Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Lucia da-te jos din pat ca a scris Mimika !

Mimika ce frumos, te invidiez sa stii !

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am ajuns la job si m-au luat o lene si un somn de zile mari .. as dormi cu capul pe birou ..

mary si mie mi-e teama de acelasi lucru .. ca imi fixeaza o data si o sa ma .... pe mine de emotii si o sa fac tensiune .. oricum, stiu ca o sa-mi fie teama avand in vedere ca am mai trecut printr-o ceza si stiu ce inseamna .. mie una mi-a fost greu si am avut dureri mari ..

techila ce nume frumoase .. andrei as fi vrut si eu daca era baiat, iar stefan il cheama pe nepotelul meu care imi e tare drag!

roxxy ma bucur ca mateiu e bine! eva inca nu e ok .. mai tuseste dar mai rar si de maine luam antibiotic pe gura .. uff, sper sa reusesc sa-l administrez caci face nazuri mari.

alescxa pai gradul 2-3 la 36s e f ok .. gandeste-te ca peste 2 saptamani bb este la termen .. nu-ti mai fa griji cu retardul de crestere, daca dr vede ca nu mai ia in greutate, s-ar putea decide s-o scoata din burtica .. asa a patit o fata de la odisee clopoteilor ian-febr 2008 si acum are o fetita mare si frumoasa!

aida am inteles ... si al meu munceste foarte mult .. jobul de zi cu zi, plus o afacere proprie ... e greu, solicitant, stresant .. il inteleg dar ma doare sufletul ca pierde clipe atat de minunate din evolutia evei .. uffff

mimika hai .. asteptam continuarea! ne tii cu sufletul la gura ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Grasii mei stateau in 2 incubatoare, unul langa celalalt. Micuti, fragili, cu ochisorii inchisi, legati la aparate...A incercat asistenta sa mi-i puna la san, sa vedem cum este. Am avut colostru din prima. Matei a mimat un supt, Luca nu a parut interesat. Asa senzatie am avut cand i-am tinut in brate pentru prima oara...Incercau sa deschida ochii, dar nu le prea iesea. M-am intos la mine in salon. Holul era deja mai scurt si ziua mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Iulika sa nu uiti sa ne dai raportul cu contractiile alea,scoatem agitatele au ba?

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk tu crezi ca mie imi arde de nascut acu..astept continuarea povestii a mimikosilorr-..Imi inchipui ca ea scrie de zor acolo vreo juma de ora inainte så dea sent si noi in 5 minute gata..Si?? continuarea??

ale mele contractii sunt neregulate am la 10 min, la 13 si tin exact 34 secunde...

Kawaichan inca o data sår'na pt programelu contractions master..Eu cu alea le inregistrez..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Roxxy80 te intelegem perfect cum e cu lenea , dar mare rugaminte si e valabil pt toate fetele , macar un singur mesaj pe zi sa spuneti ca sunteti ok sau ... si atat . .
corect?
alecsxa0208 si lasa-n fras necazurile ca mai e putin si o sa scoatem agitatele si atunci nici ca iti mai pasa de analize , col si restul , toate se rezolva in timp
bay fata techila , adica nu dai tu niste sandale la 4x4 ala frumos mirositor si zumzaitor cat Vali face ciorbica?[soc
kawaichan deci stai cuminte inca astepti sa treaca zilele libere?
... sa stii ca si eu respir mai bine fata de zilele trecute cand parca nu primeam aer si parca s-a mai lasat burta
wow a aparut mimika
luto ai AMR pt sot ce frumoooos , iti dam liber 2 zile

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Si eu care vroiam sa vb cu dna doctor, daca e o scorpie??? Nici macar nu am zarit-o
ce scumpa esti , si daca e scorpie ce fac? Zi-ne noua ca o permanentam noi la moaca

... ocoooo , a aparut mimika

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Iulika, fii tare, iti tin pumnii sa rezisti cat mai bine la contractii. Poate ca e alarma falsa, ca data trecuta.

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Iulika, fii tare, iti tin pumnii sa rezisti cat mai bine la contractii. Poate ca e alarma falsa, ca data trecuta.

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

påi la cat de neregulate sunt cu siguranta nu nasc pana la termen..Si le am mai mult cand merg..Cum m-am intins e muult mai bine..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Fetelor,multumesc mult pt sfaturi,se pare ca deja am intrat in depresie postnatala desi n-am nascut inca,dar stiam eu ca o sa ma scoateti din starea asta
Lutoniana,anamaria1979,kawaichan,ellenuta
Selen80,iau vitamine Elevit de la 16 sapt,desi analizele nu arata ca am carente,nici anemica nu sunt.Am mai fost pt o eco morfologica si la o alta dr la Medlife,la 32 sapt si atunci avea 1700 g la 32 sapt,mi-a spus ca e absolut normala.Acuma nu stiu ce sa zic si cu ecograful ala de la spital ca e din acela vechi si poate nu masoara cum trebuie.
Claucia-asa mi-a zis si dr, ca daca ajunge la 2500 e numai buna,sper sa ajunga peste 2 saptamani cand ma duc din nou la control.
Gata,mi-au trecut gandurile negre.Mi s-a ars si mancarea pe foc da asta e,mananc sandvisuri si gata
Mimika,urmaresc si eu cu sufletul la gura povestea taSa-ti traiasca gemenutii si sa-ti aduca numai bucurii ,sunt niste dulci!

36 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

hai ca am facut ochi, va dati seama ca adormisem...ma pricep sa adorm dupa ce mananc, experta sunt...gata, m-am trezit

eu vreau sa zica mimika daca doarme noaptea si cat de des se trezesc pestii noaptea, dar sigut n-are mititca timp (chef cred ca are) de ca batem noi aici campii. ce-mi place ca povesteste asa...ca la gura sobei...parca-s copil idiot si astept povestea...pana si tonul vocii il aud tot asa...

m-a sunat sotz sa imi zica ca diseara vine un tip pe la noi asa ca ar trevui sa dau o matura, nu mai mult doamne fereste. si a gasit si pe un tip sa ne puna usile la dulapul de pesti - abia astept dsa vad de cati bani ne cheleste pentru 4 usi amarate....asa ca nu ma apuc sa ma fac fromosica, poate maine...
si din acest motiv n-o sa pot face cunostinta cu 4x4...care apropo, nu va fi sigur al lui sotz, va fi al celui care are nevoie de el mai mult, daca vreau sa ies in parc cu copiii si cainele...am prioritate...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput