Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 4
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Pe mine m-au luat niste dureri de burta ca la ciclu si ma dor picioarele,mi le simt greoaie...simptome din astea am eu in primele 2 zile cand sunt pe rosu. My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 36+, cu -Razvan _ The Big Day - 25 august |
Exact asta simt si eu printre altele..Då o måna incoa'
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Se pare ca la ora asta tot timpul imi cade netul in valuri, acuma vine, acuma pleaca... sper ca n-am pierdut ceva mesaje pe mess
Iulika mersi de lamuriri
Si deci azi esti mai energica! O zi frumoasa sa ai si pofta buna la pizza!
30+
lutoniana spune:
M-am intors
Iulika hai sa ne luam de mana
Deci de unde trebuia sa merg din 2 in 2 saptamani la control acum m-a chemat tocmai pe 2 septembrie ca cica sarcina e minunata, fara probleme, eu arat bine si totul e in regula.
Asta doresc tuturor fetelor.
Pisu fara proteine, tensiune 10 cu 7 ..un pic mai maricica decat datile trecute dar deja balotasem si cafea si biscuiti cu ciocolata
Mi-a masurat burtica si mi-a zis ca de acum nu mai am ce sa fac decat sa astept.
Am intrebat si eu de vaccinuri si mi-a dat 2 site-uri unde sa citesc cat vreau.
M-a stresat iar ca sa nu uit sa-i dau adresa daca ne mutam ca trebuie sa vina la mine acasa in prima zi
Si a vazut ca am picioarele umflate ....si ca sa le tin mai sus....adica ce stiam si eu fara sa fiu moasa.
Inimioara batea frumos, tare si regulat.
Va pup cu drag ca acum ma apuc de lucru, studiu si cercetare
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
De cand ma tin eu sa intreb ceva....si mereu uit
Techila aveti nume la baieti ?
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
claucia spune:
Mary, si pe mine la fel data trecuta, ma dusesem cu un scop bine stabilit: la control, ca dupa aceea sa mergem la KFC - pofte de gravida care se alinta la sot...si m-a oprit in spital, trebuia sa fiu acolo inteleapta si sa nu ma crizez, sa ascult ce mi se spunea, asa ca emotii ioc.
Si de data asta...nu stiu, ca va fi programare probabil.
Cu pipi nu stiu ce sa zic, eu am avut proteine multe (scria ++ nu valoarea) in urina dar am repetat analiza si era ok. se pare ca era proba contaminata sau ceva pt ca nu aveam restul de semne ale unei eventuale preeclampsii Doamne fereste! Repeta examenul, poate cine stie...
Eu am facut analiza de secretie dar nu am cerut si culturi de secretie ultima oara asa ca dr a spus ca uite, au uitat sa iti treaca si asta, ia mergi si fa si ce a ramas...., adica ma mai cracesc odata sa imi ia proba...
Am fost si eu la dr acum 2 zile, colul mi s-a scurtat f mult (am vazut la eco), de la 49 mm cat a fost odata la 35 si acum la 29 mm. Cam scurt insa nu pune problemele pe care le-ar pune un col scurt la 20 saptamani de ex. Insa merg pe 26, daca e scurt de tot, ma programeaza atunci, in urmatoarele zile, eu zic ca saptamana urmatoare, cea cu 31, 1, 2 poate, daca e ok, mai asteptam o saptamana. atunci voi fi intrat in 38, respectiv in 39 saptamani. insa si bebita este cu 2 saptamani mai dezvoltata. Doamne ajuta, of.
Monica, sunt alaturi de tine cu framantarile interioare, insa stii, cateodata sunt interioare. Adica sot nu prea are de unde sa stie exact ce este in sufletelul tau, bineinteles ca stie in parte insa nu stie fiecare tremor si framantare punctuala din clipa in clipa, si da, e mult mai simplu si mai lipsit de orice emotii si sentimente sa mergi la servici, sa fii si bun in munca ta si sa faci ceva sa nu te gandesti, sa nu te apuce cine stie ce si sa nu stii cum sa iesi din asta, pentru ca noi, femeile, ne scufundam, analizam si iesim de acolo, ei or stii sa iasa? Ma gandesc si eu. Bineinteles ca noi am vrea sa faca anumite lucruri sau gesturi in anumite momente, dar framantarile noastre nu se vad chiar asa cum le simtit, la adevarata lor disperare in afara. Asta ca sa apar injinerul, om bun si alaturi de fata oricand.
Techiluta te urmaresc sa stii. Mi te si imaginez cu o burticoaie mare mare, pe burta (daca mai poti) cu javruta langa tine, cu cola, cioco si ce alte bunatati mai lasa sot pentru doamna cea in devenire mama cu toate drepturile si raspunderile.
Sa stapaniti sanatosi masina, si noi ne gandeam la una mai mare, dar nu la SUV, ceva, chiar daca nu pare, cu un portbagaj si mai mare, adica un VW Passat Break sau o Avensis Break sau ceva pe acolo...numai ca visam. Si un SUV e ok, al tau e maricel, insa nu Toyota Rav ca desi nu pare e ff mica pentru ce ne trebuie noua. Sau parca vad ca punem un tule deasupra...asa s-o scrie?
Roxxy, hai, spune ce ganduri mai trec prin capsor, le analizam impreuna bine? Ce face frumusete de baietel cumintel?
Maria (Mangulici) te urmaresc si pe tine, ce poze frumoase ai, ce frizura dom'le, ce fata frumoasa!
Lucia, cam subtirica activitatea in ultima vreme, eu ma bazez pe tine si pe Aida sa tineti carma dreapta si steagul sus. Mare raspundere pe umerii vostrii dar va citesc cu mult drag!
Camy, frumos carucior, si daca se intinde f bine si e de la 0+, e super. Chicco sunt foarte usor manevrabile si nu e mare, intra in portbagaj, in lift etc.
Iulika si pe tine te urmaresc cu coditele tale frumoase si peisajele frumoase din Suedia...esti o draguta.
Eu stau cu vopseaua in cap acum, ma vopsesc pt ca duminica mergem la un botez la o fetita frumoasa, Ana-Mia (asa ii spune alessiuta mea) si vreau sa fiu rachitoare...in limitele posibile bineinteles. Oricum o sa stau mai mult pe scaun, am si un maieu super frumos, tocuri oricum port, mai pun niste margele, poate nu se vede ca sunt gravida...ca nu sunt decat in 9 luni.
va pup
Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
selen80 spune:
sunt la cap 138 si am vazut ca Danangie a fost trista, o si de la mine, ca de zis nu prea stii ce sa zici in astfel de situatii....
si citesc cu nerabdare sa vad cum a fost cu surioara IUlikai...dar nu-mi spuneti, vreau sa citesc eu, cand oi ajunge acolo
Gegea, ai mare grija de tine
mama, ce chef ati tras vineri, cum a fost cu mahmureala sambata??
36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!
nunta
techila spune:
citat din mesajul lui lutoniana De cand ma tin eu sa intreb ceva....si mereu uit Techila aveti nume la baieti ? Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
estelem estelem: andrei si stefan. si vor iesi in ordine alfabetica - primul andrei...
felicitari pentru vestile de la moasa!!!!!
iar soatza mea tocmai sare intr-un picior (pt ca poate!!) ca la 3 jumate 4 ii vine masina cea noua
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
lutoniana spune:
Selen nu te lasa ca nu mai ai mult de recuperat
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
claucia spune:
Uaaaa am uitat sa ma spal pe cap de vopsea! Acuma alerg, daca mai am par va spun
Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila estelem estelem: andrei si stefan. si vor iesi in ordine alfabetica - primul andrei... |
Super nume
Si deseara te plimbi prin cartier cu masina ?
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI