Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Doamne ajuta pentru Maria si mai ales pentru bebelus ca sa fie puternic.
Asteptam vesti si ne rugam pt sanatatea lor.
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura
selen80 spune:
uf, ce vesti
ii tinem pumnii Mariei, sa se termine totul cu bine..
Santorini, mie asa mi-au zis fete mai cu experienta, ca in casa oricum e cald, ii pui o paturica sau doar un scutecel, iar daca e mai frig, e recomandat saculetzul de dormit....pe cand eu ce am vazut lenjerii de vanzare, la set, sunt cu cearceaf de pilota...eu nici n-am pilota pt ea...iar pt pernutza mai ramane oricum material din ce am cumparat deja....
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI! 
nunta
Roxxy80 spune:
Offf, acum m-am trezit si cand am citit despre MariaI m-a luat cu tremurat. Sa o ajute Doamne, Doamne sa fie totul bine cu ea si bebelusul. Offf...
Aida, promit solemn ca de acum inainte voi scrie zilnic un mesaj.
Techila, eu cred ca Monica nu s-ar supara daca o suni. Sunt convinsa ca Maria are nevoie urgenta de informatiile respective.
Fetelor, mi-aduc aminte ca scria cineva la un moment dat cineva ca DPN-ul care ti s-a dat la prima ecografie, dupa acela ar trebui sa ne luam, nu-i asa? Mie la prima eco mi s-a pus DPN 15 septembrie, iar acum la ultima eco mi s-a spus 12 septembrie. Deci, oare cum o fi?
Daca m-as lua dupa ultimul DPN acum as fi in sapt 36.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 35+
AMR 3-4 SAPTAMANI
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Offf, acum m-am trezit si cand am citit despre MariaI m-a luat cu tremurat. Sa o ajute Doamne, Doamne sa fie totul bine cu ea si bebelusul. Offf... Aida, promit solemn ca de acum inainte voi scrie zilnic un mesaj. Techila, eu cred ca Monica nu s-ar supara daca o suni. Sunt convinsa ca Maria are nevoie urgenta de informatiile respective. Fetelor, mi-aduc aminte ca scria cineva la un moment dat cineva ca DPN-ul care ti s-a dat la prima ecografie, dupa acela ar trebui sa ne luam, nu-i asa? Mie la prima eco mi s-a pus DPN 15 septembrie, iar acum la ultima eco mi s-a spus 12 septembrie. Deci, oare cum o fi? Daca m-as lua dupa ultimul DPN acum as fi in sapt 36. Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 35+ AMR 3-4 SAPTAMANI |
roxxy, problema e ca si maria a incercat sa o sune si are tel inchis...monica ne-a zis de ieri ca are o zi plina azi. o sa mai incerc si eu sa o sun, ca mi-e ca de la oboseala n-o sa mai aiba chef de forumeala...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
lutoniana spune:
Roxy pai eu am DPN 11 sept si am 35 de sapt si 4 zile astazi.
Chiar la moasa au calculat iar si au notat in fisa.
Cea mai fericita
35 + cu 
Roxxy80 spune:
Daciana, vroiam sa te incurajez. Uite cumnata mea a nascut anul trecut natural, la varsta de 37 de ani, intr-o maternitate dintr-un orasel mic din tara. Ea a avut o sarcina super usoara iar doctorul ei a incurajat-o tot timpul sa nasca natural. Din momentul in care au apucat-o durerile alea mai nasoale, a nascut in 30 de minute. Doctorul a laudat-o si a dat-o drept exemplu la mai multe paciente.
Parerea mea este ca daca nu sunt probleme medicale si nu au fost probleme absolut deloc pe tot parcursul sarcinii, ar fi normal sa te lase sa nasti natural (asta e parerea unei persoane pro cezariana, care nu a avut absolut nici o problema dupa operatie).
cu piciulina roz
Maria 35+
AMR 3-4 SAPTAMANI
Roxxy80 spune:
Deci eu as cam fi la inceput de 36 de saptamani dupa ultimul DPN. oricum era o curiozitate pt ca eu nasc prin cezariana si operatia are loc cam cu o saptamana-doua inainte de DPN. La Matei am nascut la 39 de saptamani si 2 zile si chiar inainte de operatie mi s-a rupt apa
, deci aveam sanse mari sa nasc natural in aceeasi zi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Roxy pai eu am DPN 11 sept si am 35 de sapt si 4 zile astazi. Chiar la moasa au calculat iar si au notat in fisa. ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura |
cu piciulina roz
Maria 35+ AMR 3-4 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Santorini nu esti atenta deloc la ce se discuta pe aici.
Mami, nu se inveleste bebelusul nou nascut cu nimic....ca exista riscuri sa-si ridice paturica sau pilota sau ce pui pe el, cu piciorusele si sa si-o puna pe fata si nu mai poate respira.
In primul rand in casa va fi caldut iar daca e nevoie folosesti sac de dormit ca www.mothercare.com/Please-Look-After-Snoozie-sleeping/dp/B001BX10TK/sr=1-1/qid=1250090156/ref=sr_1_1/278-6431843-1744445?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">asta
Eu inca nu am luat asa ceva...mai e timp. Si am gasit si mult mai ieftine si mai faine dar de cate ori vreau sa dau un exemplu aici imi este cel mai usor sa intru.

Ma uimesc si eu pe mine insami ce pregatita sunt si cate stiu ![]()
![]()
Cea mai fericita
35 + cu 
kawaichan spune:
Imi pare asa de rau sa aud de MariaI..:( Ma rog si eu sa fie bine si ea si bebe,la 29sapt parca stiam ca nu e asa de grav totusi si Polizu e spital bun pt prematuri.Ma intreb oare de ce a inceput sa piarda lichid..
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
mary_07 spune:
Maria, suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie totul bine cu bb

Anco vad ca e tot cu amenajatul camerei..asteptam pozeee

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)