Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Monikus,sper sa te tina starea asta de bine cat mai mult,tar egreu trebuie sa-ti fie..

Mihaela 36+ cu baby Joshua

E foarte greu dar incerc sa nu ma plang cat pot. Din fericire mai sunt si zile mai usoare.

Nu imi vine sa cred cat de curajoasa esti. Ai demisionat azi pt bebe? Eu zic ca nu o sa iti para rau.

Somn usor.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

noooo, la mine nici nu s-a pus problema, de la inceput s-a stiut, cine tine pestii in burta ala alege numele....s-a rugat mult de mine sa fie andrei, mie tare imi place andrei, dar l-am pus sa aduca argument si vai cat s-a chinuit. dar eu alegeam....ca facea misto si ziceam ca pe unul o sa il cheme chuck si pe unul norris, si el nu are voie sa se impotriveasca...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Luto nu ma bate. Parca imi aduceam eu aminte ca s-a mai discutat, dar nu eram sigura. Saculet din ala i-am luat din Ikea si a fost super ieftin.

Pai atunci ai bifat si asta, iti mai trebuie doar cearsaf pentru patut.
Si ne mai interesam si noi pe aici ...cand ii va trebui "lenjerie intreaga" ca si mie imi plac foarte mult

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

techila, merci de PM. Am ramas ca muh muh fara baterie. Am ajuns acum acasa si l-am pus la incarcat si am primit mesajul Mariei... am vorbit deja cu ea... nu stiu daca stiti dar vestile sunt cam tristute... incerc sa recuperez dar sunt tare bulversata si as vrea sa ne pentru ea si bebe, va rog sa ma credeti ca plang. Era foarte rezervata si resemnata in privinta sanselor... off

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

techila, merci de PM. Am ramas ca muh muh fara baterie. Am ajuns acum acasa si l-am pus la incarcat si am primit mesajul Mariei... am vorbit deja cu ea... nu stiu daca stiti dar vestile sunt cam tristute... incerc sa recuperez dar sunt tare bulversata si as vrea sa ne pentru ea si bebe, va rog sa ma credeti ca plang. Era foarte rezervata si resemnata in privinta sanselor... off

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
O noua viata

ce ma bucur ca ai vorbit si tu cu ea...ca si eu te-am sunat si era tel inchis, ma gandeam cum sa dau de tine...stiu ca vestile sunt proaste, poate poate, totusi sa iasa bine...ne rugam pentru ea si pentru bebe...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monicuta saluti, zi-ne ce ai facut azi pe la doctori si pe la sange si zi-ne si de Maria ca eu stau cu un nod in stomac acum....offff.....
Sper sa aibe mare grija de ea si de bebelus doctorii.

Cea mai fericita 35 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Lucia felicitari pentru vestile de la duamna moasa.La tine cum e,iti mai fac o eco inainte de internare sa vada cum se prezinta copilul,cordonul daca e infasurat etc?

Eu sincera sa fiu nu cred dar poti sa stii ce surpriza imi mai ofera ?
Cand am fost eu de nebuna pe la spital am vazut ca erau monitorizate fetele care urmau sa nasca, cu 2 benzi de care mi-a pus si mie, una pt inimioara lu' bebitza si una pentru contractii.....dar de ecografie nu stiu nimic
Dintr-un anumit punct de vedere cred ca e mai bine sa fii asa pluta ca mine ca macar nu stiu ce naiba ma asteapta ca sa ma sperii si sa ma stresez.....adica ma duc si eu ca boul la poarta noua: am venit ca sunt gata de nascare
Atata doar ca eu stiu ca va fi bine si ca am avut o sarcina usoara.
Multa sanatate tuturor fetelor doresc !

