Burtici fericite de septembrie-octombrie (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Am facut cateva poze la hainutzele pt puradea

Baby

36+ Natalia

puradea sau unguroaica pana la urma? De fapt... se poate si amandoua!

Superbe !!! eu nu am camasute din alea mai lejere, cum e a doua poza. Si mi se par tare comode, ca o camasuta de noapte, nu? Par lungi, nu bluze.

Si papuceiiii !!! De unde, de unde? Si noua ne trebuie papucei, ca va fi frig cand vom iesi noi la plimbare

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Off, doctora mea nu raspunde la telefon de nici o culoare . NU zic, o fi in operatie sau ceva dar... de obicei ma suna inapoi. Imi bag picioarele!!! NU ma mai duc nicaieri

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Baby

36+ Natalia

ce dulci sunt .. sa le poarte sanatoasa pitica! imi plac tare mult botoseii crosetati ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, multumesc mult pt sustinere, incurajari si ca ati impartasit cu mine din experientele voastre de zile lenese la bb . Sunteti fantastice !!!

Acum am venit de la spital. Inainte sa plec am mancat niste paine de secara prajita cu branza de burduf, 2 pumni de M&M's pt a ridica zaharul si a activa pe bb, plus o cana de lapte cald, ca sa fie la socoteala .

M-au tinut 1h la monitorizare, intr-o camera de travaliu. Noroc ca nu nastea nimeni chiar acum, desi azi dupa amiaza, cand am fost, cu LISA dupa mine, am auzit ceva tipete si plansete de bebelusi si m-am emotionat.

Dar sa revin. M-au tinut monitorizata 1h, ca sa fie siguri. Daca la inceput bb nu dadea nici un semn ca i-ar pasa de ceva, am inceput sa ii cant "Twinkle, Twinkle Little Star" - cantecul de seara ce il ofer lui Lisa de obicei. Si parca a inceput sa se activeze. Sau o fi fost zaharul de la bomboane . Oricum, ideea e ca am inceput sa simt miscari mai voinice fata de cele de ieri si azi. SI asistenta a zis ca e ok, sa nu imi fac griji, ca ii va arata medicului rezultatul. Maine il sun pe medic la cabinet sa vad ce zice si el si daca vrea sa ma vada cumva mai repede de cele 2 sapt regulamentare de-acuma.

Sper sa apuc maine sa va ajung din urma. Acum merg in pat, ca la mine e 12:20am!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Somn usor,felicitari pentru vestile bune !!
Vad ca sunteti cu o ora inaintea noastra doar,la noi e 23.20

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, multumesc mult pt sustinere, incurajari si ca ati impartasit cu mine din experientele voastre de zile lenese la bb . Sunteti fantastice !!!

Acum am venit de la spital. Inainte sa plec am mancat niste paine de secara prajita cu branza de burduf, 2 pumni de M&M's pt a ridica zaharul si a activa pe bb, plus o cana de lapte cald, ca sa fie la socoteala .

M-au tinut 1h la monitorizare, intr-o camera de travaliu. Noroc ca nu nastea nimeni chiar acum, desi azi dupa amiaza, cand am fost, cu LISA dupa mine, am auzit ceva tipete si plansete de bebelusi si m-am emotionat.

Dar sa revin. M-au tinut monitorizata 1h, ca sa fie siguri. Daca la inceput bb nu dadea nici un semn ca i-ar pasa de ceva, am inceput sa ii cant "Twinkle, Twinkle Little Star" - cantecul de seara ce il ofer lui Lisa de obicei. Si parca a inceput sa se activeze. Sau o fi fost zaharul de la bomboane . Oricum, ideea e ca am inceput sa simt miscari mai voinice fata de cele de ieri si azi. SI asistenta a zis ca e ok, sa nu imi fac griji, ca ii va arata medicului rezultatul. Maine il sun pe medic la cabinet sa vad ce zice si el si daca vrea sa ma vada cumva mai repede de cele 2 sapt regulamentare de-acuma.

Sper sa apuc maine sa va ajung din urma. Acum merg in pat, ca la mine e 12:20am!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Ce ma bucur!!!

Sigur si doctorul va spune ca e in regula!

Fugi la culcare si te asteptam maine! Multumim ca nu ne-ai tinut in emotii si ai intrat pe aici!

La mine misca dupa ce beau apa mai sigur decat dupa mancare...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Adimercedes felicitari pt vestile bune! Ma bucur ca te-ai mai linistit acum.

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Baby

36+ Natalia

puradea sau unguroaica pana la urma? De fapt... se poate si amandoua!

Superbe !!! eu nu am camasute din alea mai lejere, cum e a doua poza. Si mi se par tare comode, ca o camasuta de noapte, nu? Par lungi, nu bluze.

Si papuceiiii !!! De unde, de unde? Si noua ne trebuie papucei, ca va fi frig cand vom iesi noi la plimbare

30+

Botoseii crosetati i-am luat din Budapesta, in primele zile dupa fertilizare, inainte sa stiu ca o sa reuseasca, ca va fi fetitza... Restul de hainutze sunt luate de pe amazon.com. Au ajuns in aprox 2-3 saptamani si f ok la pret.

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Off, doctora mea nu raspunde la telefon de nici o culoare . NU zic, o fi in operatie sau ceva dar... de obicei ma suna inapoi. Imi bag picioarele!!! NU ma mai duc nicaieri

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

poate n-a iesit din operatie, ca sa te sune inapoi. Calmeaza-te ca poate daca mergi iti ia si tensiunea. Mai asteapta putin.

Stiu ca faptul ca nu stii cand trebuie sa mergi e tare stresant.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

La mine merge cu inghetata(de ciocolata) de obicei

Monica incearca si pe fix la spital,poate si-o fi uitat tel pe undeva.

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Mersi, Raluca . Inca n-am avut niciodata curaj sa comand de pe amazon, dar poate ca imi voi intreba niste prieteni care comanda cum se face

30+

Mergi la inceput