Colectia de toamna - iarna 2005 (245)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza, deci largim cercul celor care schimba prefixul anul asta! Nu-ti urez pana maine

Noki, ce faine-s pozele! Mai ales cele de la Hunedoara Deh, io-s subiectiva. Si sa stii ca si pe la mine a bantuit virusul ala de spart bugetul, tre' sa ma tin departe de mall.

Maria-Alexia, sper sa va recuperati aparatura "botezata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Miha la multi ani cu sanatate, impliniri si fericire!
hai ca ma grabesc sa postez rapid, cit inca mai este ziua ta aici.

urmeaza ziua lui Cata -chiar daca ti-am urat in avans, o mai fac din nou , niciodata nu strica mai multe urari, stii ca mi-esti draga - la multi ani cu fericire, cu noroc si implinire! si multaaaaa sanatate.

care dati de baut, ca nu am mai baut o sampanica de la revelion?

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Meems

Bic, sa ai o sedere placuta; cit stati? bucura-te de Ro si pentru cei care nu se pot bucura anul asta. Mai ales de bucurestiul meu drag. asa cum este, inima mea toto acolo a ramas demult.

Maria

Citat:
Ina, ce petrecere frumoasa! Da, da, Rachel are sange de printzesa . Iar Bobitza pare atat de matur cu camasa . uite ca nu mai retin daca ne-ai dat si "coordonatele" lui, dar pare tare inaltutz si voinic.
ehe, pai ceva sange albastru ( mai diluat, asa ) curge si prin venele ei, ca bunica-mea a fost din neamul Vulcanescu.
Bobby avea la un an vreo 10,650 kg si nu mai retin citi cm, trebuie sa verific in carnetel.

NegaraC. imi pare rau ca nu poti vedea toate pozele. mi s-a mai intimplat si mie. incearca sa te intorci inapoi la cele pe care nu le vezi, la mine a tinut faza. Da, Rachie era in poza.

Ile, concediu placut!

Corapino, tare frumos iti sta in bluza albastra. mama, ce vacanta misto, ce fericire pa capul vostru, locuri frumoase si romantice + ati stat singurei , ca doi porumbei

Roxiutz, dulce Alexia cu perlutele ei.
sa-ti spun sincer, nu mai am timp sa (ma) simt in nici un fel cind sint acolo, singura mea bucurie este ca - fiind spatiul mult mai mic decit acasa - am de strins/curatat mai putin.
ma intrebai mai demult cum reusesc sa tin curatenie ( nu mai stiu daca am raspuns) este destul de greu, frustrant, ma chinui singura cu chestii inutile (nu-mi incep ziua daca nu am facut toate paturile din casa, chit ca la ora prinzului copiii dorm din nou , deci o pierdere de timp, dar este o rutina care imi da o stare de "liniste" ). o perioada am avut o femeie care imi facea regulat curatenie, eram multumita de ea, ii plateam o suma astronomica dar mi-am spus ca se merita "rasfatul" ptr linistea mea sufleteasca , desi eu faceam in continuare curatenie, nu puteam sa astept cu bucataria plina cu resturile copiilor de la fiecare masa. de fiecare data i-am dat saci cu haine de-ale mele, de-ale copiilor, jucarii, am scos carne din congelator, multe dulciuri ( Rachie primeste si eu nu-i dau decit foarte rar) , nu a plecat niciodata cu mana goala, mi-am spus ca-mi fac o pomana fiindca are 6 copii. ei bine, cucoana s-a intins cam mult, nu i-a ajuns un salariu mare, cadouri peste cadouri, mese intinse de cite ori venea, o plateam penttru un anumit nr de ore si intotdeauna pleca cu o juma' de ora mai devreme sub diferite pretexte , etc., a inceput sa sterpeleasca din casa obiecte - cu valoare materiala foarte mica, dar mare sentimental- . in iulie a plecat in ro si urmeaza sa se intoarca prin septembrie, i-am luat deja cheile casei dar nu stie ca nu va mai fi angajata. pacat, fiindca ii facusem rost de mai multe cliente interesate, dar nu am sa reecomand o hoata. asa ca de acum incolo ma chinui singura, cum am facut-o si inainte de venirea ei. de obicei imi iau cite un etaj pe zi, altfel nu reusesc cu astia mici. si la noi se circula in toate cele 9 camere,deci trebuiesc intretinute, curatate. plus baile, bucataria care este un calvar, matur si spal de trei ori pe zi.
am dat multe piese de mobila, am golit casa de decoratii + chestii inutile, astfel am mai putin de curatat si nu stau cu sufletul la gura ca trag copiii de ele si se ranesc. cind eram mai tanara imi doream cit mai multe ( incepind de la cosmetice, bijuterii, pina la moibila, aparatura electronica, etc.). pe masura ce imbatrinesc, vreau sa scap de ele, sa am cit mai mult spatiu liber.

Lavi, ce harnicuta si organizata esti cu programarea concediului ptr anul viitor!
asa eram si eu odata, insa am vazut ca nimic din ce-mi propuneam nu se materializa, si acum imi fac planuri pe termen scurt ca sa nu mai fiu dezamagita.

Nokisor bine te-ai repatriat! tare scumpa bufnita cu rochita albastra si cordeluta. si strabunica in good shape. o admir mult pe Aghi, cit de implicata este in viata Saraliciului.
cu patima aia a sopaitului, cred ca este foarte normal, meriti pe deplin sa te rasfeti putin, dupa atita toceala.

Lavi, Cristina N co placut!

Ioana
Citat:
Na, mai, Feli si dk o scoatem din horoscop, noi cui mai ramanem cu toate depresiile noastre? Concediu placut!

prietenele mele cele mai apropiate sint pestoaice; nu-mi puteam dori prietene mai fidele, mai generoase si mai altruiste. si as spune ca mai degraba ii ajuta pe cei din jur sa scape de depresii. faine fete! Ioana , nu stiam ca esti pestoaica, credeam ca esti intr-o zodie mai agresiva , pestii sint foarte pasnici, linistiti si mai comozi ( ori tu esti atleta, te catari pe munti mai tot timpul ).

Aoleu, Maria, imi pare rau. sper sa nu fie pagube prea mari.

cu intarziere, urez tuturor Mariilor mici si mari un calduros la multi ani!

ma retrag la depou.
si o saptamina buna!

ps - gaselnitza; am pus niste apa de gura mentolata in apa cu care am spalat pe jos. miroase tare frumos .

Mergi la inceput

am vrut sa scriu apa mentolata de gura.
graba, bat-o vina!

Mergi la inceput

apropo, mai stiti ceva despre Cami, ca n-a mai postat de multicel si ea era o "regulara" ? este in co? eu am pierdut vreu capitol sau doua , deci nu mai sint la curent cu stirile.

bre, nici o insarcinata pe-aci? devine colectia "batrina" nu se ofera nimeni?...m-as oferi eu ... da' n-am cu cine . eu cu soata comunicam numai prin celulare. si ne vedem la inceput si sf de sezoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Saru' mana de urarile in avans, dar la noi in Moldova se sarbatoreste Sf Maria pe 8 septembrie

Ina, eh, mi-au mai spus fete de pe-aici ca am mina optimista, adevarul e ca ma pricep tare bine sa incurajez lumea, dar mai putin pe mine Ai mare dreptate in ceea ce priveste prietenia si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti

Maria, sper sa-ti recuperezi toate "muraturile". Fac si eu haz de necaz, dar sincer sper intr-o paguba minima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Ina, aici sunt , multumesc de intrebare! Am fost mereu in zona, dar n-am mai apucat sa postez !

Miha, LA MULTI ANI!!! Sanatate multa, implinirea tuturor dorintelor si fericire iti doresc! (scuze de intarziere)

Cata, LA MULTI ANI ! Sanatate, fericire si iubire iti doresc!

Noki, tare faine pozele! Saralina e tare ghidusa si frumusica!
Imi pare cunoscuta rochita asta ... nu cumva e H&M? Are si Daria una la fel!

Maria, bafta la recuperarea aparaturii!

Am vizionat pozele Cristinei N. si ale cuscrei, Mandy... SUPERBE!
Cristina, Elise e tare dulce si ce activitati are ea ! Mi-au placut si pozele voastre cu gasca! Unde ati fost ? (scuze daca ai scris si n-am fost atenta)
Mandy, Kriszty e un adorabil ! Normal ca primeste bombonele si ale "atentii" ! Mi-au placut pozele voatre! Ati avut un concediu super ... super peisaje, apusuri de poveste! Bravo!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza! Puii mei inca dorm, la cat i-am catzarat w/e asta se pare ca sunt cam storsi.

Deci asa... Sambata, desi era booked (masa mare cu bunicii, duceam si eu diverse), am zis ca mai merge un munte de dimineata . Am aterizat in plina ceata si la vreo 12 grade, dar ne-a prins bine gura de aer curat. Am carat-o pe Ana in brate de ma dureau umerii si in final si capul (pb de la lipsa de oxigenare). Nevermind, a fost fain.
Seara chef. Noaptea... am mai stat si la un film, a doar era w/e, nu? Asa ca duminica eram rupti de oboseala. Dar... ne-a trebuit iarasi munte (ca tot suferim ca n-avem concediu vara asta). Si pe la pranz, rupti de foame, ochim noi un locsor de picnic dincolo de rau. Tati traverseaza primul, cu rucsac in spate si Ana in brate. Eu adun ultimele lucruri de la masina: rucsac in spate, husa foto in care aveam si aparatul si mobilele pe umar, izoprenul si sticla de apa, plus Cristi de mana. La rau imi dau seama ca nu ma descurc cu toate, arunc dincolo apa, apoi izoprenul... Fiind prea usor, aterizeaza in apa. Nu-i nimic, vreau sa plec sa-l recuperez, dar imi dau seama ca inca am prea multe bagaje. Pun husa foto pe mal si purced. Si atunci s-a intamplat minunea, numai il aud pe tati ca striga la mine - aparatele noastre s-au rostogolit fix in rau . Apa le ducea la vale, fuga pe bolovani sa le recuperezi, ma uitam la ele cum se rostogoleau prin torent si nu-mi venea sa cred . Pana la urma le-am recuperat din apa, dupa ceva scufundari si bushituri. Cam asta a fost, dupa momentul asta m-a luat un tremurat de genunchi si o jale... N-am mai avu chef de nimic... Prea multa oboseala .

Mobilele si-au revenit cat de cat, speram sa se duca si condensul din ecrane/camere foto, aparatul foto il mai lasam la scurs vreo 2 zile, el era cel mai pretios.

Asta fuse aventura noastra de w/e.
Aaa, plus ca n-o sa mai calc pe Transfagarasan veci si pururi in w/e in august, a fost iar ambuteiaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Neata fetelor.

LA MULTI ANI MIHA, CATUTZA, MARIILOR sa fiti sanatoase si iubite

Lipsa de timp acuta....sunt intr-o maaaare pasa de oboseala. Nu reusesc nicicum sa ma adun si sa ma odihnesc bine.
Azi sunt libera, sunt fara copii care au plecat cu soacramea si cu Cristi la tara, vin maine dupaamiaza.

Feli nu, Cristi nu a primit nicio oferta de job, mai rau este ca si la nasul nostru unde credeam ca sigur va merge este situatia mai naspa, se pregateste si el de ceva concedieri din agentii comerciali. Inca nu am vb, doar am auzit dar din surse sigure nu vorbe in vant, deci e clar ca nu face alte angajari.
Sincer ma gandesc cu groaza la perspectiva de a ramane cu 1.000 lei maxim pe luna.
(cred ca asta-i si motivul pt care nu ma pot odini cum trebuie si ma trezesc de n ori pe noapte si adorm f greu....subconstientul lucreaza)

Inuta jos palaria in fata ta. eu am intrat intr-o maaaare nesimtire - mai ales de cand vine si soacramea mai mult la noi si nu face mai nimic inafara de mancare - si nu-mi arde sa fac treaba. Acumde ex este praful nesters de vreo 3-4 zile si mi-ar trebui echipa de la "curat murdar" sa ma scoata din...rahatul asta. Nu ma pot concentra/mobiliza sa ma apuc de treaba. plus c amai am de facut niste comisioane.

Cred ca ma apuc de vazut poze ca-s restanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza, la multi ani sanatosi, voiosi, plini de impliniri si bucurii nenumarate! Distractie frumoasa la tara!Daca vrei shopping, mergi in mall Baneasa, ca acolo ai de unde alege.

Cami- deci ne citesti din umbra. Tz tz tz...na-na la fund daca nu revii cu adevarat in forta! Ai dreptate cu rochita, e de la HM.

Joy- of, grea perioada e pentru toata lumea. Numai de rele aud in jur, din pacate. Da' tu te sresezi ca e praful nesters de 3-4 zile???Pai la mine se face odata pe saptamana curatenie, in restul zilelor, sa fie sanatos praful. Propune-ti o zi pe saptamana de facut caratenie si in rest ingora-l.Trebe sa te mai si odihnesti, ca altfel cedezi psihic, ceea ce nu e bine deloc.

MAria- of, ceasul rau, ce mai! Io demult am decretat: sunt zile cand totul merge rau si poti sa stai si-n cap, ca tot rau merge si zile cand lucrurile merg ca unse. Singura problema ca e nu stiu cum sa le inmultesc pe cele din ultima categorie si sa scap de primele...Tinem pumnii sa se usuce toate electronicele.

Ina- hi hi hi, c figura esti cu datul lucrurilor "la batranete" si cu faptul ca vrei cat mai putine chestii in jurul tau. Asa si eu: am reamenajat nitel sufrageria, am scos unul din cele 2 birouri si acum, ca s-a eliberat camera, parca am alta stare de spirit.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput