Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)
Raspunsuri - Pagina 16
pica1 spune:
Ciufolici...L-am dus eu pe Sebi ca eram prin zona si era liber. A fost pentru prima si ultima oara. Singurul motiv pentru cae ati duce un copil acolo este daca nu aveti o masina de tuns acasa. Eu am vrut sa ii ia putin din parul din jurul urechilor, ca nu imi place cind crste si ajunge sa acopere putin virful urechii si un pic din parul din varful capului ca deja era prea mare si nu mai statea sa il dau pe spate. Rezultatul este: un par extrem de scurt la spate care brusc se lungeste ... in jurul urechilor este ceva de zici ca e tuns cu ciobul si crestet sunt smocuri mai lungi si smocuri mai scurte. Bonus la asta platesti 25 lei fara bacsis si iti da in banii astia o jucarie de kk care ses trica in secunda in care pui mana pe ea.
Moni de ce te stre sezi cu oul???? Seb maninc aou numai cind este pe la sora-mea sau maica-mea ca eu nu binevoiesc sa ii dau.
Marina_1609 spune:
Pica, atunci ce propui in materie de tuns copil? ca sa stiu unde merg cand e momentul....![]()
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
alexa_teo spune:
fetelor cine imi da si mie parola de la picasa,nu merge cu cea veche,cred ca ati schimbat-o.
gata am trecut si de ziua mult asteptata,am taiat motzul,am cantat La multi ani,am papat tort...totul a fost bine,insa acum mai avem un hop de trecut,marti avem vaccinul,ambele si-n manuta si-n picior,am ceva emotii,sper sa iasa totul bine.
diarux multumim tare tare mult de poezie e supe faina,tare ne place.le are doamna profesoara.
adresa mea de email este ingerash_micutz4u@yahoo.com daca vretii sa-mi trimiteti parola de la picasa.multumesc frumos.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
Marina_1609 spune:
alexa indraznesc sa te adaug la lista![]()
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
gallyb spune:
PICA merci de informatia cu Ciufolici. Sper ca ajung eu saptamana asta pe acolo. As vrea sa-i dau o forma la par, din pacate a mostenit parul meu care este moale rau de tot, niciodata nu pot sa-l coafez. Daca ma tund capetele arata de parca ar fi taiate cu toporul, asa are si ea bretonul acum. Am incercat sa pun poze pe picasa sa vedeti ce freza are, dar nu se incarca.
Apropo, are careva dintre voi modem la orange? Noi am facut prostia de ne-am abonat la ei pentru net si acum ne pare rau. In alea 15 zile de testare gratuita a mers foarte bine, dar acu ba se blocheaza calculatorul, ba nu pot sa incarc poze, uneori renunt sa ma uit pe net din cauza ca o pagina se icarca in o mie de ani. Si am facut si prostia sa ma abonez pe 2 ani, deci am luat o teapa mare, asta e...
anaco spune:
Bun regasit!...cu mii si mii de scuze ca am disparut asa de mult de pe forum, tocmai in perioada aceasta de mare SARBATOARE pentru pepenasi....
Poate nu am foast chiar zilnic pe forum sa va citesc, dar am recuperat destul de mult....
Vreau DIN SUFLET sa urez LA MULTI ANI!!! tuturor pepenasilor care deja au implinit anisorul !!! Va pup si pe voi mamici dragi alaturi de puiutii vostri!!
Multumiri pentru urari adresate Marei la zi aniversara: Caprioara, ATB, irolf1, flo1980, ana_a, gallyb, Tecky, moni_or, diarux - pupici inzeciti pentru poezioara, dr_anca, dana81, monalac, Gini75, Gabriela82 ....sunteti tare dulci!!!

Am absentat cam mult...si am multe de povestit despre noi...in cateva cuvinte..suntem f f bine, crestem frumoase, voioase si sanatoase...asteptam si vacanta la mare in curand, ca la munte am tot fost vara asta...
moni puzzle de lemn cu sunete cum zicea Boti e foarte fain.... noi am luat din JO'KEE - un magazinas numai cu produse faine din lemn de pe langa complexul Carrf daca e si pe la voi...am dat 69 ron pe el...
Haideti ca revin mai indata...sunt la refacere dupa o nunta de aseara la care am fost nasi![]()
pupici dulci inca o data...ma bucur ca am revenit cat de cat(multam Atb pentru strigare...
- si iti urez Sarcina usoara! ca am citit cu mari emotii despre noua burtica!!! Bravo! )
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
anaco spune:
Am si o intrebare: voi dati la puiuti outele intregi deja? ![]()
anaco spune:
..si sa schimb si semnatura...daca tot am taiat motul Marei
Am trecut de primul anisor...
gallyb spune:
In sfarsit am apucat sa pun poze pe picasa, cine doreste sa ne vada...vizionare placuta!