Colectia de toamna - iarna 2005 (245)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Maria , merci mult
cum sunt telefoanele si aparatul foto?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Please, fie-va mila...sunt o habauca si-o uituca. Cu intalnirea, zic.... de cand ma tot coiesc si uit sa propun data de 22 august, sambata.
Eu duminica pe 23 nu pot decat dimineata. Dupa-amiaza e ziua de nastere a Karinei, prietena noastra de familie, care-si tine ziua duminica in loc de luni, special ca sa putem merge noi - ca luni plecam in Turcia-, deci no way sa aman.

Dar taaare as vrea sa le revad pe Biculina si pe Sma cea frumoasa. Ce ati zice de sambata? E si mai liber prin parcuri...Eu una nu am obiectii la "locul faptei", ajung oriunde, daca nu e duminica dupa-amiaza.

Catutza- multumesc de urare. Esti prima care-mi ureaza anul asta. Faine pozele...se vede ca v-ati distrat. Mama, da' ce nunta smechera.

Roxi- apoi daca amu nu ma bantuie aer de vacanta...cand?

---

Maine ma duc singura sa culge bufnita. 430 km de drumaraie. Bleah. O sa ma opresc sa pozez biserici transilvanene.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza,

Fetele au fost mult mai rapide decat mine si au povestit despre intalnirea noastra,eu mai adaug niste poze facute cu telefonul meu,ca niciuna nu aveam aparatele http://www.flickr.com/photos/25531152@N03/sets/72157622071574346/,
sper ca se poate accesa adresa.

A fost foarte frumos,copii au socializat,pacat ca nu am putut sa stam mai mult ca se apropia ora mesei si fiecare a trebuit sa ne indreptam spre casele noastre

Noki drum bun in recuperarea bufnitei !
Catutza La multi ani! cu intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ne-am repatriat si noi de la mare, maimuta e cu febra mare de ieri seara, sper ca toata lumea lumea e bine, n-am citit nimic din urma

Fug la despachetat..revin cand termin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutari si de la noi.
Catutza, Miha LMA! si de la noi cu intarziere.Si tot ce va doriti pe lumea asta! Eu cand va aud cu schimbatul prefixului...ma gandesc ce tinerele sunteti, of ce mai trece vremea.
Fetelor sa va fie de bine intalnirea de la Sibiu. Am vazut pozicile Coraliei. Mie tare imi place Sibiul, am cateva foste colege de facultate care locuiesc acolo asa ca am vizitat orasul de multe ori. Mi-ar placea sa stau acolo...din pacate insa sotul din dotare nu vrea sa se mute in oras mare.
Madau, sanatate Mirunei.
Ina, imi pare bine ca mai intri cu noutati. Imi pare rau pentru povestea neplacuta cu bona, ce sa faci sunt tot felul de oameni in lumea asta.
Cami, Feli, multumesc pentru aprecierile privind pozele noastre.Nu stiu daca sunt chiar atat de linistita precum par , ca doar sunt Rac, si astia vad probleme de obicei si acolo unde nu sunt. Si eu care credeam ca e cea mai proasta zodie, voi acuma imi ziceti ca ca nici pestii nu sunt mai prejos?
Feli, o parte din poze sunt facute in Austria, din partea a doua a albumului, dar civilizatie e si in Ungaria si in Austria.

Am mai trimis cateva poze in contul comun, de la VD si de la gratareala din week-endul ce tocmai a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare colectie,

urez din tot sufletul LA multi ani !Cata si Miha,sa aveti parte doar de bucurii,zile senine,armonie in familie si sanatate multa!

eu sunt prinsa la servici cu o gramada de treaba, zilnic mi se cer situatii urgente iar cheful si elanul meu a fost "ajustat" la salar cu exact 500 lei(din sporuri ,ore suplimentare si bonuri)

Sorana e bine ,e foarte cuminte si intelegatoare(sta si se joaca frumos singurica in zilele cand imi duc acasa de lucru), merge la bunici in weekend si deobicei doarme acolo sambata-dumicica .

noi ne pregatim de mers in minivacanta de vineri-Duminica la o pensiune in Maramures(unde se agata harta in cui),sper sa fie frumos si relaxant ,departe de aglomeratie .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mihaela cu scuzele de rigoare abia acum m/am desteptat si am vazut ca a fost ziua ta.La multi ani!sanatate si bucurii in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani
MIHA!
CATA!
NOKI?

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Camelia, si eu iti remarcasem lipsa de pe forum. Oare ce coci tu acolo?

Madau, reparare rapida Mirunei

Soanso, parca tu lucrezi la sanatate, nu? Chiar asa albastra e situatia? Tocmai citeam ca din sept li se termina fondurile...

Intrebare intrebatoare: voi de unde va luati stirile?
Noi nu deschidem TV-ul. Am incercat recent sa vad stirile si m-am oripilat. Citim zilnic hotnews si un ziar local, periodic ceva bloguri, eu mai am saptamanalul meu (Dilema) de care am nevoie ca de aer. Dar nu ma prea simt conectata la realitate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

? care dintre realitati, maria?
oricum stirile care conteaza sunt extrem de ascunse, asta in masura in care sunt considerate stiri... si nu merita sa vezi/auzi/citesti un ceas/20 de pagini de junk pentru 2 minute de stiri.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput