Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 20
MsBB spune:
Mai, mai 
Zilele trecute aparea cate un mesaj la 2 zile iar acum ...
sunt in urma
!
Hai va ofer o
si ma bag la recuperari
! Am vazut ca e cu oki si cu codite
... asa ca ....
LAURA : FELICITARI 

, sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatoasa si frumoasa ca mami 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Reallaura spune:
Neata scumpele
Iar insomnie aseara.
LA 3 dimi imi faceam testul nr 2 cand a cazut Mircea din pat...nu stiu cum s-a rostogolit...Nu a plans foarte mult, cred ca mai mult s-a speriat, desi a cazut direct pe parchet.
Testul a iesit la fel ca primul, 2 liniute, una mai vaga in intensitate, dar deja mi se pare clar ca sunt 

Magne merci
Santate multa!!
Msbb
merci scumpa. Facem schimb de cafele?![]()
Alyshuca incercam sa vb azi!!
Dimineata ma duc sa-i fac un exudat nazal, iar la pranz o sa ma duc la vaccin, ii fac priorixul.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
chinabulina spune:
buna dimineata!
mi-a zis ieri vecina MsBB de laura ca e cu 2 liniute si am zis ca trebuie sa intru sa o felicit. dar cand am citit cu ochii mei m-au apucat niste emotii!!!! mi s-a facut pielea de gaina
. laura, iubita, ma bucur tare mult pentru tine! sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si norocos (si eventual fara "cuc"
, dar deja stim ca nu asta e cel mai important).
sa stiti ca am citit tot-tot, am vazut si poze frumoase (le mai am pe ale DaneiH, am pagina deschisa, le vizionez dupa ce scriu), dar sunt prea emotionata ca sa mai stiu ce vroiam sa scriu. doar o pup pe dani
; n-am plecat nicaieri (inca, plecam pe 28 amandoua - eu si MsBB, doar in locatii diferite), suntem in parc mai mereu, iar in weekend mai la un gratar, mai la o terasa si un film pana noaptea tarziu... ![]()
o zi buna sa aveti! laura, asteptam poze de la ecograf!!! 
edit, ca am vazut si pozele lui DanaH: superbe! sincer, cand am vazut ca sunt 202, mi-am zis ca ma uit pe sarite; dar le-am vazut pe toate pe nerasuflate si nici nu stiu sa spun care mi-au placut mai mult
. un
tizei noastre!
aoleu, ca uitai: multumim tuturor care ne-au urat de Sf. Maria!
noi vom sarbatori de Sf. Maria mica (8 sept), deci n-am avut tort de dat ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
MsBB spune:
Ei, da! Ne-ai prins Dani
! Asa cum bine te gandeai ne-am cam facut de cap impreuna cu vecina zilele astea
.
In vacanta
, asa cum zice si vecina, plecam pe 28 si ce nu a zis vecina e ca de fapt suntem, cred,in mari emotii amandoua. Eu la gandul ca vom lasa fata atata acasa
si ei la gandul cum va fi. Dar va fi bine
, nu-i asa?
Noi suntem multumiti ca Andra e din ce in ce mai bine la bunici. Am stat mai mult pe la ai mei, pe la socrii sa se mai obinuiasca si cu prezenta altora, am mai lasat-o si singura cu ei si totul a fost k
!
Sambata de exemplu am avut parte de o iesire ca pe vremuri
. Ce fain a fost! Am iesit la o terasa cu parintii de Teo
, apoi am vazut un film , " vrei sa te insori cu mine?" si apoi iar la terasa unde am stat pana la
2 am
!
Am vazut o multime de poze
, cu americancele by CamiM
, cu Mirci
, ce frumos s-au distrat la mare Belleane si fetele
, ce harnica e Victoria
,l-am admirat si pe Seb in Bg
si pe frumoasa Minodorei si vacanta lunga a DaneiH , ce frumos si cate locuri
- sunt la curent cu toate dar n-am acum nici timp nici putere sa comentez toate.
Tre sa stau mai pe aproape , e grele cand ramai in urma 
Ma duc la fie-mea in dormitor ca o aud cum face incantatii "aaaaa ....aaaaaaa....aiaaaaa"
