Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana uite o reteta ptr cornete

http://www.gustos.ro/retete-culinare/aluaturi/cornete-pentru-inghetata.html

Unde se gasesc de cumparat nu stiu dar poate la Mega Image, eu am mai luat de acolo tarte (suportul) si am facut eu umplutura cu crema de cremsnit de la cutie si fructe, am mancat de ne-am spart.

Pupi.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Am venit de la intalnire cu Laurita si Mirci, la fel de placuta ca intotdeauna, nu mai zic ca Vlad a primit niste cadouri de . Iar eu care ma innebunesc dupa tzoale de bebei am cazut pe spate.

Copilasii s-au inteles bine, Vlad si-a mai luat cateva de la Mirci, e mai blegutz asa, el , nu stie sa se bata, dar il invat ca nu se mai poate, glumesc

Adriana, asa cum a spus Ylari, ma refeream la Parcul August. DAr am vb azi cu Laurita si pot lua troileul sa vin si in IOR daca e ok pt voi.pt morarilor tre sa negociez cu tati sa ne aduca si e mai greutz

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Stie cineva unde pot gasi de cumparat cornete pt. inghetata?
Ca facem in continuare experiente cu masina noastra si s-ar potrivi si.-un cornet

Adriana, la voi in zona nu vine masina de inghetata de la www.family-frost.ro/" target="_blank">Family Frost? Ca trece prin mai toate cartierele bucurestiului, in fiecare saptamana la aceeasi ora. La noi vine lunea la ora 18. La ei am vazut cornete de inghetata.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele

Nu am timp dar nu pot sa nu intru sa ma minunez IN gura mare de Vlady.
Nu-mi vine sa cred cum repeta tot ce-i spune maica-sa pe silabe, orice cuvant, el IL REPETA! Wow! Face ca porcul, ca cioara, ca toate animalele, nici eu nu pot sa fac cum face el... Este super super istet!
I-am povestit si luI Bogdan, sa se minuneze si el.
Si e un frumos si un blandut, m-a pupat, ce sa mai e febletea mea!!!

Adriana acu vad mesajul tau. Ne vedem joia viitoare atunci

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doarme Robert, deci ssstt... inainte de a da cu mopul (lucru care chiar nu se poate face cu el treaz)

Cami am uitat sa te pup de ieri Sau te-am pupat? Doua pupe nu strica.

Inais bine ati revenit! Imi pare rau de diaree. Si Robert e "molicel" de sambata, nu pot sa-i zic diaree (maxim 4 pe zi, mai moi) dar nici nu e Robert pe care-l stiu. Eu tot zic ca-i de la masele, ca ies 2 sus si 2 incisivi jos. Imi pare rau de insecta, ce sa-ti zic, una din marile mele fobii. Mi-e tare dor de voi, nici de mess nu mai am timp..uof.

Carmen multa bafta cu mutatul, Doamne ajuta sa gasiti mobilat si tot langa un parc, ceva.

Cleo am vazut pozele, prima data m-am speriat, am zis ca n-o mai recunosc pe Sara! Apoi am vazut ca de fapt sunt 3 fete frumusele acolo. Doamne ce a crescut si Sara, cat par are!! Alina are o floare in curtea aia!

Desiree, Alysh sa va fie de bine rasfatul! Eu m-am rasfatat aseara cu un munte de haine de calcat si o bere fara alcool.

Laura, Gabi asteptam vesti de la dr.Bune!

Aaaa..socrate super perlele lui Marean lea-m dat copy/paste mai departe.

Adriana bafta cu lapticul. Robert nu vrea de niciun fel lapte chior, apropo de ce zicea Cleo i-am dat asa prin somn, adica era un pic treaz si s-a pus pe icnit, deci nu e pacalibil.

Micaela tot absenta? Bineee...

MsBB tu ce scuza ai?

Fetelor, ce papa pt burtica deranjata sa mai fac? Pariez ca nu credeati ca veti auzi asta de la mine? Dar am epuizat:supa de periosare, pilaf cu legume, mar copt cu branza, orez cu lapte.

sI EDIT: Deci pana la urma afinele constipa sau nu? Ca i-am luat de joi, le iubeste, dar le-am cam asociat cu kk moale, ca sambata a bagat la greu, one by one, ca puiul de gaina

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

sI EDIT: Deci pana la urma afinele constipa sau nu? Ca i-am luat de joi, le iubeste, dar le-am cam asociat cu kk moale, ca sambata a bagat la greu, one by one, ca puiul de gaina

Lori , asa stiam si eu, ca afinele constipa, insa in cazul mandrei a fost tocmai invers.Se kk si de 6-7 ori pe zi . Asa ca am zis ca pana nu o face la de la mine afine nu mai vede . Nu de alta da' imi bea si kk toti banii
Io mai auzisem si de ceaiul de sunatoare. Acum nu stiu daca o fi aplicabil si in cazul unui copil de 1 an si daca ar fi acceptat de un copilash
Stiu ca se mai recomanda si infuzia de musetel si ceaiul de menta - dar la noi astea sunt cam vax-albina
Piure de morcovi?
Si io stiu? Daca vezi ca se agraveaza Enterol.
Succesuri

Bagam dans de legare a imprastiatei

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

normal nu am timp sa rasuflu desi bebe nani si ale e destul de cuminte mama are senzatia ca locuim undeva pe la polul nord mi l umple de pelinci si mi l intoarce parca i la protap si il trezeste vede ca are aere in burta desi el nu zice nik

asa iaca poze cateva.....http://community.webshots.com/album/574020337jGcJWS

Tudor ,Ale ,si 38+ KEVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Aniasip, Kevin e un dulce si tu arati fff bine. Sa creasca mare si sanatos!

Adriana cornete am vayut in metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

anisiap - superb flacau ai!!! si tu arati f. tanara!! zau!
iar zambetul asta: http://family.webshots.com/photo/2887685660103505599jOHpYY m-a inmuiat!

auzi, io am o frica...ai mai stiut sa tzii puiu mic in bratze?

cat despre mama ta, imi aduc aminte de pisalogeala socrilor si a maica mii- io le-o bagam ca: a zis dr asha-asha fac!!!

lorich, io zic ca la 4 kk moi pe zi sa nu te ingrijorezi, ca e perioada de masele, fructe... eventual sa ii scoti ce e prea kk-cios. Adicalea tot ce ai luptat luni de zile sa le bagi . mara 2 luni a facut 4-5-6 placinte pe zi - cand au iesit toate maselele - s-a reglat de la sine, 2 kk potoroase si atat.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Tot ma tin sa le zic fetelor felicitari pentru puiuti anisiap si alex@sara, si tot uitam. Deci FELICITARI, vai ce frumos si ce mic e Kevin. Vai ce mic e... Stiu ma repet, dar nu pot sa cred ce repede cresc de la a fi asa de mici la lunganul de fi-miu. Ma uitam evident cu dor la pozele cand era asa de mic. Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Anisiap o mamica frumoasa, astept poze si de la Alex@Sara si printesa mica.

Intalneala vrem si noi dar sa ne ziceti exact unde si cand ca eu nu inteleg nimic.

Am uitat: Poze din concediu aici

Mergi la inceput