Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Doamne ce veste! MariaImulta sanatate si poate totusi bebe mai sta in burtica, parca e prea devreme!

Diamar multa sanatate pentru bebicul tau. Imi place ca esti o fire optimista, pentru ca de obicei daca gandesti pozitiv si lucrurile iau o turnura buna!

35+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Doamne ajuta sa fie bine Maria si bebele ei. Asa m-am speriat cand am citit mesajul techilei.

32+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui techila

fetelor, am vesti asa proaste si triste..
mariaI este in spital la polizu, a pierdut mult lichid, are si contractii si doctorul zice ca are sanse sa nasca cat de curand. partea cea mai nasoala e cu rnichiul lui bebe care a crescut si mai mult si a apasat pe coloana...imi venea sa plang cand imi povestea...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Dar in cate såpt e ea..?? Eu ma rog så fie totul bineSper så mai aflåm cat de curand cate ceva de la ea..off Doamne ajutå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

are 29 de saptamani....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aoleo, e groaznic ce zici tu acolo Techila. Ma bufneste si pe mine plansul. Astazi este o zi foarte proasta. Multa lume cu probleme sau cu suparari pe cap.

MariaI promit sa ma rog pt tine sa fii bine si tu si bebe.

Diamar, Dzeu e mare si o sa aiba grija de cei mici. Nu aveai de unde sa stii unde se poate ajunge de la o simpla raceala sau infectie urinara. Gandind pozitiv le vei putea duce pe toate si va veti linisti in cele din urma.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aoleo, MariaI avea DNP la doua zile dupa mine. Doamne ajuta sa fie bine ca tare e devreme pt bebe sa iasa din burtica dar daca a pierdut mult lichid.... nu cred ca se mai poate face ceva ca bebe sa mai stea in burtica. Techila, Monica va rog sa ne mai ziceti ce se intampla daca mai vb cu ea.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

MariaI ma rog lui doamne doamne sa fiti sanatosi si bine amandoi!

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Uof, ce veste rea...
Sa speram si sa ne rugam poate bebelusul se agata bine si mai sta in burtica la mamica lui. DPN 29.10... prea devreme, draga de ea. Doamne ajuta !!!

mimika, f frumoasa relatarea !!! sa fiti sanatosi toti 4 !!!

danuta, sanatate multa sotului tau !!!

Eu de 2 zile de cand nu mai sunt pe nebunia de tratament injectabil, am alt tonus, sunt mult mai happy si cu ganduri pozitive.

Va pup pe toate si sa ne rugam pt MariaI !!!

Geani 35+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Of biata Maria, sincer, daca a pierdut mult lichid si a spus dr ca poate naste foarte curand, plus ca bebele are rinichiul marit, eu zic ca nu are rost sa mai stea la mami in burtica, sa ne rugam sa aiba bebele destula putere sa suporte cu bine si fara nici o trauma majora mediul de afara. Of, biata de ea la 29 saptamani este foarte devreme...am mai auzit despre un caz de la 26 saptamani si cateva zile, un caz perfect care acum are 25 ani dar oare este regula...

Techila asteptam vesti, sa-i dea Dumnezeu putere ei, mamicii si medicilor sa faca ce e mai bine sa fie bebele bine.

Aida, iubita mea, nu am Rav4, imi place dar e prea mica (la portbagaj pentru noi si carucior si bagaje, etc) avem un golf 5 si sotul are un mitsubishi L200.

astept vesti de la techila despre mariaI, acum am revenit si noi din plimbari. of.

Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off Doamne ce vesti proaste ..

ma rog ca bebelu MarieiI sa fie bine si sa mai stea la mami in burtica! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ce veste groaznica, o sa ma rog pentru Maria si copilasul ei.

Mimika
povestea ta este foarte emotionanta. O intrebare stupida probabil, dupa cezariana nu poti lua nimic pentru calmarea durerilor (calmante, antiinflamatoare), sau iti fac ei ceva in spital?
Daciana in bz medicii nu prea se baga la nasteri normale. Stiu sigur si am cunostinte care au nascut prin cezariana (verisoara, prietena buna), dar a fost totul k. Adica dai bani si te rezolva frumos (de altfel si fara bani te rezolva ca verisoara mea nu a avut si tot k a fost). Acum s-ar putea sa aiba si doctorul dreptate cu situatia ta medicala. Dc vrei cere si alta opinie in buc dc ai unde. Am si matusa in bz care a nascut normal dar s-a cam chinuit. Celelalte prin cezariana parca nu au fost asa traumatizate. Oricum cred ca perioada intre 2 ceza recomandata este de 2 ani. Pupici si nu te speria degeaba. Conteaza sa fiti sanatosi amandoi mai putin cum nasti.
+ 35

Mergi la inceput