Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

m-am intins de ceva timp si nu a mai venit decat vreo 2 nedureroase..Sotu a bagat si un masaj si sunt asa pe juma adormita..Si da sa stiti ca de la mers am avut contractiile alea mai dese..Gata cu joaca..påi daca as vrea så nasc oare functioneazå??Asta daca ar fi så trec de termen..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

iulika, adica poate poate nasti si tu pe 25???? desi nu e prea bine ca raman total neinformata...tre' sa fac niste socoteli...

da ralukasoacra de o bucata nora si-ti faci antrenamentul pe mine, pai e fromos??

ma bag la un dus...ca put dupa ce am dat cu matura intr-o camera cu parchet...is degeaba pe pamanat...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

La mine mi-a zis så sun cand am contractii la 5 minute..Asta daca nu mi se rupe apa..cå daca mi se rupe apa tre så o tai cu sau fara contractii..

, nu e cam tarziu? eu am fost martora unei discutii intre o moasa si o d-na care a ajuns cu salvarea la maternitate ... "bine ca nu ai asteptat sa ai contractii din 5 in 5 minute ca nasteai pe drum ..."

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

aida am inteles ... si al meu munceste foarte mult .. jobul de zi cu zi, plus o afacere proprie ... e greu, solicitant, stresant .. il inteleg dar ma doare sufletul ca pierde clipe atat de minunate din evolutia evei .. uffff
poate ca noi nu ne dam seama , dar tocmai noi am ales sa ne petrecem viata langa ei. De la inceput am stiut ca pe langa job va mai face ceva extra. Orice din care sa prosperam , sa nu ne lipseasca nimic. Nu pot sa zic ca am tot ce imi doresc sau ca nu imi numar banii inainte de o achizitie ... , dar cati nu sunt mult mai nevoiasi ca noi. Cat de mult conteaza cand copilul se imbolnaveste sa nu fi nevoit sa umbli si sa stai la cozi pt o reteta gratuita , cat de mult conteaza lumina din ochii copilului atunci cand ii ideplinesti dorintele , desi cati isi permit ...
Ca el pierde?ok. Probabil este o lege a compensatiei. Ma gandesc ca nici lui nu i-a fost deloc usor sa nu doarma acasa , sa nu manance acasa , baie acasa , sa isi bucure ochii in fiecare zi la vederea copilei. Probabil nu isi permit sa se lase pe tanjeala ...
... se pare ca azi e ziua cand le iau apararea

...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Daca ar fi dupa mine as prefera sa vina sapt asta,ca sa mai economisim din libere

stiu ca ai zis ca e nush ce sarbatoare si aveti cu totii liber dar nush daca ai pomenit ... cat o sa poti sta cu copilul acasa? pt ca de la tara la tara sunt alte reguli ...

si recunosc ca eu nu am avut curaj sa merg pe link-ul cu cutremurul

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santorini, lenjerii e mult spus, eu deocamdata fac doar cearceafuri pt saltea, mai mult am inteles ca nu ne trebuie, ca n-o s-o invelesc cu pilota, si nici perna nu-i pun....le duce soacra-mea la cineva, o verisoara de-a ei, dar oricum nu cred ca-i mare filosofie sa tragi niste tivuri si sa pui niste elastice, deci cred ca poti merge la orice croitoreasa.....
iar cu bagajul da, m-am impotmolit, ca ramasese sa spal niste chestii la mana, si nu m-am mobilizat pana acum ca urasc sa spal la mana...

cum ar fi, sa nu ne fiintalnit toata sarcina, si sa ne intalnim cand nastem, la spital?!

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

, nu e cam tarziu? eu am fost martora unei discutii intre o moasa si o d-na care a ajuns cu salvarea la maternitate ... "bine ca nu ai asteptat sa ai contractii din 5 in 5 minute ca nasteai pe drum ..."

daci

34+ cu Darius Alexandru

Påi depinde si cat de departe e spitalu..Eu in 10 minute am ajuns..Si cat sunt pe drum sun si ma asteapta la poarta..e intrare separata pt nasteri..si ma ia direct din masina cu masa.. Bine acum depinde si de situatie..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... se pare ca azi e ziua cand le iau apararea

si sa-ti fie de bine pizza!

eu totusi cred ca femeile sunt de pe venus si barbatii de pe marte

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Astazi o sa stau cu voi la povesti pana pe la ora 21 pt ca sunt de serviciu la telefon la mine la lucru.
Ieri am fost la eco sa vedem rinichii bebelusului. stangul e ok dar la dreptul are o dilatatie asa ca diagnosticul e de hidronefroza grad 1/2. A spus sa nu ne speriem ca unul functioneaza normal si ca exista 40% sanse sa regreseze.
M-am hotarat sa nu mai merg la serviciu din 1 septembrie ca-mi ajunge si David imi spune sa nu merg la lucru ca inchide serviciul cu lacatul.

32+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele.

Azi mi-a fost putin mai bine si m-am decis sa merg la piata , sa fac mancare si sa si spal azi. Sper sa imi iasa toate. Bine, pe jumatate mi-au iesit deja.

Am vazut ca au mai aparut din fete. Foarte bine.

Gegea, Raluk, Delia .

Gegea felicitari pt bebel.

Adela felicitari si tie pt bebelul grasunel.

Mkunigunda, Laura azi am ratat masa de dimineata deci as putea spune ca mai bine.

Mada ma bucur sa mai vad cate un mesaj de la tine.

Diana, cred ca o sa fii ocupata acum cu Peter.

Luto, frumoase jucarii. Vreau si eu. Bine ca ai vesti bune de la moasa. Pe mine dr m-a vazut pe 10 iulie si m-a mai chemat pe 10 sept asa ca#8230;.

Raluk am vazut ca nu te-ai simtit grozav asta noapte. Din pacate stiu ca in ultimul trimestru sunt posibile tot felul de dureri.

Santorini rasfat placut si multa bafta maine.

Iuliapapusa, sa termini repede si sa te auzim mai des.

Mary nu cred sa fie foarte grav. Cu atat mai putin daca nasti prin cezariana. Oricum merita sa refaci analiza.

Claucia daca fetita e mai mare cu 2 sapt inseamna ca esti linistita. Poti sa nasti oricand. Bine ca ai ramas si cu par pe cap.

Danuta imi pare tare rau ca sotul are probleme. Nu te mai agita atat si tu ca sa nu ajungi tot asa. Multa sanatate.

Alecsxa0208 imi pare tare rau ca esti trista. Eu zic ca nu e grav ca e mai micut bebelul. Nici cu alaptatul nu e chiar o tragedie. Important e sa se nasca sanatos bebele si va creste el in ritmul lui.

Daciana, daca bebele e mare si medical tau considera ca exista un risc la nasterea naturala, eu una nu as sta pe ganduri si as face cezariana. Ce rost are sa risc sanatatea mea si a bebelului? Vei lua decizia care trebuie. Multa bafta. Pana la urma conteaza sa fie bebele sanatos si nu modul in care vine pe lume.

Selenico, ma bucur ca te gandesti si tu la bagaj ca tare esti si tu mai pe la inceputul listei.

Vad ca Iulika e incoltita din toate partile. Fato eu zic sa le lasi sa vb inainte si sa le faci in ciuda, sa nasti dupa ele.

Intreba cineva de mancare. Eu azi m-am decis sa fac o supa de rosii si felul doi niste gratar cu salata.

Acum fug la supa mea dar mai revin.

pe toate.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput