Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 18
claucia spune:
Of biata Maria, greu trebuie sa fie, greu si pentru Monica, te pup si nu lasa amintirile sa te copleseasca, acum totul este diferit, nu plange, te rog, si da-ne vesti despre Maria cand poti 
Daciana, sa stii ca taietura pe uter (atunci cand nu e de urgenta si nu se face vertical), e minima, e pe dinafara sub linia bikinilor, oricat de mici ar fi, cam cu o palma sub unde incepe burta sa creasca acum...chiar ma si miram, dr a taiat data trecuta unde nici nu e burta deloc, nici umflata nici nimic, cu o palma mai sus incepe sa se umfle. Pe dinauntru nu simti nimic si metoda de acum de cezariana unde se despart muschii pe striurile lor (nu stiu sa explic prea bine) lasa loc si de 3 cezariene (am auzit si de 4) si nu ai nici o problema. Oricum nici o taietura nu e lipsita de dureri, nici epiziotomia nici cezariana, te doare oricum. Iar la cezariana durerile sunt mari in prima zi, paote si cand te dai jos din pat, in rest se diminueaza puternic pe ora ce trece. La cealalta nu ma pricep deloc...
Asta ca sa te incurajez, si eu am avut o cezariana fara absolut nici o problemuta, insa sunt de parere cu Roxxy, daca vrei si se poate, de ce nu te lasa sa incerci natural? ORicum ei ar fi acolo si pregatiti ni orice eventualitate..
Monica, spune-ne de analize si ce ai facut astazi.
Clau
33+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
claucia spune:
Doamne, ce-ar fi sa supravietuiasca bebele nasterii si sa il opereze cu succes la Grigore Alexandrescu si in niste saptamani de incubator sa aiba sanse sa se refaca complet? 

Saracuta Maria...of.
Clau
33+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
lutoniana spune:
Mangulico fii draga mai optimista ce-i cu atitudinea asta ?
Sunt sigura ca mai sunt si astfel de cazuri ca al prietenei tale dar nu e cazul nostru ![]()
Eu sunt o anosta, ignoranta, fara sare si fara piper si sunt sigura ca ma inscriu in procentul acela MARE de nasteri fara probleme.
Si mai povestesc ceva ce mi-a povestit o fata care a nascut aici....si eu nu stiam, poate restul fetelor stiu. Eu am gasit-o ca fiind logica.
Cica la nasterea naturala dupa ce iese capusorul bebelusului ...se striga "stop joc", nu mai impinge, nu mai misca, ii desface cordonul din jurul gatului (daca se afla acolo) si apoi se continua cu impinsul si cu nasterea ....dar greul deja a trecut.
(mi-a mai povestit si alte faze amuzante cum ca barba'su o tinea de un picior si striga si el acolo in sala de acoperea pe toata lumea: push, breathe...etc....ceea ce eu nu imi pot imagina inca ....si nici macar nu ma vad in asa situatie.....dar asta e alta poveste).
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura
Dana15 spune:
Draga de MariaI..mi se pare o femeie atat de puternica...stia de ceva vreme de pb aceasta a lui bb, dar nu si-a pierdut credinta..sa fie cum vrea DD
si mie mi se pare putin ciudat ca o lasa sa nasca natural..in acest fel bb cred ca sufera mai mult..
Monica un
si o imbratisare tare, tare!
Dana 32s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
Eu sunt aici sunt bine..må rog så fie totul bine cu MariaI si bebe..

Monica nu mai plange ca nu ai cum så ajuti asa..Hai te rog revino-ti si scrie mai mult pe aici så te stim ca esti bine..te rog eu..
Si fetelor mai cu optimism putin asa acum zice si Aida..ati uitat ca suntem o odisee norocoaså??..Asteptåm si ne rugam...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Am citit si eu de Maria ...offff.....

nici macar nu stiu ce sa spun dar ma bucur macar ca exista sansa unei operatii si sansa de a fi bine.
Hai sa ne prindem de aceasta parte a povestii triste.
Doamne ajuta bebelusul mic mic si mamica curajoasa.
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 4 zile pana nu voi mai fi singura
monica_dicut spune:
MIe mi-au iesit bine analizele dar m-a socat dra ca cica tre sa continui cu clexane si dupa nastere... o sa ma duc la ea la o luna dupa ce nasc. Colesterolul iar a luat-o razna adica e 337 dar recunosc sincer ca le-am cam comis... or fi chipsurile alea de vina
. NU vreau deact sa fie bebe bine mama masii de treaba, sa-l scoata cand or vrea si cum or vrea ca nu mai popt in stresul asta.
Azi-noapte am avut contractii dese si dureroase dar nu erau de nascare. SI azi m-au mai incercat dar mai putin. Abia astept ziua de maine la doc sa vad ce-mi zice, cand il vad pe bebu 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
Doamne .. monica am lacrimi in ochi pentru draga noastra Maria. sper sa fie puternica orice ar fi. cred ca ar fi bine sa insiste pentru cezariana mai ales avand in vedere problemele lui bebica ..
te rog sa-i transmiti gandurile noastre bune, rugaciunile noastre si pupici si imbratisari calde!
ne vom ruga pentru bebe! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
crocodana spune:
MariaI suntem alaturi de tine....
si tinem strans pumnii sa fie bine! Fetelor nu stiu daca suna deplasat sau nu dar poate stabilim o ora in seara asta la care chiar daca nu suntem pe forum sa ne gandim si sa ne rugam pt Maria si bebele ei! 5 minute atat!
andraiulia asta e si problema mea cu caruciorul ca nu stiu daca sa am incredere sa-l iau de pe net fara sa-l ating, intorc, sucesc, rotesc, dau 2 ture...si pe net sunt mai multe modele care imi plac
miha74, multumesc pentru sustinere, inca nu am inceput razboiul, inca sunt in faza in care ma hotarasc daca sa fac ceva sau nu pentru ca nu va fi usor, astept si parerea unui avocat..ca sa-l incep ca sa pierd...zau ca nu imi vine; felicitari pentru cumnata, sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!
cami_pus cum merge campania? ceva progrese cu banutii?
ellenuta, multumesc pentru sfat, asta a fost primul criteriu greutatea!
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut MIe mi-au iesit bine analizele dar m-a socat dra ca cica tre sa continui cu clexane si dupa nastere... o sa ma duc la ea la o luna dupa ce nasc. Colesterolul iar a luat-o razna adica e 337 dar recunosc sincer ca le-am cam comis... or fi chipsurile alea de vina . NU vreau deact sa fie bebe bine mama masii de treaba, sa-l scoata cand or vrea si cum or vrea ca nu mai popt in stresul asta. Azi-noapte am avut contractii dese si dureroase dar nu erau de nascare. SI azi m-au mai incercat dar mai putin. Abia astept ziua de maine la doc sa vad ce-mi zice, cand il vad pe bebu ![]() |
Nu mai este mult Monica si il vei vedea pe bb..sunt curioasa ce zice maine doctorul; te cred ca esti nerabdatoare si stresata..
Doamne ajuta sa fie totul bine!

Dana 32s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi