Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 11
techila spune:
si eu cred ca iulika e gata....si am emotii pentru ea...pentru mine n-am ca o sa fiu informata...dar de ea o perioada n-o sa stim...plus ca noi cu cine mai radem la schimbul 3???
iulika...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac kawaichan deci stai cuminte inca astepti sa treaca zilele libere? ... sa stii ca si eu respir mai bine fata de zilele trecute cand parca nu primeam aer si parca s-a mai lasat burta Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Daca ar fi dupa mine as prefera sa vina sapt asta,ca sa mai economisim din libere Insa parca i-ar prinde bine inca o saptamana la caldurica,sa se faca de vreo 3000g asa:)
Io probl cu respiratia nu am avut,insa acum stau cam greu pe scaun...ma incomodeaza burtica si cand ma ridic de abia merg,zici ca-s o baba,sau ratza,cum vreti sa-mi ziceti...sotz cand ma vede asa incepe sa-mi faca galerie: ga-ga-ga...
Mihaela 36+ cu baby Joshua
kawaichan spune:
Daciana si eu zic sa ceri a doua parere,sunt destule femei care nasc natural bine mersi si la >40.Nu mai fi suparata,nu-i cazul,pe bune
Mihaela 36+ cu baby Joshua
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila raluk....din cauza de mosafir si de muncitor, soacra ce esti.... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare AMR maxim 13 zile |
deocamdata eu voi fi doar soacra de o nora, tu de doua... asa ca
30+
selen80 spune:
Ce frumooos, e si Mimika pe aici si povesteste asa frumos Eu inca n-am ajuns cu recuperatul unde povesteai si nasterea, sper sa citesc in curand...
pfoai fetelor, eu credeam ca sa calci pantaloni la dunga si camasi e greu, dar cu hainutzele astea minuscule iti trebuie rabdare, nu gluma ceva ce la mine cam lipseste...dar! am terminat cu hainutzele, acum urmeaza partea mai usoara, scutecele...
am vrut sa-mi fac si bagajul, dar mi-am dat seama ca mai am de spalat niste chestii si e cam tarziu la ora asta ca sa se mai si usuce....iar o aman
36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!
nunta
santorini spune:
Iulika, iti tin pumnii sa fie totul bine. Sa ne tii la curent cu ritmul contractiilor
Techilla sa stii ca mie imi plac tare numele pe care le-ai ales. Si eu tot Andrei ma gandesc sa ii pun numele!
Danuta multa sanatate pentru sotul tau. O sa fie totul bine, o sa vezi. Cred ca ar trebui sa se odihneasca mai mult si sa se streseze mai putin (banuiesc ca are o munca mai solicitanta).
35+ cu
nazdravanul meu
Iulika29 spune:
La mine mi-a zis så sun cand am contractii la 5 minute..Asta daca nu mi se rupe apa..cå daca mi se rupe apa tre så o tai cu sau fara contractii..
Techila påi nu te baza pe contractiile mele..Stii ca mi-a zis la spital cand am fost duminica ca astea sunt cam normale in ultima perioada..cica daca ai contractii neregulate nu inseamna ca gata..Cica pana se reguleaza poate lua de la o zi pana la o såpt - doua..eu numai bine ajung la termen..Si ale mele sunt taare neregulate..deci...schimbul 3 nu scapå de mine asa usor Nu promit eu asta dar exista o posibilitate.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
iooooi , nu mai pot am mancat ca o muuuuuu , cineva un sa ma scape de chinuri
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
Monica imi spun si eu parerea legata de sotz pt ca sfaturi ... e mai greu ...
dupa multi ani de comportament de nebun (cand faceam aceleasi lucruri dar asteptam rezultate diferite) am inceput sa recompensez conduita pozitiva (la fel ca delia) si sa incurajez lucrurile care ne plac amandurora;
... si al meu este dependend de munca ... si cand nu are ce sa munceasca isi gaseste o alta ocupatie (jocuri) in care pune acelasi suflet ... deci locul pe care il ocup eu este mereu acelasi ;
mie mi s-a intamplat ca si aidei, daca au fost schimbari in bine acestea au venit incet si dupa multi ani de perseverenta dar nu regret nimic, dimpotriva ; un sot mai bagacios in sufletul meu m-ar fi adus la disperare cu mult timp in urma ... mie-mi place sa am spatiu ... generos ...
ce cred ca e diferit in cazul nostru si poate ca tie nu ti s-a intamplat inca ... odata cu venirea pe lume a fetitei unor prieteni de-ai nostrii (fetitza care e finutza noastra acum) s-a schimbat, s-a facut un click pe undeva ... mai sa se bata cu aia la maternitate sa io dea si lui in brate, la botez nu a lasat-o din maini decat la rugamintile mele (sa o mai dea si bunicilor ca nu e frumos sa nu imparta copilul ) ... de cate ori mergem la ei el este de-a dreptul monopolizat de ea si face asta cu placere ... asa ca sper sa se implice cat de cat si in cresterea copilului lui
daci
34+ cu Darius Alexandru
santorini spune:
Pai ce credeai tu Selen ca e floare la ureche sa calci niste hainute asa mici. Eu obosisem toata cand le-am calcat. Deci nu ti-ai facut bagajul! Nici eu!! Si s-ar putea ca pana la urma sa avem acelas termen (desi la semnatura eu am pastrat tot 35+ la ultimul eco de acum o luna mi-a zis ca bebe recuperase saptamana cu care era in urma fata de UM si deci s-ar putea sa fie si la mine tot 36+). Sa vedem ce zice maine, daca e tot asa o sa imi schimb si semnatura!
Si referitor la lenjerii, tu ai o croitoreasa care se pricepe sa le faca?
35+ cu
nazdravanul meu