Colectia de toamna - iarna 2005 (245)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_80 spune:
La multi ani, Catutza, sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sa-ti fie de bine petrecerea de ieri!
Noi venim de la intalnirea cu Maria si Coralia, tania nu a putut sa vina, speram ca ne cunoastem maine. A fost foarte frumos, le/a luat un pic pana sa se joace impreuna, la sfarsit nu se mai dadeau dusi , sareau cu randul dintr/un copac. Fiecare credea ca acum e randul lui
. Ana a fost model de cumintenie, ne/a privit in majoritatea timpului invers
, dat fiind ca statea in picioare cu capul in nisip, Andreea si Maya s/au tinut de mana, alergand in urma lui Cristi. Spre final el si Maya s/au luat la bataie pentru o crenguta mica, la fel ca inca o mie de crengute mici din parc.
merg sa culc copilul cu forta, a apucat/o amocul.
roxisialexia spune:
La multi ani, Mihaela/80 ! 
Santate multa, fericire si noroc.
Catalina, La multi multi ani!
Sa fii fericita, sanatoasa si tot ce iti doresti

maria 
meemsy, aha, de asta nu mai scrii nada
esti in sezon de colindat
. esti din hunedoara?
inuta sa stii ca tu chiar m-ai motivat si imi spuneam ca daca tu poti atunci si eu trebuie sa pot, dar in felul asta mi s-a cam dus statul la pc si odihna mea.
. te
si va doresc regasire fierbinte 
joy succes, fii optimista si priveste numai jumattea plina
"Era odata un barbat care sedea la marginea unei oaze la intrarea unei cetati din Orientul Mijlociu. Un tanar se apropie intr-o buna zi si il intreba:
- Nu am mai fost niciodata pe aici. Cum sunt locuitorii acestei cetati?
Batranul ii raspunse printr-o intrebare:
- Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?
- Egoisti si rai. De aceea ma bucur ca am putut pleca de acolo.
- Asa sunt si locuitorii acestei cetati, raspunse batranul.
Putin dupa aceea, un alt tanar se apropie de omul nostru si ii puse aceeasi intrebare:
- Abia am sosit in acest tinut. Cum sunt locuitorii acestei cetati?
Omul nostru raspunse cu aceeasi intrebare:
- Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?
- Erau buni, marinimosi, primitori, cinstiti. Aveam multi prieteni acolo si cu greu i-am parasit.
- Asa sunt si locuitorii acestei cetati, raspunse batranul.
Un negutator care isi aducea pe acolo camilele la adapat auzise aceste convorbiri si pe cand cel de-al doilea tanar se indeparta, se intoarse spre batran si ii zise cu repros:
- Cum poti sa dai doua raspunsuri cu totul diferite la una si aceeasi intrebare pe care ti-o adreseaza doua persoane?
- Fiule, fiecare poarta lumea sa in propria-i inima. Acela care nu a gasit nimic bun in trecut nu va gasi nici aici nimic bun. Dimpotriva, acela care a avut si in alt oras prieteni va gasi si aici tovarasi credinciosi si de incredere. Pentru ca, vezi tu, oamenii nu sunt altceva decat ceea ce stim noi sa gasim in ei. "
ioana
.
nokisor ai asa un aer de vacanta, imi place starea ta 
vad ca nimeni nu spune nimic de intalnirea cu BIC, ce se intampla? daca nu se decide nimic, bic, te sun sa ne vedem intr-o dupa amiaza.
lavi co placut! 
negara, have fun la mare
. astept poze si impresii ![]()
feli vacanta placuta!
maria_alexia spune:
Vad ca Mihaela mi-a luat-o inainte cu relatarea, dar eu avut 2 iedutzi de culcat
.
Daa, am reusit in sfarsit sa ne intalnim si speram s-o repetam maine seara, poate chiar in formatie completa.
Ne-am bucurat sa le cunoastem pe Mihaela si pe Maya (pe ea am recunoscut-o din prima privire aruncata prin parc, asa un par blond si niste ochisori albastri se remarca imediat
). Cristi e prieten bun cu Andreea Coraliei, ne-am mai intalnit in ultima vreme, Andreea e linistita si finutza, povesteste frumos... Cu Maya s-a potrivit Cristi bine la alergat, jucat cu mingea, sarit din copaci si... luptat pe crengute
. Iar Anuca mea nu era chiar in apele ei, normal ca a fost cuminte daca am tinut-o tot in brate.
Trebuie neaparat sa ne mai intalnim sa-i socializam, a fost chiar frumos
.
Joy, subscriu la sfatul lui Noki: praful se sterge odata pe saptamana. Maxim
. Altfel distrugi anticorpii copiilor, ai grija

Ina, mamma mia ce de spatiu ai si tu de intretinut. Cu sportul asta m-am ocupat si eu multa vreme, acum am lasat-o moale de tot. Desi, nici eu nu ma simt bine daca nu pun lucrurile la locul lor
.
Noki, eu n-am vazut-o ca pe o zi proasta/ghinionista etc., a fost mai degraba rodul oboselii mele care se toooot acumuleaza
. N-as avea niciodata timp pentru mine sau pentru ce imi doresc sa fac, asa ca mai tai din somn, din timpii de relaxare... Sper sa mai rezist asa o vreme
.
Roxi, si eu trag cu ochiul la voi, la Ina, la Mara, la Ioana... E greu cu 2 pui mici si te mai mobilizezi cand vezi ca totusi se poate
. Daca n-ar fi oboseala asta, bat-o vina!
Bic spune:
Hai ca Anda m-a "ajutat" un pic cu intilnirea.
Ce ziceti de duminica viitoare, pe 23 august? Ora o decideti voi, dar tineti cont ca noi ar trebui sa fim inapoi acasa pe la 9 p.m. ca altfel ne cearta bunicu' :). Dar sa vedem cum e si vremea.
Este foarte posibil sa am masina, dar nu stiu inca sigur.
Oricum, locurile la care ma gindesc eu sint Cismigiu, parcul de la sosea unde ne-am intilnit acum doi ani, parcul din Vatra Luminoasa unde ne-am intilnit tot acum 2 ani, Parcul Circului, unde ne-am intilnit acum 3 ani. Dar voi decideti ca stiti cel mai bine detaliile despre locuri care pot parea misto si nu sint si invers.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
roxisialexia spune:
Eu sunt de acord cu data de 23, ora -dupa amiaza, nu?
locatia- cismigiu nu mi se pare potrivit, fiind duminica va fi super aglomerat.
- vatra luminoasa este foarte mic si la fel de aglomerat intr-o zi de duminica.
ce ziceti de carol sau ior ?
meems spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxisialexia meemsy, aha, de asta nu mai scrii nada . esti din hunedoara?Roxana mami de Alexia si Matei. - Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! - |
Nu, sunt din Hateg, de foarte aproape de Hunedoara. Frumoasa povestioara ta!

Miha80, Maria-Alexia, Coralia, sa va fie de bine intalnirea!! Vrem poze
joy04 spune:
Roxi
you, super misto povestioara. Inteleapta.
Noki eu am impresia ca nu pot respira in casa cand vad praful de pe mobila. Nu stiu daca nu l-as vedea daca as putea trai. Eu stau pe partea de sud, bate soarele in casa tooooata ziulica si nu-l pot ignora.
Serios, mi se pare ca-l am in gura, in nas....il simt.
Chiar mi-e ciuda ca nu pot veni la intalneala....
. Acum ca s-au marit kinderii si mi-era si mie mai usor.
catutza spune:

va multumesc din suflet pentru urari 

Ina , deci mica Rachel are vita nobila
de aici i se trage delicatetea! ma bucur ca scrii din nou mult 
Noki , la multi ani in avans, sa fii sanatoasa, fericita si implinita sufleteste 
Meems , am intrat si eu in clubul vostru
ce mai face Craciunita? nu ne mai scrii de ea mai nimic...
va urez intanlire placuta
, ne "vedem" luni
P.S am pus poze de la ziua mea
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
maria_alexia spune:
Catutza, iti uram si noi La multi ani fericiti si sa ti se implineasca cele mai frumoase vise!. Scuze, ramasesem confuza cu data in care e ziua ta
. Frumoase pozele
.