Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree, rasfatz placut!!!
Ca_eric nasol, imi pare rau ca trebuie sa va mutati dar poate gasiti tot ceva mobilat, va tzin pumnii, pupici.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: am facut puiul cu susan si am pus l-am halit cu sos de soia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

MMMMMMMMMMMMMMMMMM, m-am rasfatat! Stef l-a luat pe Vlad si s-au dus la socrii iar eu am facut o partida buna de shoppinguiala, pt ca m-a provocat Laurita si am fost in Unirea, am completat colectia de toamna-iarna a lui Vlad, gata m-am linistit.
Duminica o sa mergem in Ikea si vreau sa dau o raita si la Next, dar am inteles ca nu prea sunt reduceri. E insa magazinul meu preferat si poate ii iau ceva micut si de acolo.

Ylari, sa-ti fie de bine puiul, ma bucur ca a iesit super.
Desiree, cu placere, pofta buna! e o reteta extrem de simpla, mai ales ca eu sunt departe de a fi o buna bucatareasa, iar cu Vlad e intre picioarele mele non stop e greu sa faci ceva mai complicat.
Mancasem la mare, la "Ciresica" (o terasa cunoscuta pt ca-i frecventata de Base) si mi-au placut mult.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ca_eric, nasol cu mutatul, dar poate aveti noroc si gasitit un apart. in acelasi complex sau poate ceva tot mobilat tot in zona. Succes!
Da, a cazut pe geam din enatentie, insa neatentia de neiertat e a educatoarelor, care au lasat geamul deschis - un geam jos, pana la nivelul podelei, nici nu a trebuit sa se catare undeva.
Am sunat la prot. copilului da ei cica nu se ocupa de cazuri de astea, mi-a dat alte adrese unde sa ma plang - nu mai intru in detalii

Ylari, scumpa nu e problema ca trebuie sa merg pe jos si mi-e urat singura, ci e vorba ca daca vin si cu Lara, mi-e mai usor cu amandoua daca mergem in Morarilor, ca asa se ocupa mama de Lara si eu stau cu Annika

Am vazut-o si eu poze cu Victoria cu ochi mari - ce suport haios de tinut porumbul, nu mai vazusem
Si pe cei 2 Robert si pe Lorelei -- ce blonduta e!
E frumos locul ala de joaca din lemn, am vazut ca se pune mult accent pe lemn in afara si pe contructii de genul asta - nu sunt chiar asa "ochioase" colorate ca cele din plastic, dar sunt mai rezistente

o noapte linistita
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Da iubita mea Laurita, ne vedem: la 9,30 e ok? la Riviera?
Mi-ai facut o pofta nebuna de Unirea, cred ca bag o fuga in seara asta si eu.
Mai da-mi si mie link-ul cu pozele voastre sa va recunosc maine
Azi mi-am facut cartofi prajiti si pui cu susan. am mancat pana mi s-a facut rau

Lorich, ai un smecheras frumos foc

Vlady

iubita, scuze, acu am venit din parc...am bagat strudel si 2 felioaie de pepene.
maine la 9: 30 e super abia astept sa te vad
uite AICI pozici te puuup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

'naseara

Pt descretit fruntile in pauza meciului:
Cineva (inca nu stiu cine) s-a apucat de facut o colectie cu perlele lui Marian Vanghelie, presedintele PSD pe Bucuresti. E demential!

1. “Vocea mea se va face auzita; oriunde. Si pe sub apa.

2. Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza;… sa; se înghesuieshte!

3. Soarta mea a fost hotarâta de destin.

4. Avem nevoie de lideri adevarati, nu de maimutoi implementati

5. Acel tânar care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur.

6. Eu am sa-l scot pe Gigi Becali din politica, pentru ca Gigi Becali m-a scos pe mine din sarite.

7. Sunt atât de nervos si de supa­rat, încât nu vorbesc decât adminis­trativ

8. Gigi Becali este un om uman

9. Deci manânci, existi.

10. Si-ntr-un pom daca ma puneti, eu am puncte de vedere.

11. Ma simt exact cum n-ar trebui sa ma simt

12 Chiar daca n-am doua sute de kile, când m-apas, m-apas rau pe oricine.

13. Ca si prieten cu Sorin Oprescu, ma doare vizavi de atitudinea pe care a avut-o Sorin Oprescu.

14. Pe mine ma recomanda foarte multe calitati

15. Numai cine nu lucreaza nu poate sa i se impute ca poate sa fie si mici greseli, dar nu astea.

16.Sunt lucruri pe care trebuie facute

17. Mai are mult pâna sa aiba punc­te de vedere asupra la ce spun eu.

18. Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenti aici în fata si pe care vreau sa le multumesc.

19. Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului în care ne aflam

20. M-am batut pentru aceleasi principii cum m-am batut si pentru principiul de primar general.

21. De când ma stiu eu copil, ma urcam în pom si mâncam corcodusi.

22. În ultimii cinci ani este anormal s#259; mergem cu masinile si cu transportul în comun care mergem.

23. S-a transat aceasta problema si, odata cu transarea acestei pro­bleme, s-a rezolvat si problemele noastre interioare.

24. Nu exista fiinta umana, fie ca locuieste în Africa, în Asia sau în Rahova, care sa nu fi vazut un film, sa nu fi rupt o floare, o fata sau un baiat, dupa cazul care este fiecare.

25.E o fata tânara; care am tot respectul din punctul meu de vedere”.

26. Am decis foarte bine sa fim in opozitie, sa dam jos guvernul asta incapabil ministrii astia corupti, da, si sa schimbam presedintele Traian Basescu in 2009, deci asta am decis. Ne organizam si schimbam toata conducerea asta de dreapta, hoti, prosti si tampiti

27. M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua.

28. Tre sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor si nu cu asemenea formule de a spune ce tre sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asa. Unde gasim papadia unde gasim nu stiu ce si unde ne interesam de Herodot

edit ca era varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ca_eric, nasol cu mutatul ... aveti 2-3 luni suficient sa cautati, sper.
OSaFieBine....

http://tratamentecorporale.freevar.com/index.html

new look - omul cand nu are ce face- isi gaseste.

Poze de la Breaza din weekend.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

am postat in fuga pentru Alysh, l-am spalat, culcat, acu am citit in mare fuga si ma duc sa ma spal si eu , ma uit cu surorile la Columbo
Alyshsa-ti fie de bine shoppingul si eu ma gandeam sa fi mers impreuna DAr poate reusim, ne mai sfatuim una cu alta...I-am cumparat si eu o multime azi. Sa le stpaneasca sanatos si Vlady!!
Fetele, si eu sunt pentru intalnire, prefer Riviera sa vina si Alyshuca
Va multumesc tuturor care sunteti alaturi de noi cu fimoza, uuooof, tare rau e cu baietel. sunt cu inima cat un purice... Andrada, Lorich, Ca-eric
Ca-eric succes cu mutatul, ce greu trebuie sa va fie! NU puteti gasi tot in zona aia??
Lorich SIs e ok si pe mine ma enerveaza cand nu posteaza
Socrate

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ca_eric multumesc Imi pare rau cu mutatul, asta este aici, te muti din an in an. Cel putin in Canada asa e.
Eu m-am mutat de 3 ori pana acuma, in 5 ani. Cel mai usor a fost cand am venit ca aveam 4 valize mari si late Imi aduc aminte ca prima noapte am dormit pe jos, pe parchet si m-am invelit cu un pardesiu. pe la jumatea noptii, am scos din valiza toate hainele ce le-aveam la noi ca tremuram ca varga. Era 1 mai, aici de pe la 1 aprilie nu-ti mai dau caldura in blocurile cu caldura inclusa. Si ei la 18-19 grade stau relaxati in tricou. Insa pentru noi 18-19 grade pe vremea aceea era frigider cu totul. Acum nu mai suport caldura, m-a transformat Canada iremediabil.

Am vazut niste poze superbe cu cei doi Robertei si cu Lorelei! ce au crescut copii nostri, nu-mi vine sa cred, nu mai au deloc alura de bebei, sunt baietei si fetite in toata puterea cuvantului.
Iar m-a prins dorul de munte la pozele lui Lorich si ale Laurei Vreau sa ma teleportez!!!
Esme cu cine seamana Lorelei asa blonda? Zici ca e olandeza get-beget Foarte frumoasa rochita!

Simonix si al meu e super-sociabil. E innebunit dupa copii, abia astept sa ma sune de la o gradinita sa-l duc. Am sa-l duc inainte de a pleca soacra, ca sa se obisnuiasca el si daca in caz isi face imunizarea "the hard way" adica imbolnavindu-se, sa nu lipsesc chiar asa de mult de la servici, o am pe soacra-mea sa stea cu el.
In parc se duce la copii si pur si simplu ii vine sa-i pupe. A invatat sa pupe, nu mai musca, vine la tine, te ia in brate si isi lipeste buzutele frumos de fata ta. E un scump. Cand pleaca vreun copil plange dupa el. Cand tipa copii, se ia si el dupa ei si zice ceva in legea lui, le da toate jucariile din dotare, nu se atinge de-ale lor, ce sa zic, ma-sa in picioare, asa eram si eu cica. Si sunt in continuare, super-sociabila.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
uite ca iarasi scriu tarziu dar acum am intrat in casa.B.G.e cu soacra-mea doarme la ei.Am avut o zi f.grea dar a fost plina de succese caci am reusit sa inchiriez salonul de frumusete unor fete super de treaba cu care am si batut palma.nu ma mai puteam ocupaa de el,mama nici atat,plus ca incepusera furtisagurile,asa ca am preferat sa dau tot personalul afara si am preferat sa-l inchid desi am o groaza de bani bagati in produse insa fetele lucreaza cu acceleasi produse folosite de noi si le voi vinde lor.
Da fetelor a fost o vacanta de vis(mercic Alish,Doloress,Aldaesme si Reallaura),de acum ma pun pe plimbari urmatoarea destinatie cu sotul Australia inclusiv marea bariera de corali dar asta la anul pana atunci stam prin Europa.
Nu am avut timp nici sa ma uit la poze daramite sa Mai descarc.......
Tin pumnii fetelor cu bebe 2 sau 3 dupa caz....
Spor Lui Gabitzam la job si Mai Putina bataie de cap!
Am lecturat un pic din urma si am vazut ca a iesit o mica "cifuleala"vis-a-vis de postarile lui Miss pe blog cu referile la fetele care isi lasa copii la cresa sau cu altcineva gen bunici,alte rude,ei bine draga Miss daca citesti ce scriu acum afla ca ma doare la basca de ce crezi tu despre noi astea care plecam in concediu sa stam cu ....la soare pe o plaja insorita cateva zile sau sapt dupa caz.
Stiti ce ma fetelor mie mi se rupe de fitzele astea cu AP,si stiti ce e fain ca nu am timp sa citesc aberatiile unora care dau sfaturi despre cum sa iti cresti copilul.
Acum dati cu rosii in mine daca vreti dar eu concediile tot fara copil le fac,cand merg undeva cu el ma ocup strict de el si gata....
Gata,am zis!
Felicitari Simonix ,aldaesme pt atitudine!
Felicitari Doloress pt anii impliniti si cred ca a Mai fost ziua lui Alish La Multi Ani dragele mele!
Felicitari fetelor cu puii mici Anisiap si inca o fata dar scuze nu imi aduc aminte numele.
B.G.e mucos dar f.vesel,nu a facut febra.Poate ii mai dau ceva dinti ca nu a Mai aparut niciunul demult.
Felicitari Cleo pt slabit.Eu de stres am dat jos dar si dat faptului ca ma macina un pic toate rezultatele astea proaste la analize.
Hai sa va distrez,am o prietena,baietelul are aproape 2ani(face in Oct)Care inca Mai suge la san o dezbraca pe masa in parc pe unde apuca e nebunie ce circ face! Am crezut ca l-a intarcat dar nu a fost asa.Acum e ditai flacaul si inca mai suge,problema e cu circul pe care il face!!!!!!
Va pup
noapte buna

Mami de Bogdanici Pogonici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata si iaca va intampin cu
Deci, daddy a fost afara cu Victoria 3 ore jumate; au fost la daddy la magazin sa o vada pe madrina, apoi la nasi acasa, sa il vada pe padrino, apoi s-au dus acasa la un prieten de-al lui daddy sa le vada pe fete. Cica Victoria a fost tare tacuta 5 minute cu fetele (7 si 3 ani) dupa care s-a dezlantuit uraganul (aka Victoria); cica fetele stateau pe jos si Victoria fugea si sarea pe ele, le prindea de fatza, urlau si radeau toate trei; cand l-am sunat pe daddy nici nu ne-am inteles la tel., el nu ma auzea si eu abia auzeam ce spunea el, de rasul fetelor. A venit acasa toata zambet, a fost asa de fericita... In timpul asta eu am facut o baie luuuunga si fierbinte, dupa care m-am bagat in pat si am citit pana am adormit. M-am treizt dupa vreo ora si am sarit din pat, ca plangea Victoria . In momentul in care am fost in picioare mi-am amintit ca Victoria e cu daddy la plimbare, dar daca tot iesisem din pat am hotarat sa vin in bucatarie sa mananc, ma trezisem cu o foameeeee. So, am mancat, l-am sunat pe daddy (cand radeau fetele), dupa care am spalat si eu pe jos, in timp ce vorbeam la tel. cu o prietena; am vb. cu ea aproape o ora, terminasem de spalat pe jos si iesisem la o tigara cand au venit iubirile mele acasa. Fug, s-a trezit Victoria...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput