Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 7
kawaichan spune:
Buna la fete,
Multumim pt gandurile bune
Lucia felicitari pentru vestile de la duamna moasa.La tine cum e,iti mai fac o eco inainte de internare sa vada cum se prezinta copilul,cordonul daca e infasurat etc?
Monica m-a intristat un pic ce-ai scris despre domnul sotz:( Adevaru-i pe undeva la mijloc cred,dar nu te lasa pana nu esti sigura ca intelege exact ce-i in sufletul tau
Danutza,multa sanatate sotului !
Nu mai stiu ce-am vrut sa zic Revin.
Mihaela 36+ cu baby Joshua
aidaciolac spune:
mary_07 tzaca vezi cum e cu durerea asta ca la ciclu ca se zice ca asta cam e inceputul si sa fie asa cum vrei tu
... si io sunt ca am nascut odata si habar nu am cum e aia o contractie , o durere ... nimic doar i-am luat la suturi pe doctori pana m-am trezit din anestezie
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Se pare ca la ora asta tot timpul imi cade netul in valuri, acuma vine, acuma pleaca... sper ca n-am pierdut ceva mesaje pe mess Iulika mersi de lamuriri Si deci azi esti mai energica! O zi frumoasa sa ai si pofta buna la pizza! |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
claucia spune:
Aida pofta buna la pizza. mmm, si eu as manca, dar parca prea ma umflu. Raportez 14 kg luate, luasem vreo 15 dar vad ca daca nu mai imi arde de mancare seara si cantarul e mai prietenos cu mine. Sper sa nu iau mai mult de 17 pana la urma, cum am luat si la Alessia. Si le si dau jos. Sper si asta.
Techila, da ce dragalash de sot ai tu, auzi, telecomenzile la indemana si mancarica sanatoasa, lasa ca o sa bagati amandoi dupa aceea in echipa la grija de printisori mici ca este nevoie de 2, mai ales la 2. Masina e super, fii si tu mai incantata, tu conduci? O sa fi incantata dupa ce nasti, sa vezi, cand nu o sa mai simti toate gropitele. Stiu cum este cu nevoia de 4x4, are sotul, el lucreaza si pe teren mai accidentat si nu odata a ramas suspendat, bine nu e cazul la voi ca nu e chiar asa, dar iarna sau pe noroi e necesar.
Roxxy, ce bine ca Matei a redevenit Matei cel sanatos si dragalash, si eu merg cu Alessiuta in parc seara, ziua merge bona insa pt ca sot mi-e plecat o parte din zi. Insa bona mai are 2 zile si intra in concediu pentru 3 saptamani...exact aceste saptamani in care eu o sa mai fiu un pic gravida si o sa si nasc. Dar sper sa fie ok, si-a schimbat oricum biletul de la bai sau unde se duce din septembrie in august. Asa ca sper cand revine in septembrie, pe 7 parca, sa mai fie cald sa-mi scoata zana afara daca eu nu pot...sa nu stea mititica numai in casa cu mami si bebe mic.
Astazi am scos husele de la carucior si de la scoica de la masina si le-am spalat, le-am pus la uscat, daca oi mai stii eu sa pun husa la carucior inapoi...imi dau si un premiu. Il stabilesc mai incolo.
Parul a iesit bine, nu l-am ars, gata sunt vopsita, nu mai am 2 culori, o sa imi mai fac si poze, cat mai apuc
Roxxy, nu nasc inaintea ta, nici nu ma gandesc, imi spui cand ,ii rugam sa ne ia pe amandoua in sala si palavragim pana termina ei treburile, ok? Pe 26 ma duc la dr sa vada cum mai stau cu una alta si eventual daca lucrurile se precipita ma si programeaza. Dar abia pe 28 termin 37 saptamani si e vineri, asa ca eu zic ca pana pe 1-2 nici gand. Asa mi-as dori eu cel putin. Si mai am si un botez (inca unul) pe 29 asa ca am treaba, nu pot sa nasc atunci :-)). PLus ca vin nasii si prietenii nostrii la concertul Madonna si or sa stea la noi, asa ca nu am timp sa nasc. Poate dupa.
Alexutza, draga noastra, nu te mai ingrijora atat, mai creste bebe, si peste 2500 gr te lasa cu ea acasa si e considerata ok. asa ca nu mai te stresa atat. Virusul de hepatita intr-adevar e ceva, insa stii, se refera la ceva, important e drept dar foarte punctual in viata unei persoane. Si anume ca nu poti alapta. o sa vezi ca o sa treaca si perioada asta, o sa te bucuri de bb in mii de feluri, multe nu am alaptat din varii motive, nu recoltam nici celule stem, stai sa vezi cand incepi cu diversificarea ce povesti si pe acolo si contradictii, cand incepe sa mearga, sa se rostogoleasca, sa tina capul, sa mearga de-a busilea, sunt atatea pietre de hotar si atatea perioade incat daca pui la suflet atat pe una dintre ele nu faci decat sa suferi si sa cazi in depresie. Fii tare si asteapta cu bucurie ce iti rezerva viitorul. Ca ai multe in fata
Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
kawaichan spune:
mimika Posted - 12/08/2009 : 14:47:34 -------------------------------------------------------------------------------- Ola! Continuam? |
Yes please
Mihaela 36+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
citat din mesajul lui mimika Ola! Continuam? |
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura
lutoniana spune:
citat din mesajul lui kawaichan Lucia felicitari pentru vestile de la duamna moasa.La tine cum e,iti mai fac o eco inainte de internare sa vada cum se prezinta copilul,cordonul daca e infasurat etc? |
Eu sincera sa fiu nu cred dar poti sa stii ce surpriza imi mai ofera ?
Cand am fost eu de nebuna pe la spital am vazut ca erau monitorizate fetele care urmau sa nasca, cu 2 benzi de care mi-a pus si mie, una pt inimioara lu' bebitza si una pentru contractii.....dar de ecografie nu stiu nimic
Dintr-un anumit punct de vedere cred ca e mai bine sa fii asa pluta ca mine ca macar nu stiu ce naiba ma asteapta ca sa ma sperii si sa ma stresez.....adica ma duc si eu ca boul la poarta noua: am venit ca sunt gata de nascare
Atata doar ca eu stiu ca va fi bine si ca am avut o sarcina usoara.
Multa sanatate tuturor fetelor doresc !
Cea mai fericita 35 + cu
lutoniana spune:
Mimika dar e usor ? e greu ?
esti singurica cu baietii ? iti vin niste chestii asa in mod natural de la instinctul de mama ? sau cum e cu ei in brate ?
se trezesc amandoi in acelasi timp ? papa bine ?
Cea mai fericita 35 + cu
Iulika29 spune:
Am sosit de la masa de pranz..Cu cateva cntractii..fetelor daca merg am contractii så stiti..Cum stau se mai potolesc..O fi sau nu o fi?? Asteptam..Så stiti ca mi-am propus daca nu mi se rupe apa så nu dau buzna la spital cand incep contractiile pt ca am vazut ca nu am ce face ..din contra mai stau si astept pana se elibereaza vreo camera..
Acu stau cu programelu de masurat contractiile..va spun mai incolo cum sta treaba...
Am niste pepene in fata si sotu imi spune sa mananc mai repede ca cine stie daca mai apuc..
Claucia ti-am ramas datoare cu niste (am zis eu cac daca uit pe cineva le primiti cand apåreti) si apoi niste så treacå...
Faza cu colu .. ma gandesc si eu cateodata ca de cate ori mergeam la doctor imi spunea da e oki aa foarte oki..si ma intrebam chiar daca zice ca oki el se poate deschide oricum daca e de nastere..sau ar fi tb så vadå dinainte ca se subtiaza si vine momentul??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas