Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)
Raspunsuri - Pagina 20
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Am facut cateva poze la hainutzele pt puradea Baby 36+ Natalia |
puradea sau unguroaica pana la urma?
Superbe
!!! eu nu am camasute din alea mai lejere, cum e a doua poza. Si mi se par tare comode, ca o camasuta de noapte, nu? Par lungi, nu bluze.Si papuceiiii
!!! De unde, de unde? Si noua ne trebuie papucei, ca va fi frig cand vom iesi noi la plimbare
30+
monica_dicut spune:
Off, doctora mea nu raspunde la telefon de nici o culoare 

. NU zic, o fi in operatie sau ceva dar... de obicei ma suna inapoi. Imi bag picioarele!!! NU ma mai duc nicaieri
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Am facut cateva poze la hainutzele pt puradea Baby 36+ Natalia |
ce dulci sunt .. sa le poarte sanatoasa pitica! imi plac tare mult botoseii crosetati ..

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, multumesc mult pt sustinere, incurajari si ca ati impartasit cu mine din experientele voastre de zile lenese la bb . Sunteti fantastice !!!Acum am venit de la spital. Inainte sa plec am mancat niste paine de secara prajita cu branza de burduf, 2 pumni de M&M's pt a ridica zaharul si a activa pe bb, plus o cana de lapte cald, ca sa fie la socoteala M-au tinut 1h la monitorizare, intr-o camera de travaliu. Noroc ca nu nastea nimeni chiar acum, desi azi dupa amiaza, cand am fost, cu LISA dupa mine, am auzit ceva tipete si plansete de bebelusi Dar sa revin. M-au tinut monitorizata 1h, ca sa fie siguri. Daca la inceput bb nu dadea nici un semn ca i-ar pasa de ceva, am inceput sa ii cant "Twinkle, Twinkle Little Star" - cantecul de seara ce il ofer lui Lisa de obicei. Si parca a inceput sa se activeze. Sau o fi fost zaharul de la bomboane Sper sa apuc maine sa va ajung din urma. Acum merg in pat, ca la mine e 12:20am!!! ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Somn usor,felicitari pentru vestile bune !!
Vad ca sunteti cu o ora inaintea noastra doar,la noi e 23.20
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, multumesc mult pt sustinere, incurajari si ca ati impartasit cu mine din experientele voastre de zile lenese la bb . Sunteti fantastice !!!Acum am venit de la spital. Inainte sa plec am mancat niste paine de secara prajita cu branza de burduf, 2 pumni de M&M's pt a ridica zaharul si a activa pe bb, plus o cana de lapte cald, ca sa fie la socoteala M-au tinut 1h la monitorizare, intr-o camera de travaliu. Noroc ca nu nastea nimeni chiar acum, desi azi dupa amiaza, cand am fost, cu LISA dupa mine, am auzit ceva tipete si plansete de bebelusi Dar sa revin. M-au tinut monitorizata 1h, ca sa fie siguri. Daca la inceput bb nu dadea nici un semn ca i-ar pasa de ceva, am inceput sa ii cant "Twinkle, Twinkle Little Star" - cantecul de seara ce il ofer lui Lisa de obicei. Si parca a inceput sa se activeze. Sau o fi fost zaharul de la bomboane Sper sa apuc maine sa va ajung din urma. Acum merg in pat, ca la mine e 12:20am!!! ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Ce ma bucur!!!

Sigur si doctorul va spune ca e in regula!
Fugi la culcare si te asteptam maine! Multumim ca nu ne-ai tinut in emotii si ai intrat pe aici!

La mine misca dupa ce beau apa mai sigur decat dupa mancare...
30+
laura78nico spune:
Adimercedes felicitari pt vestile bune! Ma bucur ca te-ai mai linistit acum.
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
puradea sau unguroaica pana la urma? Superbe !!! eu nu am camasute din alea mai lejere, cum e a doua poza. Si mi se par tare comode, ca o camasuta de noapte, nu? Par lungi, nu bluze.Si papuceiiii !!! De unde, de unde? Si noua ne trebuie papucei, ca va fi frig cand vom iesi noi la plimbare 30+ ![]() |
Botoseii crosetati i-am luat din Budapesta, in primele zile dupa fertilizare, inainte sa stiu ca o sa reuseasca, ca va fi fetitza... Restul de hainutze sunt luate de pe amazon.com. Au ajuns in aprox 2-3 saptamani si f ok la pret.
Baby
36+
Natalia
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Off, doctora mea nu raspunde la telefon de nici o culoare ![]() ![]() . NU zic, o fi in operatie sau ceva dar... de obicei ma suna inapoi. Imi bag picioarele!!! NU ma mai duc nicaieriACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
poate n-a iesit din operatie, ca sa te sune inapoi. Calmeaza-te ca poate daca mergi iti ia si tensiunea. Mai asteapta putin.

Stiu ca faptul ca nu stii cand trebuie sa mergi e tare stresant.

30+
kawaichan spune:
La mine merge cu inghetata(de ciocolata) de obicei ![]()
Monica incearca si pe fix la spital,poate si-o fi uitat tel pe undeva.
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
raluk16 spune:
Mersi, Raluca
. Inca n-am avut niciodata curaj sa comand de pe amazon, dar poate ca imi voi intreba niste prieteni care comanda cum se face ![]()
30+