Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 19
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Simona nu cred mai ca aia care nu intra direct au doar 6 mil, o sa citesc si eu iar legea aia cand o sa am timp, mie de altceva imi e teama sa abroge astia legea ca na criza e criza, bani nu's... eeee, vorba aia 'noi sa fim sanatosi'. |
SI mie mi s-ar parea aberant...adica ori nu mai iei nimic, ori iei tot 85...dar 6 de ce? de unde pina unde?? Daca citesti si afli cum sta legea
, te cinstim cu prima ocazie
Ma bucur ca ai mai dat un semn pe aici
Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
DanaH spune:
Seara buna dragele mele!
am promis ca revin cu povesti si poze. pozele se incarca decamdata, asha ca eu purced la povesti.
dupa cum spuneam, a fost o vacantza.... cel putin aparte. am petrecut patru saptamani in romania. noi am ajuns in romania vineri, pe 10 iulie, iar cu o zi inainte, pe 9, murise bunica sotzului. asha ca am inceput bine. in plus, pe 11 avea soru-mea nunta si botez si apoi petrecerea in bulgaria, la balcic. asha ca sotzul a ramas la inmormantare, iar eu cu copiii am mers la balcic. unde a fost tare frumos, dar daca era si tati al nostru era si mai frumos. asta a fost, ne-am intors dupa 3 zile. putzin, dar ne-am bucurat ca am vazut marea, alex s-a balacit mult de tot in apa.
apoi am mai stat trei zile in bucuresti si am plecat la breaza, unde era prima nunta. i-am luat pe ai mei cu noi, sa stea cu copiii, asha ca a fost usor. de la breaza, duminica dupa nunta am plecat la onesti, la nashii nostri, unde i-am rupta turta teodorei. sa va spun ce a ales fata? cardul, rujul si oja. promite fata!
la onesti am stat trei zile si ne-am intors in bucuresti, tocmai la timp pt cununia civila la a doua pereche de fini de vara asta. si apoi nunta. pe copii i-au luat ai mei la pitesti, ca soacra-mea era cu gatul pus in proteza dupa operatzia aceea la coloana, si nu am putut sa ii las pe maimutzoi nici macar 2 minute cu ea. dar a fost bine, ca de vineri pana duminica seara am stat linistiti, fara grija lor. la nunta asta a fost iar ff fain, ne-am distrat minunat. au fost nishte miri relaxatzi, cum mai rar gasesti. si am avut vreo 3 ore de pauza intre cununia la biserica si restaurant, asha ca am mers in bucurestiul vechi, la carul cu bere, si am facut niste poze mai traznite (o sa vedeti cateva din ele imediat).
dupa nunta asta, sotzul a plecat doua sapt la sibiu, unde a organizat o scoala de vara, iar eu am plecat la pitesti, la ai mei. sa nu ma intrebati cum au fost saptamanile astea doua. deshi am avut ajutor de la ai mei, tot ma-u frecat copiii astia de m-au capiuat. le lipsea taica-su, erau rasfatzatzi de bunici, imi lipsea si mie tati, shi uite asha iesheau scantei de sapte ori pe zi.
mai greu, dar au trecut si aceste doua saptamani. ne-am intors joi in bucuresti si sambata, pe 8 august, am luat avionul catre olanda.
abia am avut timp sa desfac bagajele, ca a doua zi am pelcat (cu mashina de data asta), catre elvetia, la interlake. mai fetelor, de unde am plecat eu cu inima indoita, ca e munte, ca mie imi place mare, ca daca ne ploua, ca o sa fie plictisitor... am zis ca trebuie sa mergem din nou acolo, si cat mai curand. este asa o minune de loc... si cate ai de facut... nu iti ajung nici doua saptamani, cred. noi plecam dimineatza si veneam seara, facea cate doua chestii pe zi, si am facut numai activitati care se puteau face cu maimutzoii nostri. dar cate altele se puteau face...
copiii s-au simtzit minunat, alex a mancat ca un disperat, dupa ce in romania nu a mancat mai nimic. in schimb teodora s-a hranit o sapt numai cu paine, biscuiti si din cand in cand banane si caise. shi asta dupa ce in romania a mancat ca disperata. copiii astia ai mei nu se pot sincroniza deloc, sa zic shi eu ca sunt multumite de amandoi in acelasi timp.
cu dormitul a fost din nou mai greu, ca daca teodora nu e obishnuita sa doarma cu noi in camera.... sa nu va mai spun ca mama a invatat-o sa doarma pe picioare, sper disperarea mea. acum avem ceva circ la culcare, dar ne dam noi pe brazda.
asha, despre munte, am stat la un B&B ff fain, niste oameni asha de dragutzi... statiunea asta era plina de arabi, de chinezi si indieni. nu am vazut nicodata atatia arabi la un loc. shi stateau numai la hotel de 5 stele, ieseau numai din magazine super scumpe, cu ceasuri si bijuterii. shi majoritatea femeilot aveau burca. shi ieseau niste ochi frumoshi de sub carpele alea negre.... o minunatzie. mare risipa de frumusetze. cat despre chinezi... multzi, multzi si mici. peste tot, ca furnicile.
despre bucataria elvetziana, prfund dezamagiti. mai putin ciocolata, evident. in schimb bere.... buna tare.
ce sa va mai zic? am vazut pesteri, lacuri, am urcat la 3000m (eu si sotul am ametzit, alex a vrut sa se intinda pe o masa, teodora a adormit instantaneu, astea de la lipsa de oxigen; nu vreau sa ma gandesc cu ar fi fost mai sus), am mers pe traseul piticilor, cautandui prin copaci, prin casutze, am mers pe sub cascade (nu am vazut nicodata natura asha dezlantzuita; cat zgomot faceau cascadele acela, cata forta...). am mers o zi si in geneva, la niste prieteni polonezi. un oras tare frumos, cosmopolitan, scump tare, cu oameni elegantzi si frumoshi, mashini scumpe, magazine la fel. am vizitat faimoasa fantana, inalta de 144m; alex a fost tare incantat, mai ales cand s-a udat atunci cand am trecut pe sub ea.
apoi am plecat catre casa. drum lung, vreo 850km, dar frumos. am ajusn sambata seara, shi am avut un sentiment de regasire. e tare bine acasa. alex ne-a zis de cateva ori, mai ales cand am foat in romania, ca ii e dor de casa lui. si il cred. am facut socoteala, in aceste 5 saptamani, am dormit in 7 paturi, in 7 case diferite. eu zic ca e ceva.
drept urmare, am hotarat ca la anu' sa luam o pauza de romania. ii chemam pe parintzi aici, shi gata. oricum, avem in plan o vacantza de vreo 3-4 sapt in america. sper sa iasa asha cum ne dorim.
bine, asta daca nu se hotarasc finutzii nostri sa faca bebei. primii finutzi, pe care i-am cununat acum 6 ani, asteapta un bebe la inceputul lui octombrie shi vor sa il boteza in noiembrie. eu le-am spus ca nu mai avem cums a venim acasa, dar au zis ca pot sa il boteza ai mei, ca ei ne vor neaparat pe noi nasi, si ca sa il tina mama in bratze pe bebe. asha ca acum incep sa fac trusoul, il trimit lu' mama, si se descurca ea. tare as vrea sa fiu si eu acolo, dar este chiar inainte de teza mea shi imi este imposibil. deci mai trecem anul asta pe raboj si un botez. sa fim noi sanatoshi, ca mai vrem sa botezam shi sa cununam.
eee, hai ca v-am impuiat capul destul. sa va arat si poze, mai bine. sunt multe, stiu, dar sper sa aveti rabdare sa aruncati o privire. unele sunt facute de profesionishti shi sunt chiar frumoase.
aici sunt pozele. vizionare placuta.
intre timp promit sa o sa citesc si eu ceva din urma. ce am vazut azi, la o cafea: Felicitari!!! Laura. mi-au dat lacrimile cand am citit. sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
promit ca vin mai des, deshi acum cred ca mai mult de acasa, ca la munca sunt prinsa pana peste cap. va pup si va urez o noapte buna.
Poze
Victoria_mami spune:
Vreau sa va arat micul ecologist: ![]()
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5371017822376214594
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
DAnaH
merci si tie!!
Mama, ce vacanta plina ati avut. Pozele sunt superbe, aveai dreptate, unele sunt de tablou. Peisajele la munte m-au terminat, copii sunt frumosi foooc si m-a impresionat cate activitati aveati acolo la munte, wow.
Super!!
Mi se pare ca tu ai slabit. SI imi place foarte mult buchetul din cale mov. KINKY!![]()
Desiree Victoria este cea mai harnica fetitza de pe forum. Ii place curatenia foarte tare !!![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
simonacip spune:
Dana, superbe pozele. Copiii(doi frumosi!!!!), petrecerile, muntele, marea, toate locurile pe unde ati fost! Sa va fie de bine vacanta!
Desiree, e scumpica tare cum aduna ea si vorbeste pe limba ei!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Victoria_mami spune:
Dana, superbe pozele, si copiii
.
Laurita, o "prinsesem" o data (nu stiu daca am mai pove intamplarea) cand aruncasem eu un pachet gol de tigari si ea s-a dus si l-a pus in cutia aia albastra de reciclare, desi in cutia gresita, dar in cutie!
Fara sa-i spunem un cuvant, nici eu nici daddy, sa il ridice. Ieri, intr-adevar, ii pusesem eu intentionat sticlele langa cutie sa vad daca le aduna si... supriza (not!) le-a adunat. Si asa face, daca nu nimereste cutia sau cosul de gunoi sau cosul de rufe, le ridica pana le baga-n cos. Las' ca vezi tu la anu' cum e cu fetite... de fapt, stai asa ca la anu' se naste, asa ca tre' sa astepti pana-n 2011 sa vezi cat ajutor mult o sa ai de la fetita. 
_
Victoria_mami spune:
Simo, da, asa ma bodoganeste toata ziulica. Sa o auzi cand urla (nu de plans), ci pune atata pasiune in orice!!! E ca mami ei. Si eu cand pove ceva, fata-n fata zici ca acu' se-ntampla, cu asa foc povestesc...
_
alina_anto spune:
Laura Felicitari iubita!!! Ma bucur tare mult pt voi!
Am vazut poze frumoase frumoase frumoase cu baieteii Gabitzei, dupa care ma topesc
, cu fetitele frumoase foc ale CamelieiM, cu peisaje superbe si 2 copii frumosi ai DaneiH (cu care speram totusi sa ma vad aici.
), cu harnicutza Victoria si mami Desiree,cu Mirciulica la ferma (vrem si noi!!!)cu socrate&familia in concediu, cu Minodora si printesa ei si parca mai era cineva...
Noi am avut 2 saptamani incarcate, cu musafiri si intalniri cu socrii..ufff. Ma scoate din minti soacra.. De fiecar data cand vine la noi reuseste sa ma dea peste cap. Ieri m-am simtit foarte rau, am avut o indigestie puternica , la care s-a adaugat si febra..Dar a trecut, acum sunt ok.
Andreap 
Gabi Eu mi-am comandat de la YR geluri de dus de care sunt foarte multuimita. Stiu ca Iulia isi comandase ceva.. Imi pare rau ca va chinuiti cu dintisorii/maselele lui Raducu. Pe Sara o chinuie deocamdata "doar" 2 masele, de vreo 2 sapt
Micaela
Chiar ma uitam pe pozele de la ziua Sarei si ma gandeam ce mai faceti.
SilviaPop Sanatate multa!
Multumim pt urarile de sambata. Noi o sarbatorim pe Sara-Maria pe 8 sept.
Va pup pe toate
sa aveti o saptamana minunata!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
Magnetism79 spune:
Dragele noastre,
am reusit sa citesc cate putin din ce s-a scris aici si vreau sa spun felicitari pt bebe mic mic lui Laurici imp este sa fie sanatos daca e si cu codite e spre bucuria voastra.
Eu azi am stat tintuita la pat se pare ca problemele mele cu coloana s-au agravat.Efectiv nu am putut sa ma ridic din pat.Azi am fost tratata ca o Regina,am primit totul la pat,de copil s-a ocupat soacramea.
Postez de-abia acum ca nu am somn ca de obicei am luat laptopul in brate sa mai fac ceva la munci si sa va citesc.
Va pupam
noapte buna
Mami de Bogdanici Pogonici
Alysh spune:
Laurita, sunt super adormita dar super emotionata! Te sun azi!
Pup
Fetelor cand ma mai trezesc ma uit si eu pe forumul de legislatie sa ne lamurim cum e cu al doilea CIC.
Vlady