- nu de alta, poate vine ploaia, cine stie ce invoca ea acolo ...
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
cleo78 spune:
laurita, sarcina usoara, nastere ca in basme, evolutie superba si un bb frumos si cuminte!!
Ce minunat.... abia astept si io 
danaH, deci m-ai TURBAT cu pozele tale. Mai, ai slabit. Ok, asta nu e bai, suport, ai o familie minunata, 2 copii veseli si senini. SI asta suport. Si finii sunt frumosi si senini- sai aiba casa de piatra si o viatza minunata alaturi. Ok, si asta suport.
Dar peisajele alea, pozele dementiale din Elvetia, aia gata- mi-a depasit limitele! va invidiez.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
momMinodora spune:
neata si o
de la mine
Laura,
inca o data felicitari!, sa ai o sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu o fetita(daca asta iti doresti) sanatoasa, cuminte, care sa va aduca multa fericire.
Dana, ce vacanta extraordinara ati avut!, pozele sunt absolut mirifice, le-am vazut pe toateeee desi nu credeam ca rezist pana la nr 202....a meritat din plin...sa-ti traiasca cei 2 copii minunati!!!
danicris,
Vladucu ca sa-i treaca durerea de dinti
Desiree, mi-a placut foarte mult filmuletul, Victoria e foarte harnica....la fel ca sosia ei
...Daria sterge parchetul, mobila, tricicleta, ieri eu strangeam rufele de pe sarma si ea le cara, apoi le-am aranjat amandoua...imi tresalta inima de bucurie...am ajutor de nadejde, ce mai
... numai jucariile nu le strange, asta pentru ca nici nu se joaca cu ele...
momMinodora spune:
deci, fetele, stiu ca suna a lauda, daaaar.....Daria a facut pipi la olita
..din nou...a nu stiu cata oara....dimineata, la trezire, o pun pe olita si face cred ca 1 litru, pe parcursul zile mai spune ea "pp" sau se duce la usa de la baie, nu intotdeauan si face cand spune "pp",insa am eu grija s-o pun frecevnt... ii place la nebunie sa stea pe olita, uneori abia o iau de acolo, ii dau si hartie igienica si se sterge
...bineinteles, la buric...a facut si kk de cateva ori la olita, cand am prins-o eu asupra faptului...pentru ca ea spune "caca" dar la orice altceva decat ce inseamna cuvantul propriu-zis...
si acum va las ca deja scriu cu o maqna....de cealalta ma tine daria si ma trage..."ade"...va pup...o zi minunata va doresc!
gabitzam spune:
Ma duc sa fac un capitol nou, ca vad ca sunteti in vorbe azi ![]()
Capitolul 120 
Alaturi de SEBI
inais spune:
Neata!
Laura vorba unei fete: asteptam poze de la ecograf.
Sa nu te simti vinovata din cauza lui Mirci. Daca ati decis sa-i faceti inca un fratior/surioara inseamna ca ati facut-o constient si intr-un fel ati facut-o si pt el. Sa ai parte de o sarcina usoara, incununata cu un bb sanatos. Sa ai un Mirci cuminte si nesolicitant in per asta...si sa savurezi sarcina cum trebuie. 
Ref la indemnizatia din CIC 2 eu stiu ca e 85% din cei 85%, daca treci direct din CIC1 in CIC2. Nu stiu cum e cand ai per de revenire la job mai scurta de 12 luni, insa. Insa pe noi nu ne intereseaza (momentan) subiectul.
Cleo ma amuzi tu pe mine...auzi: abia astept sa fiu
! Oare nu erai tu aia care nu mai nastea o data?! ![]()
DanaH superbe pozele. Dar nici nu ma asteptam altfel. Mai ales cele din Elvetia. De Interlaken auzisem si eu. E superba zona. ![]()
Noi suntem intr-o forma mai ok azi...desi iar a dormit putin fata de stilul obisnuit...macar a dormit.
Acum se joaca de zor singurica. Sa vedem ce zi vom avea azi.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati

noastra!