Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

clauciaRav 4 zici ca ai nu ai idee cat imi plac masinutele astea ca sunt mari dar nu foarte si nu am reusit de dl sot sa il covingem sa schimbam Focusul combi cu un Rav4 ... si zici ca e mic? hm , imi dai de gandit ...
Si distractie placuta la botez cu tocuri zic ?woooow
... mai ai par?
iui techila sa ii vina masina cam atunci ajunge si pizza mea
... trimit si trec la pag 4 sunt f lenesa , dar e greu din pozitia culcat

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Azi m-am examinat un pic in oglinda si parca a coborat si mai mult burtica.Ma dor si oasele bazinului cam tare deci trag concluzia ca se apropie,dar nu stiu exact la cat sa sper...ma iau si eu de mana cu cele care vor sa nasca mai repede,daca tot am trecut de 36sapt.Pariaza cineva pe mine ca fiind urmatoarea ?

Alecxsa uite cand am fost data trecuta la spital fusese o tipa inaintea mea care era in 40sapt,ii ramasesera datele pe ecranul de la eco.Stii cat avea copilul? Vreo 2200 si ceva Asa ca nu-ti mai fa griji,daca celelalte analize au iesit bine.

Hey,astept cu nerabdare continuarea povestii de mimikosi

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

M-am intors de la policlinica, caldura mare.....
Era plin de mamicute cu bebeloi, stateau pentru vaccinuri si controale asa ca nu am reusit sa intru in cabinet sa vb cu doamna doctor. Mi-a zis asistenta ca sa mearga cineva cu actele dupa ce nasc sa il inscrie pe bebelus si ca va veni cineva acasa sa faca un control de rutina. Atat.
Si eu care vroiam sa vb cu dna doctor, daca e o scorpie??? Nici macar nu am zarit-o

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Ola! Continuam?

Dadadadadada [emoticon care-si freaca palmile de nerabdare]

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu o las pe Mimika sa-si adune cuvintele cu atentie si ma intind putin ca sunt epuizata pe ziua de azi de la atata stat degeaba

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ooooof Danuta1979 zau ca nu iti trebuia asta , sper sa gaseasca tratament si sa rezolve dr problema. Te , esti o scumpa ca dupa atata nebunie ai mai avut forta sa intrii sa ne spui si ai grija de tine
bine ca mi-ai amintit selen80 cred ca am si eu niste vase de spalat

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

A venit posta la mine de la unii la care sunt inscrisa Cow and Gate
si iaca ce scrie pe pliant:
I really want my baby.......
but I just don't want to be there at the birth!

razi cumva ca o manza?hm , faceai misto ieri de mimika
... ok , trec la pag 6 , dar merg sa ma imbrac ca imediat imi vine pizza

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Cand l-au scos pe Matei, am auzit un scancet usor si parca nu constientizam ca il aud pe copilul meu. In momentul imediat urmator a aparut in raza mea vizuala o doamna care tinea ceva intr-un prosop mare, l-a asezat pe o masuta si a inceput sa stearga. S-a auzit un planset adevarat si atunci de abia am fost sigura ca este copilul meu. Era 14.18 minute. In timp ce priveam fascinata la ceea ce sa intampla cu Matei, am auzit : El este al doilea! su brusc masuta s-a mai imbogatit cu un bebe. Oracaiau pe 2 voci si mi se parea muzica cea mai frumoasa de pe Pamant. Dupa ce i-au curatat pe amandoi, mi i-au prezentat. El este primul dumnevoastra baietel. Si el este cel de-al doilea baietel! Erau rosii, inca murdarei, dar asaaa frumosi! Eu am ramas pe masa de operatie sa ma inchida. La iesirea din sala i-a asteptat sotul meu care le-a facut primele poze (cele pe care le-ati vazut si voi). Pe mine m-au dus in post-operator. Dupa vreo 4 ore mi-am recapatat si ultimul deget de la picior, insa durerile erau nasoale rau. Noaptea a fost lunga si urata. Stiam de la Razvan ca sunt bine copii, sunt la incubator, monitorizati. Noaptea a venit o asistenta de la copii la noi in salon si am intrebat-o si eu de baietii mei.Celorlalte mamici la erau adusi copii la san, chiar daca nu se puteau ridica. Din fericire noaptea trecut, a doua zi am fost mutata intr-un salon de 2 paturi. Mi-era tare rau, simteam ca ma rup in doua. A venit Razvan la mine. El ii tot vizitase pe baieti. Mi-am luat inima in dinti si l-am rugat pe Razvan sa ma ajute sa ma duc la ei. Mi s-a parut o vesnicie pana am ajuns si un hol luuuung cat o zi de post. Am intrat in sala unde sunt prematurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Lucia felicitari pentru vestile de la duamna moasa.La tine cum e,iti mai fac o eco inainte de internare sa vada cum se prezinta copilul,cordonul daca e infasurat etc?

Eu sincera sa fiu nu cred dar poti sa stii ce surpriza imi mai ofera ?
Cand am fost eu de nebuna pe la spital am vazut ca erau monitorizate fetele care urmau sa nasca, cu 2 benzi de care mi-a pus si mie, una pt inimioara lu' bebitza si una pentru contractii.....dar de ecografie nu stiu nimic
Dintr-un anumit punct de vedere cred ca e mai bine sa fii asa pluta ca mine ca macar nu stiu ce naiba ma asteapta ca sa ma sperii si sa ma stresez.....adica ma duc si eu ca boul la poarta noua: am venit ca sunt gata de nascare
Atata doar ca eu stiu ca va fi bine si ca am avut o sarcina usoara.
Multa sanatate tuturor fetelor doresc !

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura

Testul ala cu benzile e NST-ul si o sa ti-l faca probabil de mai multe ori in timpul travaliului,insa nu detecteaza decat efecte,nu si cauze ale unui eventual stress la fat.
Dap,e bine sa fii 'cu pluta' ca face bine la starea generala de bine si optimism,insa nu strica sa intrebi si de eco,e important sa vada daca e breech sau nu si daca are cordonul infasurat.Oricum cred ca o sa se uite,mai mult ca sigur
Io abia astept sa vad ce ai in kinder egg

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamne, cat este de emotionanta povestea Mimikai. Extraordinar de bine spusa, pur si simplu astept cu sufletul la gura urmatorul capitol. Felicitari din tot sufletul!

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Danutza imi pare tare rau de sotul tau..Sper så fie bine cat de curand pt ca ai nevoie de el dublu de puternic så poata så te sustinå..

Selene multumesc tare mult..

Techila ce ma bucur si eu aicea pt masina voastrå..

Alecsxa imi pare rau de doctorul ala prostovan al tau ..dar nu ma mira..ai putea så mergi så ceri si alta pårere in alta parte eu stiu?? macar så fie 2 care iti spun acelasi lucru..Pt ca am auzit ata de multe cum niste prostovani de doctori te baga in sperieti si de fapt totul e ff oki..

Claucia mamå as aimi place foarte hotarata esti..Daca nu ai timp så nasti atunci nu ai timp si gata..Sa nasti cand ai timp da??tare scumpå ai fost la faza asta ca nu ai timp så nasti ..

Luto si eu cand ma fost duminica la spital la fel mi-a pus benzile alea pe burtica..m-a lasat jumate de ora cu ele..Apoi am avut control ginecologic si apoi ecografic..pt ca dupå controlul ginecologic ea nu a vazut nici o fisura a zis ca hai sa ne uitam si ecografic..
Si azi ma gandeam cand vb moasa ca a fost o sarcina ca la carte..Si ma gandeam ca ce usor a fost cum a trecut de repede si nu am avut stresuri ca e mare/mic bebe? cat de lung e colul meu??etc.

Asa ca ne luam de mana..si mergem amandoua cu pluta aia a ta

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput