Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 10
santorini spune:
M-am intors de la pedichiura si sunt ff suparata ca al meu m-a sunat ca nu poate sa vina azi cu mine la control, ca nu stiu ce trebuie sa termine urgent! Ma inscriu in clubul Monicai, cu soti obsedati de serviciu! Chestia e ca pot sa ma duc si maine (ca la doctorul meu nu se fac programari, doar iti zice in ce saptamana sa vii si te duci si stai la rand). Cred ca o sa ma duc totusi maine, pentru ca pana acum nu am fost niciodata fara el, si parca ma simt mai bine cand e si el! Asa ca va multumesc pt urari fetelor, le pastrez pt maine!
35+ cu
nazdravanul meu
raluk16 spune:
Lucia sa ne spui la ce concluzii ajungi dupa studiu
Doamne ajuta, Claucia sa reziste colul pana pe la 39 saptamani!
Techila foarte frumoase nume! Deci pe primul il sarbatoriti la sfarsit de noiembrie si pe al doilea la sfarsit de decembrie . Si laudam din nou sotul pentru grija!
Danuta ce rau imi pare ca aveti probleme in perioada asta! Da-o incolo de mancare, trebuia sa va odihniti amandoi... a, de fapt din moment ce zici ca vine la 5, inseamna ca el a mers la servici??? Oooff, multa sanatate!
Lucia fain citatul de pe pliant
alecsxa daca a zis doctorul ca e normal sa fie mai micuta printesa... Lasa tu problemele cu colul, cu analize, cu altele, uita-te la fetele astea din strainatati ce putin sunt verificate si ce sarcini perfecte au! Doamne ajuta sa fie bine!
yeeee, a revenit mimika!
Iulika scumpa de tine eroina, deci tot mai ai contractii. ce calma esti . Si apropo de pluta, voi veti avea si copii mai cuminti, ca zice ca daca mama e stresata in timpul sarcinii, si bebeii sunt agitati dupa aia
Mihaela tinem pumnii si la tine
mimika ce fain si calm povestesti! Cred ca daca bebeii sunt sanatosi, uitam noi mamele de tot restul... Si cum ai zis de senzatia cand i-ai tinut in brate iarasi mi-am patat tricoul, vad ca daca ma emotionez de bebei imi curg sanii
30+
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
am fost si eu la dr din buzau azi si
maxim 3 masuratori la echo mi-a facut; mi-a zis ca totul e ok; bebele are 3 kg si ca e cu vre-o 2 saptamani mai dezvoltat si eu am deschis subiectul nastere;
el recomanda cezariana pt ca sunt primipara la 37 ani(voi face pana atunci 38) si bebebe e mareee
vine si la naturala dar e pe riscul meu si eu nu vreau cezariana sub nici o forma, doar daca vad ca sunt probleme atunci, la nasterea naturala ;
in alta ordine de idei nu ma inteleg nici cu sot ca el zice cezariana, ca nu risca nici viata mea nici viata si sanatatea bebe-ului si neaparat bucuresti pt ca nu are incredere in medicii de aici;
sunt ... bulversata si confuzata si nush ce sa fac ... eu am sentimentul ca totul ar fi bine si cu naturala; asa ca nu hotarasc nimic deocamdata - pe 30 august merg la buc la dr mea si vad ce zice si ea, offfffffffffff
sa va zic si ce alte motive ma retin de la cezariana (in afara de sentimentul f clar ca as putea naste fara probleme si natural); nu vreau taietura pe uter in ruptul capului, prefer epiziotomie si chiar incontinenta urinara care poate fi reparata pe urma ...sunt chiar asa nebuna? sa nu va zic ca toata familia noastra isi da cu parerea si ca toata lumea zice cezariana .... si absolut toata lumea din jur ii impuiaza lui razvan capul cu problemele si riscurile nasterii normale si abia daca-si mai aduc aminet ca si varsta mea ar fi un factor ....asa ma oftic iar ca sunt in romania
pls, dati-va si voi cu parerea ...
scuze ca m-am lungit ....
daci
34+ cu Darius Alexandru
daciana.ilie spune:
aaa... si mai am un motiv important pt care nu vreau cezariana ...eu as mai vrea repede (pana in 2 ani) inca un bebe, poate ne da d-zeu si o fetita ...
daci
34+ cu Darius Alexandru
raluk16 spune:
techila, te citez
"asa ca nu ma apuc sa ma fac fromosica, poate maine...
si din acest motiv n-o sa pot face cunostinta cu 4x4"
Mei, dar pretentios 4x4 v-ati luat
Daciana asteapta sa-ti intrebi doctorita. Stii ca in provincie gasesti rar un doctor sa vrea naturala (cel putin aici la noi) si ar face orice sa te lamureasca. Daca si cea de la Bucuresti iti recomanda la fel... dar credeam ca asta se face dupa ce ii masoara capul si bazinul tau, sa vada ca e capul prea mare, sau daca nu e intors, etc.
Si eu vreau naturala, si numai daca in timpul naturalei se ajunge la concluzia ca bebe sufera sau sunt probleme cu mine, sa trecem la cezariana.
Hai nu mai fii suparata, ia-o ca o veste buna, ca te-a ajutat sa te decizi ca nasti la Bucuresti , poate altfel erai in dubii.
30+
Iulika29 spune:
Daciana imi pare tare rau ca te afli intr-o situatie ca asta..Te inteleg pt ca si eu sunt pt nastere normala daca se poate..Nu stiu ce pericole ti-au prezentat in afara de varsta care nu o vad ca pe un motiv sa nu poti naste natural..Cat despre cei din jur nu le da ascultare..Sunt multi care ti-ar spune acelasi lucru cu cezariana si daca ai avea 20 de ani..Dar acum scot in fata ca ai varsta care o ai si de aia..Tu stii cel mai bine ce simti si cum vrei så nasti..Asta in cazul in care numai varsta ar fi la mijloc..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 ..numai daca in timpul naturalei se ajunge la concluzia ca bebe sufera sau sunt probleme cu mine, sa trecem la cezariana... |
da mah Raluk, si eu zic la fel ... o fi asa de greu de inteles si de facut?
Iulika, argumemtul este ca ligamantele mele nu mai sunt atat de flexibile ...
daci
34+ cu Darius Alexandru
techila spune:
raluk....din cauza de mosafir si de muncitor, soacra ce esti....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 [ iarasi mi-am patat tricoul, vad ca daca ma emotionez de bebei imi curg sanii 30+ |
ai fost super tare..Esti unicata pt mine..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
kawaichan spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Raluk tu crezi ca mie imi arde de nascut acu..astept continuarea povestii a mimikosilorr-..Imi inchipui ca ea scrie de zor acolo vreo juma de ora inainte så dea sent si noi in 5 minute gata..Si?? continuarea?? ale mele contractii sunt neregulate am la 10 min, la 13 si tin exact 34 secunde... Kawaichan inca o data sår'na pt programelu contractions master..Eu cu alea le inregistrez.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
Iulika pariu ca nasti intr-o saptamana? Io de fapt mai mult de 3-4 zile nu-ti dau,daca zici ca ai contractii la 10-13 min..cand ti-au zis sa dai telefon la spital,cand le ai din cate in cate minute? La mine regula e sa sun cand am timp de minim o ora contractii la 10 min.
Mihaela 36+ cu baby Joshua