Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Sa-i traiasca bebicul Mariei, sa fie sanatos! Doamne ajuta!

poza Iulikai la spital e super tare, nici nu zici ca naste, parca sta relaxata la plaja..bravo ei, fata curajoasa, ce mai, de acum mi-e si rusine sa ma mai plang ca se apropie nasterea

Crocodana...simti ca urmezi...cumva??
eu nu-mi dau seama daca si cat a coborat burta..stiu doar ca inca ma deranjeaza in zona stomacului, deci probabil nu....

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

techila multumim mult de poza! N-am stiut daca te-ai dus sau nu la culcare si am abordat-o si eu pe Iulika. Mi-a zis si mie ca o asteapta pe moasa sa-i spuna daca s-a dilatat.

Doamne ajuta inca o data pe puiul Mariei. Eu ma bucur ca e asa grasunel, ca al meu la 28 de saptamani avea 1200 si a zis doctorul ca e mai mare decat media.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Doamne ajuta bebelul Mariei; sper sa se rezolve si cu cealalta problema, ca la greutatea asta e super bine

Iulika, inca o data nastere usoara!

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Maria felicitari pentru bebelus, Doamne ajuta sa fie bine si sa ia repede in greutate!!!

Nastere usoara!HAI IULIKA mai ai putin si il vei tine pe Bruce in brate!

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai raluk, pai crezi ca as putea sa dorm? sunt foarte suparata ca pe la 7 o sa trebiasca sa plec, pana atunci lipita stau de laptop...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI eu spun ca are o greutate foarte buna pentru varsta lui si mai mult ca sigur este un luptator. Sper sa aflu mai multe despre starea lui diseara. DEja nu mai am rabdare, sper sa aflu ca este bine si se poate opera/rezolva astfel incat sa fie un copilas sanatos care sa isi bucure familia in fiecare clipa a vietii lor

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Felicitari Maria,ce bebel dolofan !!
Sa creasca mare si sanatos si sa va aduca multa multa fericire !

Eu imi pun mari sperante in infirmarea diagnosticului de la eco,sper sa nu aiba nimic micutul si sa nu fie nevoie de operatie,stiu ca mai sunt si erori.Doamne ajuta !

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Gata controlul!!
Raportez un bebe de 1800 de grame, in grafic cu masuratorile, fara scurgeri de lichid amniotic (de asta ma temeam cel mai tare si dr a scociorat pe acolo mult si bine sa fie sigura...)
A scos limba la ecograf, dr mi-a zis ca pleaca in concediu pana pe 8 septamebrie, dar eu nu aveam de gand sa nasc pana atunci asa ca... distractie placuta... si cica mai vrea un set de analize pana la nastere, desi au iesit cat de cat ok astea...
Pompoane si de la mine pt Iulika
Maria, doamne ajuta sa fie sanatos, grasunel este...dr mi-a povestit acu la control de o pacienta care a nascut un bebe de 1900 de grame sanatos tun..
Va pup.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
31+ cu - Rares
AMR 9 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

iulika are 3 cm dilatatie, iar efectul morfinei a inceput sa se duca...adica a incput si ea sa simta contractiie. zice ca deocamdata nu o doare foarte tare. astepta acum doctorita sa vada ce se va intampla....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Buna fetelor,
nu am mai intrat demult, dar sa sti ca v-am citit cu drag..
Sunt acasa in prenatal de 3 sapt...
Ma bucur sa aud ca avem printre noi deja cativa bebelusi scumpi si dragi...
Felicitari Mariei, sa-i traiasca bebelusul sa fie sanatos si lui mami la fel.. Doamne ajuta!
Lui Iulika ii doresc nastere usoara, bebe sanatos si sa nu uite ca suntem alaturi de ea...
Si eu am terminat bagajul de spital.. mai avem de facut mici cumparaturi...
Noi suntem bine, am fost la eco de 35 sapt si bebelina e bine, i s-a retras chistul de plex coroid, dar acum are circulara in jurul gatului... .. sper sa si-l dea jos pana la nastere...
Va pupacesc si ne aveti grija de voi...

35+ mami de viitoare
AMR 5 saptamani ...

Mergi la inceput