Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Iulika e morfinata? Pai de ce, fratele meu? Tare sunt curioasa, ca p-asta n-am mai auzit-o.... Iar daca are moasa langa ea si asteapta dilatatia inseamna ca merge pe naturala. Aaaaa, ar mai fi situatia in care pana ajunge la dilatatie 4 se pune morfina si dupa 4 poate fi pusa epidurala, dar morfina......

Scumpa mea, aici se merge NUMAI pe naturala.
Poti sa stai si in cap ca ti-e frica ca o fi ca o pati, ca ai dioptrii ca etc.....ca varsta.....tot natural nasti.
Se naste cu cezariana numai in cazuri EXTREME de urgenta medicala sau daca nu e intors copilul, atat.
Vorbesc de sistemul de stat.

la mine e bine ca sunt adepta nasterii naturale, asa ca.....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

vai raluk, pai crezi ca as putea sa dorm? sunt foarte suparata ca pe la 7 o sa trebiasca sa plec, pana atunci lipita stau de laptop...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Du-te linistita, daca naste Iulika iti dau un sms. Eu cred ca nici nu poate naste cu tine pe aici

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

am revenit si eu de 10 minute ... ma bag la recuperari
... v-am zis ca fata noastra doarme

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hai mai tequilla ca uite ai fost in direct la o nastere, a MAriei, si poate i-ai purtat noroc
La Iulika poa sa mai dureze da poa sa si nasca pana la 7.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

iulika are 3 cm dilatatie, iar efectul morfinei a inceput sa se duca...adica a incput si ea sa simta contractiie. zice ca deocamdata nu o doare foarte tare. astepta acum doctorita sa vada ce se va intampla....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Hai Iulika!!!

Hai Bruce!!!

Sunt curioasa daca atatea ore ar fi durut-o fara sa creasca dilatatia tare si fara morfina??? O, mama... ce ne asteapta... Sau poate ca morfina a calmat si contractiile, pe langa dureri, si atunci nu s-a mai dilatat...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Felicitari Maria!!Doamne ajuta sa fie bine si bebe snatos!!!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hm, vreau si eu morfina daca o sa fiu asa relaxata ca Iulika

X_ggg, felicitari pt vestile de la eco

Grasunica, si pt tine ma bucur pt vestea cu chistul, iar circulara nu-i bai, ca si la mine exista, dar asa cum explica si Luto, se rezolva: dupa ce iese bebe doar cu capul, i se taie cordonul din jurul gatului, si de-abia apoi impingi sa iasa si restul corpului...asa ne-a explicat si noua la curs...

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Felicitari Maria
Doamne ajuta sa fie totul bine si in continuare

Pt Iulika vad ca nu mai e cale de intoarcere ,so ...
HAI IULIKA

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Uve ma intrebai "Compresele alea sterile pentru tampoane ce dimensiuni au? Sau de unde pot fi cumparate".

Mama draga, citeam si eu pe la voi despre "confectionarea" unor tampoane, indiferent ca e vorba de cezariana sau normala, pentru prima-a doua zi de spital.
Eu am avut ocazia sa stau vreo 2 ore la reanimare la Giulesti, cu o gravidutza aflata dupa naturala si alta aflata dupa cezariana, asa incat am putut sa trag cu ochiul la cum decurge treaba. Asistenta inainte sa vina fetele, a pregatit patul cu "ceva" special gen aceste tampoane din produse ale spitalului (apropo, sala de reanimare e la fel ca una de la particular, cu TV si cu toate aparatele necesare si butoanele langa cap, toate de ultima generatie), deci nici nu s-a pus problema sa aduca fetele ceva, plus ca ei nu accepta produse care nu sunt sterilizate de ei.

Cand fata cu cezariana a incercat sa se ridice din pat (cam naspa momentul ) mergea cu acel tampon intre picioare, fapt care mi s-a parut cam dificil, desi la cum te simti, nu prea mai conteaza acest aspect. Si pentru ca eu ma temeam sa nu-i pice tamponelul in timp ce merge prin sala, m-am gandit sa-mi cumpar acesti chiloti de unica folosinta, fabricati in Franta, de la Carrefour, de care spuneam anterior, chiloti care sunt sigilati, astfel incat sa nu-mi bata obrazul ca duc ceva nesteril, in punga, cum se vand ei, mie mi se par super sterili, sper sa gandeasca si ei ca mine.....

Deci eu la acel capitol cu tampoanele fabricate de mine zic pas.....

34

Mergi la inceput

Aida multumesc ca mi-ai spus

In febra evenimentelor nici nu am observat ca ma apropiu de maturitate , asa ca atunci cand aveti ceva important de intrebat, va astept , si eu ca si Lucia, in zona noilor membri maturi

30+

Mergi la inceput