Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza...

fiica mea bea laptele numai in somn - asha ca azi m-am trezit devreme, sa ii bag bibe pana a apucat sa prinda ce fac
Am fifitza mare si shmechera...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multumim frumos pentru reprimire si gandurile bune. sper ca zilele urmatoare sa ajung si cu ceva poze noi cu gargaritele.

Pana una alta ne delectam noi cu ale voastre -Laurita ce frumos baiet ai.. sa va traiasca si sa mai faceti.. Nu iti face griji ca se rezolva. Multa sanatate puiului si numai bine.

Cleo la scoala incerc sa obtin un alt BA amarat deocamdata; mai mult pentru atestatul de profesor sa pot preda(asta pentru cand ma fac mare..) ca imi trebuie ore de practica, niste cursuri extra si niste examene administrate de statul Georgia.

Gabitza ai inceput serviciul? Cine sta cu Raducu? a venit Dora inapoi?- sorry daca ai mai zis ca am ratat.

Laurita, Alysh, Ylari si toate fetele care lucreaza la proiectul bebe 2 sau 3 mult noroc! Tinem pumnii!!

mamicile si strumfii M&M si o dimineata super!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

fete dragi neata.
Nu reusesc sa mai scriu, va citesc insa pe diagonala.

Totusi nu m-am putut abtine sa nu va arat cum isi omoara copilul inconstientul asta si mai e si mindru de el..
Altfel...
Sis, succes la medic azi, sa dea DUmnezeu sa fie bine!
Ylari,ce-am mai ris cu dictionarele.Trec si eu prin Cringasi
Cleo, sunt verde...din sept merg si eu la electrostimulare, ca vad ca n-am spor la abdomene..
Nu mai stiu ce mai era, va pupez pe toate

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, chiar mi-era dor de tine. Ce mai fac baietii? Noroc ca ne mai zice Sis de tine ca esti bine.

Cami, da, am inceput serviciul de saptam,ana trecuta. Lui Raducu i-am gasit o bona noua, Dora n-a mai putut veni din pacate. Si Marianei ii zic cateodata Dora, asa de tare ma obisnuisem cu ea. Nu e chiar cum era Dora, dar sa zicem ca e OK. Avantajul cu Dora ca statea linga mine e ca nu se grabea sa plece, Mariana cam rupe usa cand vin eu acasa. Dar si vine mai devreme, drep este. Dora avea o problema cu punctualitatea dimineata. Asta e, nu le poti avea pe toate

Nadia, ce rasfat pe tine sa stai sa-ti vezi de ale tale, sa faci baie, sa dormi, sa mananci. Si sa vina si copilul happy acasa

Raducu meu ieri dupamiaza n-a mai avut nimic, dimineata iar s-a sculat caldicel. Nu i-am mai pus termometrul, i-am dat Nurofen direct si a scazut destul de repede. Nu pot sa ma uit in gura lui si face si o mica greva a foamei. Sta cu mancarea in gura, o plimba intr-una printre dinti pina ma satur eu. Mergem la pediatra cu el dupamiaza, poate ne lamureste ce e cu el.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, da Alsyh cand a zis ca vine in parc? joia viitoare sau pe 23? sau 23 ce insemna, ca azis ceva de 23?
sa inteleg ca va intalniti la 9:30 atunci?

Eu cred ca ajung mai tarziu in Pantelimon, ca 9:30 e prea matinal, ar insemna ca plecam de acasa la 8:30-9.
mai vorbim insa pana sapt. viitoare

Simona, da cine este Laurentiu Dumitru asta?
Bietul copil, pacat cu asa parinti - nu cred ca e singurul copil chinuit - cred ca din pacate exista destule specimene ciudate de parinti ce-si supun copiii la fel de fel de experimente

Lorich, azi incerc laptele. sunt curioasa daca are succes!
Multumesc mult inca odata!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna de dimineata!

Ne-ati uitat?

Ne-am intors de la munte (de marti). Am reusit sa citesc ce s-a scris pe aici. Am vazut poze cu copii frumosi, skills-uri de M&M (eu nu le voi insira...)...am ratat o zi de nastere: Doloress draga! Cu intarziere si sper sa ma ierti! si

Ne-am intors cu o diaree careia nu-i dadeam de cap, suntem pe regim de cateva zile si pe medicatia clasica (fara antib). Urmeaza sa facem niste analize..the usual stuff!

Voi pune poze cand le voi termina de descarcat.

Intre timp sa urez si bine ai venit pe lume Kevin, pui de Anisiap! Asteptam poze cu bb mic!

Alte lucruri despre noi nu stiu ce sa va spun. Am fost intr-o alergatura in conced. Am revazut locuri dragi (inclusiv Brasovul de care ne era dor si care ne-a surprins extrem de placut...acolo am locui daca s-ar putea). Am avut vreme de toate felurile...mai multi nori, dar asa-i la munte. Ne-am intors si cu buba de la o cazatura, dar si cu skills-uri noi. Am vazut si o mladita scumpa FOC : Sara-scortisoara! Ne-a ciupit si o insecta in prima zi de conced...de credeam ca ne intoarcem val-vartej la Buc de umflat ce ii era ochisorul...intr-un cuvant: ne-am distrat! Concediul cu bb mic nu mai e conced.! Dar a fost frumos. Obositor, dar frumos!
Mai vrem (daca o punem pe picioare acum) sa mai mergem cateva zile undeva...eu as vrea la mare...sa vedem.

Va si o zi frumoasa sa aveti!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana, 23 ii spunea inainte de revolutie parcului, adica 23 august, ala e Riviera

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Inais, bine ai revenit, imi era dor de tine si de carliontz. De-abia astept pozici cu ea si voi in concediu.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Sincera sa fiu Lavinia daca ne-ar sta si noua parintii aici probabil tot fara copil am sterge-o in concediu. Dar sa o ducem in Romania si de acolo sa plecam undeva pana peste cativa ani nu vom face. Insa vine o pereche de bunici cu noi in vacanta evident in speranta noastra ca vom avea cateva zile/nopti singuri . Noi la anu' vrem s afacem Canada si State, peste doi ani venezuela si in 2012...Olimpiada din Lonrda, dupa care speram sa ne ducem "down there". Si apropo de Olimpiada, haideti sa mergem mai multe. Ne alegem o competitie si ne luam biletele deodata. Eu evident vreau finale de gimneastica si la baieti si la fete, vreau si finale de la natatie si finale de la canotaj academic. In rest ma duc oriunde numa bani sa fie pentru atatea dorinte. V-am zis, nu?, ca in 2001 am primit cadou bilete la finala campionatului mondial de gimnastica, proba pe echipe feminin si ca fetele au luat atunci aurul. Moama cum pleznea inima in noi de mandrie. Tot intr-un cantat am tinut-o pana la Leuven, pe autobus, pe tren...Mai era in Raducanu in echipa si la rusoaice Horkina. Super fain a fost!

Doloress cum adica cu cine semana...cu mine si cu ta-su, nu vezi...bucatzica rupta . Sincer nu mai stiu...ca io am zis ca cu postasu' si ulterior am aflat ca postasu' e brunet cu ochi caprui (nu, nu e sotul meu postas), apoi am zis ca cu sectoristu', da si ala e brunet...Acu' mama zice ca seamana cu vecina, asa ca am o noua explicatie...Fata vecinei a fost moasa noastra la nastere, poate ne-o trantit cate una in cap si mie si lu' sotu' si o schimbat copilu'...le-o fi fost rusine batranilor sa aiba copichil la batranete . Ok, ok, tata era saten deschis (acu e gri) si are si ochi albastri, mama si fratele lui erau chiar blonzi, exact culoarea pe care o are acum Lorelei. Socru( are si el par de nuanta deschisa si ochi verzi, mama e si ea in mod normal saten deschis. Eu cu al meu frate suntem ami ciudati ca suntem inchisi amandoi. Eu am avut par negru si mi s-a deschis destul de tare, al meu frate insa a fost blond si acu' are par mai inchis ca mine... La trasaturi Lorelei e un mict intre tata(respectiv mama lui) si socru'. In orice caz, umblam cu actele dupa noi ca riscam sa ne legitimeze careva crezand ca am furat copilul mai ales daca o apuca plansul .

m-am lungit mult si intre timp a iesit cafeaua, fug sa imi pun o cana si sa ma apuc de munca.

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, am priceput, asa e, si eu stiam ca i se mai zice parcului si 23, da pe mom, m-am gandit la o data.

Inais, imi pare rau de peripetiile voastre cu insecte si diaree - se intampla, asa e, concediul cu copil e diferit

Stie cineva unde pot gasi de cumparat cornete pt. inghetata?
Ca facem in continuare experiente cu masina noastra si s-ar potrivi si.-un cornet

Mergi la inceput