Cea mai fericita 35 + cu

din cate stiu eu nu-ti face. am o prietena a sta 2 zile si ceva in travaliu ca pana la urma sa-si dea seama idiotii ca ar fi bine sa-i faca un eco. si au vazut ca copilul nu era pozitionat ca lumea si cu esafra stransa bine in jurul gatului. dar acum poate depinde si de spital.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monicasper ca la tine a fost bine astazi..cu analizele, doctorii si toate cele;

spune-ne despre Maria...

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

in bz medicii nu prea se baga la nasteri normale ... dai bani si te rezolva frumos (de altfel si fara bani te rezolva ca verisoara mea nu a avut si tot k a fost). Acum s-ar putea sa aiba si doctorul dreptate cu situatia ta medicala. Dc vrei cere si alta opinie in buc dc ai unde.

stiu Anamaria ca nu se prea baga la nasteri naturale dar dr ar fi venit, asa a zis; eu oricum as da aceeasi bani si pentru o naturala, nu as face diferenta ... cu atat mai mult cu cat as vedea ca tine cont si de dorinta mea ... cred ca tb sa-i sugerez acest lucru si poate devine mai flexibil ... mai astept sa vad ce zice si dr mea de la elias la sf lunii si daca mai am timp, mai fac o incercare de induplecare

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Uite cumnata mea a nascut anul trecut natural, la varsta de 37 de ani, intr-o maternitate dintr-un orasel mic din tara.

stii ce ciuda mi-e Roxxy ca nu am mers mai preagatita sufleteste pt un refuz si daca mi-a taiat-o scurt din prima, nici nu am mai intrebat daca au monitorizare fetala in sala de nasteri, daca monitorizeaza contractiile ... epidurala s.a.m.d.

astept sa mi se limpezeasca gandurile si pun eu de un plan si aflu tot

Kawaichan - uffff si eu as fi facut la fel; tin pumnii sa iasa cum vrei tu

toate fetele si, cu gandul la maria, ies la o plimbare

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of, pai sa va spun de MAria... se pare ca problemuta s-a transformat intr-o problema foarte mare. Adica acea tumoare pe care o avea la rinichi s-ar fi extins si ar fi atins tot abdomenul astfel incat i-ar fi deformat si coloana. Zicea ca ieri cand s-a internat avea colul lung si inchis iar azi era deja sters si ca a avut si ceva sangerari. Nu i s-au rupt membranele, ba dimpotriva are prea mult lichid amniotic, vreo 4 litri, ar fi vrut sa-i faca punctie sa-l mai elimine dar e riscant pentru bebe ca se misca si il poate atinge pe el cu acul... zicea ca avea deja contractii si e posibil ca pana maine sa nasca. Zicea ca o lasa sa nasca natural ceea ce mie la 29 de saptamani mi se pare o prostie mare de tot, mai ales cu problemele lui. Ziceau ca daca supravietuieste nasterii il vor baga imediat la reanimare unde sa-l tina o zi apoi sa-l transfere la Grigore Alexandrescu pentru operatie banuiesc...sau nu stiu ca nu mi-a zis dar probabil au acolo ceva ce l-ar putea ajuta.
V-am zis, ea mi-a spus ca s-a impacat cu gandul si ce o fi o fi. Parea resemnata de situatie si tare rezervata in privinta sanselor, se pare ca si doctorii la fel. A fost vazuta si de catre profesor de catre tot ce misca prin spital, adica i se acorda atentie si asta este bine...
Noi putem sa ne rugam pentru ei, altceva nu prea cred ca ne sta in putere din pacate .
Dupa cum stiti maine e doctora mea de garda si urmeaza sa ma duc la control. I-am spus si ei si am intrebat-o daca ar fi de acord sa o sun cand sunt acolo si eventual sa o vad, sa trec pe la ea. A ramas ca vorbim la telefon cand ajung in Polizu sa vedem in ce stadiu este... sunt bulversata total, total... asa rau imi pare ca nu sunt aducatoare numai de vesti bune, dar poate... maine vin cu una buna, imi doresc din suflet.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 34+ cu
O noua viata

Mergi la inceput