Colectia de toamna - iarna 2005 (245)
Raspunsuri - Pagina 9
mandyksch spune:
Maria, ca sa fiu in ton cu tine
, in week-end am spalat bluetooth-ul lui V.
Era in buzunarul camasii.Cand spal ma uit in buzunarele pantalonilor, la camasi nu prea, asa ca i-am tras o baita buna. V zice ca dupa spalarea cu Ariel parca functioneaza mai bine acum.![]()
Noi stirile de la TV si ziare, Kriszti are voie la TV si PC dar timpul este limitat. Din pacate parca nu iti vine sa mai deschizi TV, numai stiri proaste de peste tot.
La noi la Ocna, s-a deschis de la 1 august un strand care a costat 2 milioane Euro (un fost lac amenajat in genul lacului Ursu de la Sovata, plus ceva bazine cu apa normala)Inca nu am fost. Sper sa fie un prim pas pentru dezvoltarea turistica a zonei. Nu inteleg de ce nu sunt exploatate inca beneficiile salinei, e la 2 pasi de noi dar nu este amenajata asa cum e la Praid de ex. S-ar putea face bani din turism (oricum orasul este falimentar acum), mai ales ca lacul sarat amenajat are si indicatii terapeutice.
soanso spune:
maria_alexia, da in sanatate(programe nationale) lucrez,cu fondurile e jale pe toate planurile...bugetul e foarte limitat ,bani luam mult mai putini dar munca parca s-a inmultit(cer astia situatii la greu).
ziare...mai citesc online pe e-ziare.ro(cand am timp) -deobicei imi "arunc" privirea peste titluri
,la stiri la tv mai prind in weekend retrospective, o urmaresc pe Gabriel V Firea.Am citit adevarul de lunea cu cartile pt copii
avem toata colectia!
magic english-nu-l mai cumpar pt ca il gaseste sory pe net a descarcat numerele 5,7 ..deci nu merita sa dau banii pe ele-singurul inconvenient e ca nu se vad bine pe dvd dupa ce le ciopiaza ,se vede imaginea distorsionata.are succes la copilasi???
mandy,da-mi te rog mai multe detalii despre acel strand -este in Ocna Mures?
cine stie in ce data se deschid gradinitele?
mandyksch spune:
Soanso, este mai aproape...la Ocna Dej.
Nu stiu insa sa iti spun daca este bazin de copii sau nu. Uite mai multe informatii aici:
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=28612
La Kriszti incepem pe 1 septembrie, dar el e in regim de camin.
madau spune:
cine stie care e doza la Algocalmin picaturi...cumva 1pic/kg corp? Are Miru febra 40.2, nu-i scade cu nimic

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
mandyksch spune:
1 picatura/kg copil, dar nu mai mult de o jumatate de fiola. Si impachetari, plus cartofi cruzi in sosete sau sosete inmuitate in otet. Sanatate.
Morgano spune:
1 sup. de novocalmin de 300, 1 bucata cearceaf ud la temp camerei, deci min. 25 de grade acum, sosete cu 1 otet mere/1apa calduta. Daca frisoneaza si nu e ok, 112 la tel.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
dordia2000 spune:
Hallo, remeber me???
Salutare fetelor...mi-a fost dor de voi dar...din diverse motive nu am mai intrat nici masar sa va salut. Sa-mi fie rusine si merit toate bicele si batele din lume.
In ultimele sapt am fost ocupata cu nunta sora'mii, botezul unui var...concediu cu copilasii...si in rest cam atat. Mi-am schimbat si locul de munca si sunt multumita de asta.
Voi ce mai faceti? In functie de timp o sa mai citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Poze o sa pun in weekend ca sa vedeti ce mari si frumosi suntem.
Acum va poop si sper sa pot intra mai des.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
maria_alexia spune:
Corap, asa-i, de asta intrebam si eu, ca m-am saturat de filtrat junk-ul.
Mandy, aoleu, deci si tu ai desprafuit bluetooth-ul
. Noi am recuperat mobilele aproape in totalitate, ap. foto ne tine inca in suspans.
Dordia, ma bucur sa te auzim, si mai mult ma bucur ca sunteti bine pe toate planurile.
Noi tocmai ne-am intors de la intalnirea cu Mihaela & Maya, Tania & Stefan & Anna si subsemnatii. A fost o adevarata experienta, deja sunt mari copilasii, am fost extrem de uimita sa-i vad cum socializeaza la varsta asta. Dar am cam ametit de cata zarva au facut
, poate revin cu impresii ceva mai incolo.
bb_alinus spune:
Seara buna si de la noi! Ne-am intors din concediul fulger de doar o saptamana, a fost frumos, cald dar si cu vant racoritor numai bun, peisaje frumoase, stil balcanic, taverne bune sau turistice, missa s-a distrat de minune, si-a facut prieteni ( chiar si un iubit ca sa il inlocuiasca pe cel ce tocmai a plecat sa locuiasca in Singapore
) Hotelul bun, servicii asemenea.
Nu am citit nimic din urma dar am reusit sa trimit poze in contul comun.
Sanatate Mirunicii, sper sa scada temperatura desi cred ca ar fi bine sa o zbughiti la spital!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii