamna ca difera putin sistemele astea ..daca Iulika se baga la masa acum.
Sau au citit-o aia ca-i place mancarea

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

haideti mai fetelor, stau intepenita pe forumul asta zile si nopti si sa nu prind si eu o nastere??? plus ca pe a iulikai o transmit live - parte din ea. stati sa vedeti de pe 25 pana pe 29 cate nasteri vor fi...atunci voi absenta puternic, dar motivat
fatooo , exact la asta m-am gandit si eu macar daca intram si eu in categoria asta , sa scap , dar se pare ca la mine dupa 1 sept ... si in 15 sept ma executa silit

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput