Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 5
techila spune:
claucia, noi aveam nevoie de 4x4 ca stam pe camp si la toamna pe ploi si la iarna pe zapada avem sanse maxime sa ramanem impotmoliti pe drumurile spre casa (ne-am chinuit mult cu fordul)....era cu musai sa luam ceva, altfel si eu vroiam ceva gen sharan sau mazda5....oricum o sa ne luam si portbagaj d-ala de pus sus.
si sa stii ca sotz nu lasa cioco ca nu prea am mai mancat eu ...spre mare mea mirare, lasa lucruri sanatoase, castron cu fructe, iaurt, sticla cu apa, no-spa la indemana, telecomenzile toate la indemana
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
Danuta1979 spune:
Fetelor, eu va citesc dar mai mult zac pe aici...sunt rupta...
Sotul ieri s-a simtit rau..probleme cu pulsul...intepaturi la inima..ieri seara am fost la floreasca la spital...i-au dat ceva...azinoapte i-a fost rau...chemat salvarea...tratat...si azi mergem la medic familie pt trimiteri la ecografie inima si ekg la efort.
Plus ca nu prea m-am odihnit de griji...si acum am copt si vinete sa fac salata sa fie mancare...si m-am molesit si de stat langa aragaz...
Sunt varza...de oboseala..ma intind cat mai pot ca apoi pe la 5 vine sotul si mergem iar la dr...ca tot nu stim din ce cauza ii e rau. Of...asta ne lipsea..
Spor la scris
Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani
selen80 spune:
gata, cand imi pierdeam speranta am citit pe ultima pagina din cap 138: sa traiasca Robert, sa fie sanatos alaturi de matusica lui cea frumoasa si de verisorul Bruce!
pfiu, si gata, iau o pauza ca o sa lesin de foame, si dup-aia sa mai si fac cate ceva, ca mi-a amortit rau de tot poponeatza si fac sipe mine...probabil o sa spal vasele...
36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!
nunta
lutoniana spune:
A venit posta la mine de la unii la care sunt inscrisa Cow and Gate
si iaca ce scrie pe pliant:
I really want my baby.......
but I just don't want to be there at the birth!
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Danuta1979 odihna placuta si Doamne ajuta...offf si problemele astea vin asa cand nimeni nu are nevoie de ele.
daca va face control si EKG poate afla ce si de la ce ii e rau
Sanatate multa
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Fetelor, eu va citesc dar mai mult zac pe aici...sunt rupta... Sotul ieri s-a simtit rau..probleme cu pulsul...intepaturi la inima..ieri seara am fost la floreasca la spital...i-au dat ceva...azinoapte i-a fost rau...chemat salvarea...tratat...si azi mergem la medic familie pt trimiteri la ecografie inima si ekg la efort. Plus ca nu prea m-am odihnit de griji...si acum am copt si vinete sa fac salata sa fie mancare...si m-am molesit si de stat langa aragaz... Sunt varza...de oboseala..ma intind cat mai pot ca apoi pe la 5 vine sotul si mergem iar la dr...ca tot nu stim din ce cauza ii e rau. Of...asta ne lipsea.. Spor la scris Dana 34+ cu Alexandra http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 AMR 5-6 saptamani |
Danuta sanatate sotului!Si un pt tine sa te simti maibine
Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Super nume Si deseara te plimbi prin cartier cu masina ? Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
normal ca nu ma plimb, ca eu prefer sa stau in pat, mai ales ca tre sa faca soatza ciorbita....si tre sa avem timp...el e in orgasm de cand l-au sunat aia ca a venit masina, pe mine ma cam lasa rece....
eu am ales stefan - de la stefan gheorghidiu (ca ultima noapte de dragoste.....e cartea mea preferata), iar sotz a ales andrei. si nu l-am lasat cu andrei pana nu imi vine cu o explicatie, si pana la urma la invatat o tipa sa imi zica ca andrei este patronul romaniei si ca merita sa se cheme asa prima putza de baiat...ca sa vezi ce ocupatii au unii....
AMR maxim 13 zile
techila spune:
pai ma danuta, daca tot ai atatea pe cap, da-le naibii de vinete, stai si te odihneste ca o sa ai de alergat. tre sa fi in forma maxima si daca te coci in bucatarie...nu prea ai cum...
sanatate sotului!!!
AMR maxim 13 zile
aidaciolac spune:
helloooooo , ati luat-o rau la vale cu scrisul si eu nu am recuperat nici cap trecut
santorini te asteptam cu vestile f bune si luto la masuratori
... gata cap trecut , acum schimbam ... o sa va ajung imediat
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila eu am ales stefan - de la stefan gheorghidiu (ca ultima noapte de dragoste.....e cartea mea preferata), iar sotz a ales andrei. si nu l-am lasat cu andrei pana nu imi vine cu o explicatie, si pana la urma la invatat o tipa sa imi zica ca andrei este patronul romaniei si ca merita sa se cheme asa prima putza de baiat...ca sa vezi ce ocupatii au unii.... |
La mine a fost extrem de greu si de dificil ....pt ca la fiecare nume propusde mine venea numai cu mistocareli
Si mie imi place Stefan foarte mult si imi spunea ca-i vor spune vecinii Fanele.....la fel cum imi place si Elena si imi zicea de Nutzi ....
Pana la urma am picat de acord ca fiecare sa aleaga cate unul...eu de baiat si el de fata si celalat sa nu comenteze.....acum sa vedem ce va iesi ....
Dar m-am obisnuit cu numele ales de el
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI