Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 13
monikus spune:
O pup si pe Mimika si pe ai ei feciori. Mi-a facut o placere deosebita sa citesc povestea ei. Bravo fata. Curajoasa ai fost. Dar cand te-am auzit cat de nasol te-ai simtit dupa operatie....parca nu mai imi place varianta asta. Din pacate la mine nu e o optiune, e obligatorie. Offff.
Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
daciana.ilie spune:
fetelor, multumesc pentru incurajari 
...cu ajutorul lui d-zeu voi incerca sa fac cum cred eu ca e mai bine desi stiu ca nu e bine sa te cantonezi intr-un scenariu cand e vorba de nastere
si daca ma mai supara lumea scot
si in plus cred ca ar tb sa gasesc o fraza standard cu care sa le inchid gura ... poate ma ajutati
daci
34+ cu Darius Alexandru
monikus spune:
Diamar, imi pare rau ca tre sa stai cu stres pana la nastere. Medicina a evoluat grozav si sunt sigura ca totul se va rezolva. Tin pumnii sa fie bine bebe.
Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
santorini spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Santorini, lenjerii e mult spus, eu deocamdata fac doar cearceafuri pt saltea, mai mult am inteles ca nu ne trebuie, ca n-o s-o invelesc cu pilota, si nici perna nu-i pun....le duce soacra-mea la cineva, o verisoara de-a ei, dar oricum nu cred ca-i mare filosofie sa tragi niste tivuri si sa pui niste elastice, deci cred ca poti merge la orice croitoreasa..... iar cu bagajul da, m-am impotmolit, ca ramasese sa spal niste chestii la mana, si nu m-am mobilizat pana acum ca urasc sa spal la mana... cum ar fi, sa nu ne fiintalnit toata sarcina, si sa ne intalnim cand nastem, la spital?! ![]() 36+ cu Ebru PRIMA POZA!AMR 4 SAPTAMANI! ![]() nunta |
Deci la inceput ne trebuie doar cearsaf? Si nu ii acoperim cu nimic? Ar fi super tare sa ne vedem im maternitate. Bine macar ca ne stim din poze, daca nu am apucat sa ne intalnim!
35+ cu 
nazdravanul meu
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Ca el pierde?ok. Probabil este o lege a compensatiei. Ma gandesc ca nici lui nu i-a fost deloc usor sa nu doarma acasa , sa nu manance acasa , baie acasa , sa isi bucure ochii in fiecare zi la vederea copilei. Probabil nu isi permit sa se lase pe tanjeala ... ... se pare ca azi e ziua cand le iau apararea ... Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
da aida .. ai perfecta dreptate! cat munceste si ce munceste e pentru familia lui .. pentru ca noua sa nu ne lipseasca nimic si sa nu ne scotocim prin buzunare, sa-i putem oferi evei tot ce-si doreste .. e si el constient ca nimic nu se compara cu clipele petrecute alaturi de familie, de copil, in special .. dar trebuie sa munceasca ca altfel nu se poate ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui daciana.ilie aaa... si mai am un motiv important pt care nu vreau cezariana ...eu as mai vrea repede (pana in 2 ani) inca un bebe, poate ne da d-zeu si o fetita ... 34+ cu Darius Alexandru |
Daciana, asta nu ar trebui sa fie o problema. Intre Lisa si bb vor fi fix 2 ani diferenta. Pe Lisa am nascut-o prin cezariana de urgenta si, teoretic, as fi putut incerca acum naturala, dar am ales cezariana din mai multe motive.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
daciana.ilie spune:
| citat din mesajul lui adimercedes as fi putut incerca acum naturala, dar am ales cezariana din mai multe motive. |
pls enumera-le si incurajeaza-ma !

daci
34+ cu Darius Alexandru
techila spune:
fetelor, am vesti asa proaste si triste..
mariaI este in spital la polizu, a pierdut mult lichid, are si contractii si doctorul zice ca are sanse sa nasca cat de curand. partea cea mai nasoala e cu rnichiul lui bebe care a crescut si mai mult si a apasat pe coloana...imi venea sa plang cand imi povestea...
MONICA DICUT, pe tine te caut, adica maria te cauta, iti trimit si un PM, te rog mult daca cumva moare netul meu sau eu mai stiu ce, sa ma suni pe mine, stiu ca esti obosita ca ai fost la fundeni....te rog mult, maria vrea sa stie tarife si ce se mai practica pe la polizu si a zis ca tu stii....
, te-a sunat dar aveai telefonul inchis...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
diamar78 spune:
Am uitat sa va spun ca am citit aseara pe net ca o posibila cauza a hidronefrozei e infectia respiratorie in primul trimestru de sarcina si eu atunci am fost racita si am tras cu tusea vreo 2 luni.
Monikus dar eu nu sunt stresata. Zici ca sunt nebuna, dar eu tot nu cred ca e ceva foarte grav mai ales ca si cu David am mers pe la dr de la 6 saptamani pt ca avea un suflu la inima. Si atunci mi-au spus ca poate sa dispara dar nu a disparut dar nici grav nu e pt ca e un suflu fiziologic de grad 2. Oricum se pare ca o sa trebuiasca sa merg regulat la control cu amandoi. Dr mea de familie mi-a spus sa-i fac si la David un eco la rinici sa vedem daca e ok pt ca el a avut infectie urinara la 6 saptamani
32+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui techila fetelor, am vesti asa proaste si triste.. mariaI este in spital la polizu, a pierdut mult lichid, are si contractii si doctorul zice ca are sanse sa nasca cat de curand. partea cea mai nasoala e cu rnichiul lui bebe care a crescut si mai mult si a apasat pe coloana...imi venea sa plang cand imi povestea... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare AMR maxim 13 zile ![]() |
Dar in cate såpt e ea..??
Eu ma rog så fie totul bine

Sper så mai aflåm cat de curand cate ceva de la ea..off Doamne ajutå!www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas