Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

luto, p-asta cu fane si fanel am avut-o si eu....dar m-am gandit ca daca noi o sa il strigam stefan si el se va invata sa se prezinte asa si toti de pe langa noi vor fi dresati sa ii zica stefan...poate il evitam pe fanel....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

Nu suntem rude, dar ne intelegem atat de bine si tinem atat de mult unii la altii ca am ajuns sa ne inrudim cumva. evident ca nu ne intelegem nici pe de parte la fel de bine cu familiile noastre.
hm , oare unde am mai vazut filmul asta. Draga mea , profita din plin de perioada asta pana cand se baga careva sa dea cu piciorul ... scuze

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ma bag la un somnic caci pic din picioare. Va citesc mai tarziu.Pupici

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Danutza, multa sanatate sotzului, sper sa aflati cauza si sa se rezolve repede si usor

ce credeati, ca am plecat?? doar pt putin, am incalzit mancarea, in acelasi timp am spalat cateva vase, si m-am intors sa mananc in fata laptopului

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Clau, . Va citesc si eu din umbra dar lenea e prea mare ca sa mai si scriu . Stau mai bine cu psihicul in ultimele zile. Mateiul meu s-a facut bine, merge iar in parc, face nazuri la mancare (ca nu pot fi toate perfecte ). Eu nu mai ies decat seara cu ei in parc, dimineata iese doar Cristi si eu ma relaxez pe net.
Sa nu cumva sa nasti inaintea mea. Vezi ca ai promis ca nastem amandoua in acelasi timp . Dr meu e plecat in concediu pana pe 27 august. Sper sa fie cumintica Maria pana atunci.

Mimika, frumoasa poveste, frumosi printisori. Ma bucur ca sunteti bine si sanatosi.

Dana, multa sanatate sotului. sa veniti cu vesti bune de la eco.

De Ionika ce mai stiti?

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+

AMR 4-5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Burticilor,sunt suparata astazi,am venit plangand de la control,cred ca hormonii sunt de vina, ca motive asa reale de plans nu am,dar trebuie sa ma descarc
Bblina mea se pare ca are un retard de crestere de 2 saptamani fata de varsta sarcinii dupa UM,in conditiile in care pana acum s-a dezvoltat ca la carte si a fost in grafic(are 2300 g la 36 sapt).Drul nu mi-a dat nici o explicatie clara,doar ca fiecare copil se dezvolta diferit si ca eu fiind slabuta si cu uterul mic nu pot sa am un copil mare,pt ca ar fi impotriva naturii.
Placenta are gradul II-III de maturitate(asta n-a comentat in nici un fel dar mie mi se pare mult),si fibromul meu de care stiu de la inceputul sarcinii creste intr-o veselie,a ajuns la 10 cm
Mai adaug si faptul ca am un nenorocit de virus de hepatita B din cauza caruia nu o sa pot alapta si eu ca toate mamicile,si daca o sa am lapte probabil o sa ma mulg si o sa-l arunc,si nici celule stem nu pot recolta din cauza asta.Mi se pare foarte frustrant dar asta este,va trebui sa ma impac cu ideea pt binele lui bb.
In plus parca nici drul nu e asa cum ar trebui,mi se pare superficial,nu ma intreaba nimic,nu-mi recomanda nimic(analize,etc),decat daca ii cer eu(noroc ca sunt documentata)nu-mi controleaza colul,imi face doar ecografii.Nu e cum ar trebui sa fie,nu stiu poate e si vina mea ca nu comunic si astept de la el.
Of gata cu vaicarelile pe ziua de azi,trebuie sa-mi revin.
Scuze ca ma plang la voi si postez doar "la nevoie",insa chiar va citesc zilnic si mi se pare ca va cunosc dintotdeauna,si unde altundeva sa gasesc mai multa intelegere decat aici

36 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

off mai alecxsa ce doctor balalau ....mama lui de prost sa supere fata....
Daca vezi ca nu zice nimic mai intreaba-l tu, toaca-l la cap.
Eu intreb..chiar daca oamenii imi dau de inteles ca s-a incheiat intalnirea sau ca ar trebui sa plec......fii mai indrazneata.
Despre cele medicale nu stiu ce sa iti spun ...dar te pup ca sa iti revii

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Danuta1979 sanatate multa sotului. Numai de asta nu aveai nevoie acum..
Roxxy bine ca matei este k.
Techila te si vad la proba masinii azi pe camp. Sa o stapaniti sanatosi si sa-i plimbati mult pe Stefan si Andrei cu ea.
Alecsaxa0208 imi pare rau pentru tine dar din ce povestesti doctorul tau nu este foarte profesionist. Sanatate multa tie si fetitei.
+ 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Alexcsa, imi pare rau de atatea problemutze dar, in ceea ce priveste greutatea, dr are dreptate, iti zic ce mi-au zis si mie fetele cand m-am intors cu aceeasi probleme, bebeii au perioade si perioade, cand cresc mai mult sau mai putin...ceva vitamine iei?
de ce nu te mai duci la un dr (poate iti recomanda fetele pe cineva bun) si mai ceri o parere privind toate nelamuririle pe care le ai?

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

monicutza .... dar, sunt sigura ca dupa ce vine bb si o sa-l vada, o sa se topeasca si o sa acorde mai mult timp familiei!

nu neaparat . Al meu sot venea din cursa cu tot felul de cadouri , baie , mancat , hatz-matz , somn si apoi in alea 2-3 zile libere isi facea ceva de lucru sa mai faca un extra chash ... nici macar cand s-a imbolnavit Emma , abia cand a revenit boala dupa un an si a inteles ca sansele sa traiasca si sa se faca bine vreodata sunt aproape nule a inceput sa se mai implice , dar si atunci era nevoie de si mai multi bani ... doar in ultima ultima perioada s-a schimbat
Asa ca sa nu ai prea multe sperante (asta ca sa nu fi dezamagita) , desi eu sper sa realizezi mai multe ca mine in timp mai scurt

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput