Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Doamne ajuta pentru Maria si mai ales pentru bebel!!! Sa fie totul bine!!!
Techila ti-am trimis un PM.

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxxy si eu am aceeasi dilema .. la primul eco mi s-a spus 7 oct, la al doilea 2 oct ... acum doua zile mi-a spus 25 septembrie .. cica bb e mai mare cu 1 saptamana .. uff .. nici prea devreme nu as vrea sa-mi faca operatia sa nu fie bb mic si slab ...

sincer as fi preferat ceza pe 1 octombrie (imi place mie cum suna) .. sa vedem ce ni se mai arata la eco de 38s .. dar dupa ce data sa fac programare .. potrivit UM (ar fi 33s) sau potrivit ultimei eco (ar fi 34s)...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Daca ar fi dupa mine as prefera sa vina sapt asta,ca sa mai economisim din libere

stiu ca ai zis ca e nush ce sarbatoare si aveti cu totii liber dar nush daca ai pomenit ... cat o sa poti sta cu copilul acasa? pt ca de la tara la tara sunt alte reguli ...

si recunosc ca eu nu am avut curaj sa merg pe link-ul cu cutremurul

daci

34+ cu Darius Alexandru

Daciana aici e intr-adevar f greu cu concediul de maternitate si depinde f mult de locul de munca si flexibilitatea conducerii in ceea ce priveste asta.Legea spune ca trebuie sa ti se acorde un minim de 8 saptamani dupa si 6 inainte de nastere. Eu nu am putut obtine nici macar 2 luni postnatal(cele 6 de prenatal s-au nimerit sa fie fix in vacanta de vara si nu s-a mai pus problema),dat fiind faptul ca lucram pt o firma de dispatch dar colegele mele care erau angajate direct de catre inspectorat au cate cel putin 1 an.Asa ca am ales sa demisionez,mi-am bagat picioarele,chiar azi am semnat actele...asta-i viata.O sa gasesc eu ceva mai tarziu,acum vreau sa imi concentrez atentia pe baby,pt ca e tare dorit si s-a lasat mult asteptat

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetele va pup,ma duc si eu la nani.
Iulika ai grija,sa ne tii la curent
Monikus,sper sa te tina starea asta de bine cat mai mult,tar egreu trebuie sa-ti fie..

S-aveti o seara placuta!

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va citesc si eu din umbra, cu ochii carpiti de somn..nu stiu ce-i cu mine

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

estelem estelem: andrei si stefan. si vor iesi in ordine alfabetica - primul andrei...

Super nume
Si deseara te plimbi prin cartier cu masina ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

normal ca nu ma plimb, ca eu prefer sa stau in pat, mai ales ca tre sa faca soatza ciorbita....si tre sa avem timp...el e in orgasm de cand l-au sunat aia ca a venit masina, pe mine ma cam lasa rece....

eu am ales stefan - de la stefan gheorghidiu (ca ultima noapte de dragoste.....e cartea mea preferata), iar sotz a ales andrei. si nu l-am lasat cu andrei pana nu imi vine cu o explicatie, si pana la urma la invatat o tipa sa imi zica ca andrei este patronul romaniei si ca merita sa se cheme asa prima putza de baiat...ca sa vezi ce ocupatii au unii....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

stiu ca ina nu am zis bine buna dimineata...de fapt de acum e seara...dar techilutzo voiam sa zic ca il ador pe camil petrescu. ce e drept eu prefer patul lui procust...dar nici ultima noapte nu e rea.

gata, am spus, am spus...ma duc sa va recuperez...ca azi nu am avut timp sa respir. sper sa nu uit tot ce am citit pana acum. mai am vreo 12 pagini. si mai puneti frana ca mi se impanzesc ochii!!

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

deci este clara treaba...am trimis mesajul dar de fapt vroiam sa intru la emoticoane....

Am citit despre MariaI..offf..mult curaj maria! ne gandim si ne rugam pentru tine si bebelus!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Luto nu ma bate. Parca imi aduceam eu aminte ca s-a mai discutat, dar nu eram sigura. Saculet din ala i-am luat din Ikea si a fost super ieftin.

Roxy si eu am aceeasi dilema. Initial la mine termenul cf. eco a fost 13 septembrie, adica bebe era mai mic cu o saptamana decat termenul dupa UM. Si acum mi-au zis la eco ca termenul ar fi 5 septembrie (adica ala dupa UM). Nici eu nu stiu !

35+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Of biata MariaI, sincer, daca a pierdut mult lichid si a spus dr ca poate naste foarte curand, plus ca bebele are rinichiul marit, eu zic ca nu are rost sa mai stea la mami in burtica, sa ne rugam sa aiba bebele destula putere sa suporte cu bine si fara nici o trauma majora mediul de afara.

oooof , asa gandesc si eu si dragelor , haideti sa fim un pic mai optimiste , daca tot vrea sa vina atunci sa fie puternic si sanatos

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

eu am ales stefan - de la stefan gheorghidiu (ca ultima noapte de dragoste.....e cartea mea preferata), iar sotz a ales andrei. si nu l-am lasat cu andrei pana nu imi vine cu o explicatie, si pana la urma la invatat o tipa sa imi zica ca andrei este patronul romaniei si ca merita sa se cheme asa prima putza de baiat...ca sa vezi ce ocupatii au unii....

La mine a fost extrem de greu si de dificil ....pt ca la fiecare nume propusde mine venea numai cu mistocareli
Si mie imi place Stefan foarte mult si imi spunea ca-i vor spune vecinii Fanele.....la fel cum imi place si Elena si imi zicea de Nutzi ....
Pana la urma am picat de acord ca fiecare sa aleaga cate unul...eu de baiat si el de fata si celalat sa nu comenteze.....acum sa vedem ce va iesi ....
Dar m-am obisnuit cu numele ales de el

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

eu am vrut matei si el imi zice...pai cum...ca pe toti astia ii cheama matt...mai ales pe toti australienii veniti la londra...adik cu alte cuvinte...nu vrea si pace.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput