Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)
Raspunsuri - Pagina 18
boticelina spune:
Moni_or facem si noi o afacere?
Nu aveti chef sa faceti o plimbare pana la Alesd? Ca acolo e fabrica de pantofi Melania si preturile sunt intre 30 si 60 de lei nu dublu fata de cum ajung la noi in magazin.
Ia uite ce mi-ar placea: www.hainedecopii.ro/baieti/incaltaminte/pantofi-sport-melania-19-24-1018600" target="_blank">adidasi si www.hainedecopii.ro/fete/incaltaminte/ghete-melania-it-7201600" target="_blank">ghetutze. Platesc in avans, platesc si expeditia ca oricum tot salvez niste lovele.
Nu de alta dar i-am luat sambata niste pantofi lu' fi-mea si mi-ar fi trebuit o sticluta de saruri, noroc ca am platit cu plasticu si n-a trebuit sa numar 150 de lei bancnota cu bancnota 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Sursu,
si sanatate baietului, sa treaca bubitele.
Kimmy,
si voua sa va treaca.
Boti, nu mai e alergica dar nu vrea sa bea decat san
. Stie sa bea din cana cu pai, numai ca se prosteste si dupa ce trage si isi umple gura cu lichid, il lasa sa curga din gura si rade. Evident se uda toata si trebe sa o schimb
.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Didi81 spune:
Salutare pepenime!!!
Ne-am intors si noi de la mare. Din pacate nu am reusit sa ne intalnim cu nimeni, profa tocmai pleca, iar Kimmy plecase deja. Boti o avea pe garga contagioasa, asa ca am lasat pe alta data
.
In rest e fost super, Aida s-a simtit minunat, e o adevarata fiinta acvatica, nu gluma, ii place sa se balaceasca in mare, cu colacul, ii place sa se tavaleasca prin nisip. In fiecare zi ne scula la 7, ii dadeam sa manance si la plaja cu ea, la intoarcere adormea in masina invariabil, o scoteam acasa si o puneam in patutul ei fara sa se trezeasca (cat de rupta era de oboseala dupa zbenguiala de la plaja!) dupa ce se trezea manca si dupa-amiaza iar la plaja, apoi iar acasa, mancarica si nani-nani pe la 8-9 seara! Asa a fost zi de zi, trai ordonat, nu ca in Bucuresti ![]()
Cand imi fac timp pun si cateva poze, sa vedeti si noul meu look ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
moni_or spune:
BOTI, offf, ce rau imi pare ca n-am stiut cu vreo 2 sapt. mai devreme, ca am avut drum pe acolo, i-am luat si lui Luca niste pantofiori. O sa incerc sa trec pe acolo, da asa, mai peste o saptamana doua, sa treaca prima data caldurile astea mari, bine? Sa vad daca il conving pe sot intr-un weekend sau daca nu il las pe Luca la maica-mea si merg eu in timpul saptamanii. Ce marime poarta Gargaritoiul? Inainte sa merg cu cateva zile o sa-ti zic sa-mi dai nr. de tel., ca in caz ca nu gasesc modelele astea sa te sun sa-ti zic cam ce au.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dma2007 spune:
am intrat sa multumesc fetelor care nu ne+au uitat pt urari!
inca nu-mi vine sa cred ca maria a facut un an...trece repede timpul...
o sa pun si ceva poze cand am timp
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si
sa creasca mare
boticelina spune:
Capri io cu laptele I hit the jackpot
Acum o saptamana eram la mama la tara si doar ce primise o vadra de lapte de la o vecina, direct de la vacutza Viorica, il fiersese, era cald si-am zis ia sa-i dau din asta lu' Garga, ca mi-era lene sa-l incalzesc pe-ala UHT. Deeeci, a sorbit cupilul meu 2 BIBEROANE unul dupa altul. Asa ca de atunci ii dau doar de-asta de tara si sparge, par egzamplu de ieri pana azi a bobinat 1.200 ml lapte 
Stiu ca si in Buc. au pus niste producatori dozatoare de lapte de vaca integral, poate ala io placea. Ca io ajunsesem la disperare, abia reuseam sa-i mai dau cu chiu cu vai 300 ml adunat pe zi.
Monila nu-i bai, tu mergi cand ai drum sau timp, ca io oricum urmaresc ghetute/pantofiori/adidasi pt toamna/iarna. Garga poarta 20-21. Probabil trebuie luate 21 ca vine frigul, mai pui o soseta, ea acum e intre numere
Iar ca model, mie nu-mi plac briz-brizurile excesive, prefer modelele mai de zi cu zi/clasice ca nu ne ducem la nicio sindrofie, sunt pentru incaltat pe afara. Saru'manusitele pentru disponibilitate.
Asa are si frate-meu un baiat la munca care e din Oradea si cand se duce acasa trece si mai ia pentru copiii colegilor diverse dar e om fara cupii si barbat pe deasupra si nu-i tot timpul inspirat... Mi-a povestit cumnata-mea ieri ca tocmai ii adusese 2 perechi si m-am gandit instant ca io am "pile" mai cu motz in Oradea
(aka tu)
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Didi81 spune:
Gata, am pus si poze. A avut o perioada de cateva zile in care statea mai mult in cap si se uita printre picioare, asa ca o sa o vedeti mai mult in pozitia asta
. S-a intamplat si noaptea in somn sa se ridice si sa stea asa.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
kamelya spune:
Kla 78 
Robert (map) 
Ana (truli) 
Adela bun venit
scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare
Daria este bine.sambata am lasat-o la mama ca noi am plecat la o nunta si s-a ales cu o julitura pe obraz
ma duc sa citesc din urma
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
Caprioara spune:
Kla 78
Robert, Ana 
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
monalac spune:
LA MULTI ANI KLA!
LA MULTI ANI ROBERT!
LA MULTI ANI,ANA!
FETELOR,MAI POVESTITI SI VOI despre pepenasi,ce mai fac,ce mai papa etc.
codrin imita tot ce vede,se incalta cu adidasii lui cris si umbla asa prin casa,imi scoate servetele umede din pachet si sterge mobila cu ele,se sterge in cap pana se face fleasca,vrea toate jucariile pe care le ia cris si urla pana le obtine,in ziua in care vine taica su de la serviciu urla intruna daca nu l tine taica su in brate,se catara peste tot si nu stiu ce sa mai fac pentru ca poate cadea ,daca ma vede cu blenderul in mana spune'papa'',pt ca stie ca ii pasez mancarea,se ascunde dupa perdea si spune''bau'',i am zis o data ''taci''[cand urla si acum imi spune mereu''taci''.
de o saptamana am inceput sa i dau lapte tnuva,pt ca nu mai bea lapte praf si a inceput sa bea mai mult,in jur de 700 ml pe zi,i l indulcesc cu miere[multumesc moni pt sugestie].
am citit ce a zis boti de laptele de tara,fina mea o are pe maica sa la tara si as putea sa iau lapte de vaca de la ea,insa mi e frica sa nu aiba microbi[oare se distrug toti microbii prin fierbere].pe de alta parte,ma gandesc ca laptele de vaca in stare pura e mai sanatos...voi ce ziceti?
BOTI,te sfatiuesc sa nu i iei lui garga pantofi din piele intoarsa,se fac naspa dupa cateva purtari.
MONI,eu zic sa nu i dai ciuperci asa devreme.
cris tuseste de ceva timp si cred ca o sa i dau antibiotic ca azi am fost cu el la pediatru si mi a dat klacid.